H
^HITMAN^
Гостин
Најглупо е што никаде не стои кој го финансира овој проект. Како тоа одеднаш се појавија 2-3 луѓе кои се осмелија да ги откријат сите тајни на човечштвото.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се чудам и на коментариве ваши.. да бевте старци комунистички воспитани пак немаше воолку бедни коментари да има.. јас искрено и единствено се надевам само на генерацииве шо идат.. единствено тие ја имаат слободната војља..
Искрено жал ми е за вас а вие продожете да им клечите и да се молите на луѓе кои единствено знаат за пари и моќ ...
и ги бидува за педофилија, самоубиства и перење мозок.. :smir:
Добро Ганчо, нека не ти е жал многу за нас, мене лично утре ме чека троа грав за ручек, имам интернет, работам нема зошто да ти е жал фокусирај се на темата, имаш докази да го потврдиш сето она што се зборува во документарниот или не?
И остави тоа....па се знаат:pos2:
И тоа преку анимации
Има народ(зомби)коина нив,а после гледањето на филмот се вџашени пола саат се држат за глава и си мислат ееејјј се ОСВЕСТИВ:pos2
сум бил РОБ!!)
И она ШЛАКЕТО од венус проектот кога ќе ја ТРОПНЕ дека има доволно ЕНЕРГИЈА(природна)....башка најзакон дел е за геотермалната...ахаха ќе дупеле 30км...па и до 50км(велат имаме технологија)...кога со тешки маки до 12 км стасавме...ама баш со ТЕШКИ МАКИ и многу пара....
Зајтгејс....е психолошки креиран на начин дел по дел,користејќи визуелизација, и психолошки техники на манипулација од човек да направи....ТРОЛ!!!
Тоа е систем всушност каде се бира дел,се вади од контекст и сето тоа зашмикано со ај хиард бумммм и такви булшита![]()
Нема ништо полошо од хипици.
А кога ќе се комбинираат хипици и некои според нив факти, станува трагична состојбата,
Овие Ал Гор, Мајкл Мур спрдачини се за да анимираат проста необразувана маса.
Оние на кои утехата за нивната неспособност е дека има некој кој диригира се, па тие немаат можност да се реализираат.
Гринпис, пета, анархизам, комунизам, ма се лево е чкарт, почкарт не може да биде.
Никола имаш спомнато дека си членувал во македонско НЏО ме интересира каков профил на луѓе наоѓаат уточиште во таквиот тип на организации?