Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Аааааааааааа се чека од Кака??? а се критукува Кака, како Бенз? НЕ. Типои никој ни му сере ни ништо, се извади некако со повредава, коа ќе се врати му треба адаптација, ај до година ќе биде, ај следниот век ќе биде...
Хиго е подокажан во Реал од Бенз, али тие способности што ги има Бенз у живот нема да ги достигне Хиго.
Башка си се запрашал, зошто толкав интерес на клубови има за Бенз?? (дали се толку глупи, па гледаат во него нешто што ни Господ неможе да го види или незнам јас што таму)
Кои способности ги има Бензема бе бачко?
Да биде дрво, да грее клупа ?
Што?
Јас не видов досега дека е способен за напаѓач
Кај си го гледал ти, на ФИФА менаџер 2010?
Штом се интересираат толку клубови за него нека си го земат и со здравје нека си го користат како грејач на клупа

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Ова е мојот тим.

Ова се моите бои.

Ова е мојот дом.

Oва е мојата фамилија.

И без разлика дали ќе изгубиме.

Или ќе победиме.

Без разлика кои играчи ќе дојдат

или ќе си одат.

Хала Мадрид! е мојата химна.

и Мадридиста е моето име

Hala Madrid!

Превземено од:

http://realmadridcf.blog.mk/2010/12/01/posle-natprevarot-treba-da-se-kazhe/

Секоја чест.
секоја чест, ОВА ВАЖИ И ЗА МЕНЕ

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.614
Поени од реакции
14.480
Кој Билбао, која Браса, јас не спомнав натпревар, а дрвово годинава доби шанса во повеќе натпревари над 10, не како стартер но по 20-30 минути доволно за да покаже нешто ако може, овој не може, толку му е способноста.
Според платата која си ја зема и како беше дочекан и најавувам требаше барем да покаже просечна игра, а не испод ниво.
Шанса е секоја минута, ако го бива и 90та да влезе ќе даде гол.
Добар напаѓач не го прават асистенциите, туку пробивите и головите. Асистенциите се нешто како плус на останата покажана игра... Но која останата игра на Бензема
Па покажа ти викам, 4 асистенции, од кои 2 беа клучни за победа. Што сакаш да покаже после 80 минута, кога тимот назад си ја додава едно 10 пати топката, Озил и Ди Мариа се надвор, на нивно место најдобрите креативци Гранеро и Леон. Виде со Ајакс кога играше прв состав, зад него таа тројка, колку беше активен ? Трчаше, разигруваше, постигна гол.

Ја го зборувам тоа што го гледам. А еве сега Игуаин се повреди, па ќе имаме шанса бар 2-3 натпревари да го гледаме прв состав со таа тројка зад себе. Ако не покаже ама баш ништо, веруј дека ја ќе бидам првиот што ќе го критикува.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Кои способности ги има Бензема бе бачко?
Да биде дрво, да грее клупа ?
Што?
Јас не видов досега дека е способен за напаѓач
Кај си го гледал ти, на ФИФА менаџер 2010?
Штом се интересираат толку клубови за него нека си го земат и со здравје нека си го користат како грејач на клупа
Има техника, има шут, има реализација, знае да се загради во секој момент, знае да асистира...доволно е какви само стучњаци го фалат и покрај греењето на клупа!!!
Можда не дава 100% во моментов, но во него се крие страшно играчиште...ако не го прател доволно види ги последните неколку утакмици на Франција, со колкаво мало залагање успеа да постигне погодок. Отвори малце нет и побарај нешто за со Лион, какви партии има играно и тоа во ЛШ!!!
Претеруваш и ти и другите, бил камен, требал да се продаде, а на негово место Љоренте или Форлан или кој друг:tapp:

Иначе не ми одговори за Кака, зошто него не го критикувате како Бенз???

