- Член од
- 28 април 2009
- Мислења
- 19
- Поени од реакции
- 3
:pos2::pos2::pos2::pos2: VLADEE COVEKOV!!!
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Лудак
Иначе дел гледани ми се, ама најдоброто видео Во кош не ми беше. Поооо супер ја глуми Вики :tv:
Еве го видеото од минатава емисија.
хахахахаха Секула :pos2:
Како што гледаш скоро сите што искоментираа дека скечевите се "смешни" и дека човекот е револуција, имаат по 15-6 години ...lesni parodii za mali deca,kaj povozrasnite ova ne pominuva, sam rece vo edno intervju deka se sprema eden cas pred samoto pravene na parodiite,ako vas ova vi e smesno ocigledno imate 10 godini ili 5 ili pomalce
ти бе најде да збориш? со никаква смисла за хумор? со дебилни ствари кои ги пишуваш? со некои глупави фори кој ги правев додека играв џамлии на голем одмор во трето одделение?lesni parodii za mali deca,kaj povozrasnite ova ne pominuva, sam rece vo edno intervju deka se sprema eden cas pred samoto pravene na parodiite,ako vas ova vi e smesno ocigledno imate 10 godini ili 5 ili pomalce
А ти вака си многу опасен гледам. Опасен јузернејм држиш исто морам да ти признаам. Многу си будала. Исто би забележал за твојата интелегенција која е на завидно ниво.Како што гледаш скоро сите што искоментираа дека скечевите се "смешни" и дека човекот е револуција, имаат по 15-6 години ...
За Жаре некако тапа, ама Чум го уби со моржовите и масичката! :pos2::pos2::pos2:хахахахаха Секула :pos2:
Ако ова „15-6“ што си го напишал се однесуваше на мене ,бидејќи постот ти е под мојот,ако акаунтот на форумов ми е ристе16 незначи дека јас имам 16 години (16ката има друга смисла),а иначе ако ова тебе не ти е смешно,те молам поштеди ги останатите од вакви коментари без разлика дали се 18+ или 18- и остави ги да уживаат во добриот хумор и пародијата.Како што гледаш скоро сите што искоментираа дека скечевите се "смешни" и дека човекот е револуција, имаат по 15-6 години ...