Zeitgeist movement

H

^HITMAN^

Гостин
Најглупо е што никаде не стои кој го финансира овој проект. Како тоа одеднаш се појавија 2-3 луѓе кои се осмелија да ги откријат сите тајни на човечштвото.:tapp:

S

smart ass

Гостин
И остави тоа....па се знаат:vozbud::pos2:

И тоа преку анимации:)

Има народ(зомби)кои:drk::drk: на нив,а после гледањето на филмот се вџашени пола саат се држат за глава и си мислат ееејјј се ОСВЕСТИВ:pos2:(сум бил РОБ!!)

И она ШЛАКЕТО од венус проектот кога ќе ја ТРОПНЕ дека има доволно ЕНЕРГИЈА(природна)....башка најзакон дел е за геотермалната...ахаха ќе дупеле 30км...па и до 50км(велат имаме технологија)...кога со тешки маки до 12 км стасавме...ама баш со ТЕШКИ МАКИ и многу пара....

Зајтгејс....е психолошки креиран на начин дел по дел,користејќи визуелизација, и психолошки техники на манипулација од човек да направи....ТРОЛ!!!

Тоа е систем всушност каде се бира дел,се вади од контекст и сето тоа зашмикано со ај хиард бумммм и такви булшита:toe:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
ко си немаат друга работа луѓево.....седат до касно,не им се спие и им светнува сјаличка дека ги оговараат и заговараат....

B

Borg_Drone

Гостин
Се чудам и на коментариве ваши.. да бевте старци комунистички воспитани пак немаше воолку бедни коментари да има.. јас искрено и единствено се надевам само на генерацииве шо идат.. единствено тие ја имаат слободната војља..
Искрено жал ми е за вас а вие продожете да им клечите и да се молите на луѓе кои единствено знаат за пари и моќ ...
и ги бидува за педофилија, самоубиства и перење мозок.. :smir:
Добро Ганчо, нека не ти е жал многу за нас, мене лично утре ме чека троа грав за ручек, имам интернет, работам нема зошто да ти е жал фокусирај се на темата, имаш докази да го потврдиш сето она што се зборува во документарниот или не?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Страшен хит е сега ова...Една влада...тројца седнале на рид и си играат камај со човештвото...Па така Руперт Мердок лом правеше медиумски додека интернетот не почна да го стига...
Самата глобализација ќе направи да се управува од еден центар со време,не е дека неколкумина го направиле планот и сега со стотина години го остваруваат.

S

smart ass

Гостин
Добро Ганчо, нека не ти е жал многу за нас, мене лично утре ме чека троа грав за ручек, имам интернет, работам нема зошто да ти е жал фокусирај се на темата, имаш докази да го потврдиш сето она што се зборува во документарниот или не?
Мала добронамерна корекција само "документарен":)

А докази(исто наводници) ВИДЕАТА БЕ:pos2::pos2:

Член од
17 октомври 2009
Мислења
148
Поени од реакции
10
И остави тоа....па се знаат:vozbud::pos2:

И тоа преку анимации:)

Има народ(зомби)кои:drk::drk: на нив,а после гледањето на филмот се вџашени пола саат се држат за глава и си мислат ееејјј се ОСВЕСТИВ:pos2:(сум бил РОБ!!)

И она ШЛАКЕТО од венус проектот кога ќе ја ТРОПНЕ дека има доволно ЕНЕРГИЈА(природна)....башка најзакон дел е за геотермалната...ахаха ќе дупеле 30км...па и до 50км(велат имаме технологија)...кога со тешки маки до 12 км стасавме...ама баш со ТЕШКИ МАКИ и многу пара....

Зајтгејс....е психолошки креиран на начин дел по дел,користејќи визуелизација, и психолошки техники на манипулација од човек да направи....ТРОЛ!!!

