Пародиите на Марко.

• Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Мислев дека се опраил... :pos:

Каква петарда мајке ми. :tv:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Лудак :pos:
Иначе дел гледани ми се, ама најдоброто видео Во кош не ми беше. Поооо супер ја глуми Вики :tv:

Еве го видеото од минатава емисија.

хахахахаха Секула :pos2:

H

-HRO

Гостин
Лудак :pos:
Иначе дел гледани ми се, ама најдоброто видео Во кош не ми беше. Поооо супер ја глуми Вики :tv:

Еве го видеото од минатава емисија.

хахахахаха Секула :pos2:
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
lesni parodii za mali deca,kaj povozrasnite ova ne pominuva, sam rece vo edno intervju deka se sprema eden cas pred samoto pravene na parodiite,ako vas ova vi e smesno ocigledno imate 10 godini ili 5 ili pomalce
Како што гледаш скоро сите што искоментираа дека скечевите се "смешни" и дека човекот е револуција, имаат по 15-6 години ...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
хахаххха луд :pos2: :pos2: :pos2:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
lesni parodii za mali deca,kaj povozrasnite ova ne pominuva, sam rece vo edno intervju deka se sprema eden cas pred samoto pravene na parodiite,ako vas ova vi e smesno ocigledno imate 10 godini ili 5 ili pomalce
ти бе најде да збориш? со никаква смисла за хумор? со дебилни ствари кои ги пишуваш? со некои глупави фори кој ги правев додека играв џамлии на голем одмор во трето одделение?

Како што гледаш скоро сите што искоментираа дека скечевите се "смешни" и дека човекот е револуција, имаат по 15-6 години ...
А ти вака си многу опасен гледам. Опасен јузернејм држиш исто морам да ти признаам. Многу си будала. Исто би забележал за твојата интелегенција која е на завидно ниво.

DaN-MaN

Warlock
Член од
1 февруари 2007
Мислења
491
Поени од реакции
3
Ахахахахах ме убивте со ова на крај со Чом, и вистинското и пародијата
хахахахах неможам да се пресмеам :pos2::pos2::pos2:
„и тоа се случува ахахахм!“ :)

PS: Дечково растура :) Не ве сваќам како може да не ви биде смешно... Или немате смисла за хумор или блага веза за пародија. :toe:

H

-HRO

Гостин
Ако ова „15-6“ што си го напишал се однесуваше на мене ,бидејќи постот ти е под мојот,ако акаунтот на форумов ми е ристе16 незначи дека јас имам 16 години (16ката има друга смисла),а иначе ако ова тебе не ти е смешно,те молам поштеди ги останатите од вакви коментари без разлика дали се 18+ или 18- и остави ги да уживаат во добриот хумор и пародијата.
Само гледам дека секогаш ќе се најде некој „паметен“ како тебе што претставува црна овца во трлото...и размислува поинаку од останатите. (Тоа си е твое право и твоја работа).
Да не беше смешно и интересно немаше да оди на ТВ,а камоли да биде качено на нет и да се дискутира на негова тема!
Позз!

Едит: Чомо е врв! :helou:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
нормално дека не е Монти Пајтон но за наши услови е сосема доволен и интересен на моменти :tv:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
забеган е овај :pos2:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Сите добро ги доловил:vozbud: Баш слатко ме изнасмеа:)

Kajgana Shop

На врв Bottom