Теоретски дел 30 минути, 2 часа практичен дел. Теоретскиот лесно го поминаја другарите мои, но на практичниот се пожалија дека немало време. Биле 6 вежби, не многу тешки, ама обемниАлал да ви е, ја уште ни еден не сум полагала, ќе се мачам до 30јуни, а бај д веј никој професор не давал апсолутно ништо да се препише така што ми останува да учам и да се надевам дека прашањата ќе бидат лесни.
Ако има некој од тука што полагал информатика да ми каже како оди полагањето во вашите школи, од што се состои тестот(теоретски практичен дел и сл)
Фала, и кај нас нешто слично ќе биде па ќе видиме како ќе поминемеТеоретски дел 30 минути, 2 часа практичен дел. Теоретскиот лесно го поминаја другарите мои, но на практичниот се пожалија дека немало време. Биле 6 вежби, не многу тешки, ама обемни
Дај детали од филозофија,прашања што-како..Филозофија петка.
Информатика денеска полагав,очекувам петка.
и крај со средното школо.
да сме живи и здрави :wink:И чисто информативно, на оние последни текстови од тестот по македонски јазик се признавани само кратки одговори, кој одговарал со цели реченици нема да добие поени...
Хахаха од каде ова? До лани бараа целосни реченици...И чисто информативно, на оние последни текстови од тестот по македонски јазик се признавани само кратки одговори, кој одговарал со цели реченици нема да добие поени...
Хахаха од каде ова? До лани бараа целосни реченици...
Колку што знам секогаш бараат кратки одговори, конкретни без заобиколување, за да се увериш погледни го клучот од претходните годиниХахаха од каде ова? До лани бараа целосни реченици...
a да ја поздравиш ти класната ??Класната и оваа година е во оценувачи, и така не' извести денес ... Глупа работа !!
Абе точно, треба директен одговор да дадеш, а не да верглаш околу една точка и да не дојдеш до главното. Ама, на пример дадено е прашање:Колку што знам секогаш бараат кратки одговори, конкретни без заобиколување, за да се увериш погледни го клучот од претходните години