Тоа е систем всушност каде се бира дел,се вади од контекст и сето тоа зашмикано со ај хиард бумммм и такви булшита:toe:

хехе зомби .. според тебе зомби се лујџе бунтовници?! .. очигледно смачено ти е од завери и лаги и како по навика критикуваш се шо излегува на виделина.
за природните ресурси .. ги имаме во изобилство но не ги користиме рационално .. а за венус проектот треба многу војља и работа .. се надевам во иднина ...
и ова последново манипулација .. психолошки .. трол .. :pos2::pos2:
тие шо го гледале филмов и на некој начин шо го прифатиле не верувам дека после филмов гледаат очајни домајчинки или бранко црвенкоски .. бараат уште .. бараат логика .. бараат докази ..

Г

Господ

Гостин
Првиот дел од кецот има веродостојни работи во врска со тоа како религиите еволуирале една во друга и фино лепо им мава васпитен шамар на светските религии.
Во вториот дел више е ептен....параноично.Излегува дека баш All the worlds a stage.
Третиот дел е чиста економски муабет полн со проширени реченици и неразбирливи мисли.
Дури и да станува збор за факти,for the sake of argument,зошто би дозволиле банкарите пад на економијата во светот и губење на монетарната моќ?
Приказните со бесконечните долгови се булшит.САД е економски силна држава,куп работна сила и има моќ да произведува и да врати секаков долг.
На крај краева зарем очекувате луѓе кои со векови(presumed)го држеле цел свет во темница да дозволат ваква банална ствар да им ги одзеде конците од раце?

Венус проектот е ок замисла али како што рече смарт ес на една тема,на оваа идеја и најизлупаните футуристи се газат од смеење.
Најдлабока дупка некогаш ископана е да 12262 метри и одеднаш ќе ископаме 40000?
Зајтгајст не е баш брејнвош туку повеќе некој ептен далечен sci-fi филм.
Можно е негово остварување,но не денес,не утре,не за 100 години.
А за 100 години уште 100000 проекти ќе го надминат.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Нема ништо полошо од хипици.
А кога ќе се комбинираат хипици и некои според нив факти, станува трагична состојбата,
Овие Ал Гор, Мајкл Мур спрдачини се за да анимираат проста необразувана маса.
Оние на кои утехата за нивната неспособност е дека има некој кој диригира се, па тие немаат можност да се реализираат.
Гринпис, пета, анархизам, комунизам, ма се лево е чкарт, почкарт не може да биде.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Нема ништо полошо од хипици.
А кога ќе се комбинираат хипици и некои според нив факти, станува трагична состојбата,
Овие Ал Гор, Мајкл Мур спрдачини се за да анимираат проста необразувана маса.
Оние на кои утехата за нивната неспособност е дека има некој кој диригира се, па тие немаат можност да се реализираат.
Гринпис, пета, анархизам, комунизам, ма се лево е чкарт, почкарт не може да биде.
Никола имаш спомнато дека си членувал во македонско НЏО ме интересира каков профил на луѓе наоѓаат уточиште во таквиот тип на организации?

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Никола имаш спомнато дека си членувал во македонско НЏО ме интересира каков профил на луѓе наоѓаат уточиште во таквиот тип на организации?
Премногу амбициозни, без репект за било што околу нив.
СДС клонирани, никаков осет за националност, патриотизам, морал кој би бил поинаков од сопствениот егоистички интерес.
Нема некој од отворено општество, особено Милчин кој не би ти бил слика и прилика за се она кое се случува во невладините.
Дали е црвен крст, дали е сејв д чилдрен, се се тоа криминални организации.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
:pos2::pos2:^^ хаха овие клипови и интервјуто со овој е најсмешно нешто што сум го гледал. Типов тврди дека го киднапирале сивите, нормално тука е и сондата после која станал геј. :) После тоа раскажува како јадел месо од вонземјанин кое има дејство слично на дрога... Забавно и смешно да се гледа во секој случај.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.461
Поени од реакции
5.162
Ахахаха, рептили.....:pos2:

А бе во Холивуд да работеа досега милионери ќе беа...

Kajgana Shop

На врв Bottom