- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.610
- Поени од реакции
- 14.462
Трет пат од Лион. :kesa:После е*ање нема каење...тоа 7ми пат по ред
Беше Жунињо, па Пјанич, сеа на ред е Бастос.
Трет пат од Лион. :kesa:После е*ање нема каење...тоа 7ми пат по ред
Колку што знам ќе ни биде втор пат лани само не елиминираа... групите не ги рачунамТрети пат од Лион. :kesa:
Немој да баксужираш бе луд, ќе ми отиде профилотТрет пат од Лион. :kesa:
Немој да баксужираш бе луд, ќе ми отиде профилот
Добро бе, пак ни се ноќен кошмар. :icon_mrgrКолку што знам ќе ни биде втор пат лани само не елиминираа... групите не ги рачунам
Лион - Победи 3 Нерешени 3 Порази 0 (Плус една победа пошто не тепаат на нивен терен и една нерешена на гости)Добро бе, пак ни се ноќен кошмар. :icon_mrgr
Моја желба беа. Ако веќе поминуваме, да поминеме преку нив. Кад је бал, нек је маскенбалДобро бе, пак ни се ноќен кошмар. :icon_mrgr
Све е ок, само...на нивен терен нерешено, а на Бернабе од 0-1 се враќаме и ги газиме 4-1:tv:Лион - Победи 3 Нерешени 3 Порази 0 (Плус една победа пошто не тепаат на нивен терен и една нерешена на гости)
Реал - Победи 0 Нерешени 3 Порази 3 (Плус еден пораз и една нерешена)
Све е ок, само...на нивен терен нерешено, а на Бернабе од 0-1 се враќаме и ги газиме 4-1:tv:
не збори така, 7 е убав број )))))))))После е*ање нема каење...тоа 7ми пат по ред
На Бернабе не примаме голСве е ок, само...на нивен терен нерешено, а на Бернабе од 0-1 се враќаме и ги газиме 4-1:tv:
На Бернабе не примаме гол