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Па покажа ти викам, 4 асистенции, од кои 2 беа клучни за победа. Што сакаш да покаже после 80 минута, кога тимот назад си ја додава едно 10 пати топката, Озил и Ди Мариа се надвор, на нивно место најдобрите креативци Гранеро и Леон. Виде со Ајакс кога играше прв состав, зад него таа тројка, колку беше активен ? Трчаше, разигруваше, постигна гол.

Ја го зборувам тоа што го гледам. А еве сега Игуаин се повреди, па ќе имаме шанса бар 2-3 натпревари да го гледаме прв состав со таа тројка зад себе. Ако не покаже ама баш ништо, веруј дека ја ќе бидам првиот што ќе го критикува.

Океј Манга немам намера цел ден да се натегам со вас тројца..
Останете убедени дека имаме одлична замена од напаѓач кој не е способен за гол, но го бива за асистенции

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

И тоа колку прецизно му го дае у агол, али ај.:smir: Тоа ти се вика реализација од 2, 3 шута да знаеш гол да даеш...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Има техника, има шут, има реализација, знае да се загради во секој момент, знае да асистира...доволно е какви само стучњаци го фалат и покрај греењето на клупа!!!
Можда не дава 100% во моментов, но во него се крие страшно играчиште...ако не го прател доволно види ги последните неколку утакмици на Франција, со колкаво мало залагање успеа да постигне погодок. Отвори малце нет и побарај нешто за со Лион, какви партии има играно и тоа во ЛШ!!!
Претеруваш и ти и другите, бил камен, требал да се продаде, а на негово место Љоренте или Форлан или кој друг:tapp:

Иначе не ми одговори за Кака, зошто него не го критикувате како Бенз???
Не го критикувам Кака оти за него кажав дека е промаршен трансфер, и прашав до кога ќе чекаме да се врати во форма.
Истото во шакет важи за момакот што го фалиш
До кога ќе чекаме да ја искористи шансата? Колку шанси треба да му се укажат? 100? 200?
Реализација нема според досега прикажаното, нити пак знае да се загради во даден момент, е да асистира може знае, шут сите имаат освен ДиМарија кој им подава топки на противничките голмани.
А ти гарант овие спсобностиве на Бензема си ги видел на ФИФА менаџер или PES оти во живо не ги покажал изгледа ги скрива да не се плашат од него останатите, поготово противничките одбрани и голмани

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.614
Поени од реакции
14.480
Океј Манга немам намера цел ден да се натегам со вас тројца..
Останете убедени дека имаме одлична замена од напаѓач кој не е способен за гол, но го бива за асистенции
Не викам дека имаме одлична замена, можам да кажам само дека имаме замена. А дали е одлична, повредата на Игуаин дојде ко порачана за него еве му 3 натпревари, докажи што знаеш, ако не одигра ништо, слободно уште на зима може да фаќа патот. Лани не можев ова да го кажам затоа што стварно не доби шанса да се докаже, ама сега да. Нека направи и 3 асистенции, нека се труди, нека трча, нека проигрува, нека има голем удел во акциите ја ќе бидам задоволен од него.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Океј тогаш ќе чекаме.. всушност тоа праиме цело време.. чекаме

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
04.12.2010 - Real Madrid vs Valencia
12.12.2010 - Zaragoza vs Real Madrid
19.12.2010 - Real Madrid vs Sevilla

Следните 3 утакмици, кои може доволно да покаже за да се сменат мислењата за него. Можда нема да се препороди, ама како што спомна ДЈМ, доволно ми е и мене во овие 3 натпревари, да дае минимум 2 гола и залагање, останатото све е ПЛУС.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.614
Поени од реакции
14.480
Океј тогаш ќе чекаме.. всушност тоа праиме цело време.. чекаме
Само ако не направи ништо немој да ми викаш дека сум го праел ѕвер, сум го бранел, ова-она. Никаде не сум спомнал дека е добар играч, само сметам дека е многу талентиран. А за тоа дека е добар, треба да го докаже на дело.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Само ако не направи ништо немој да ми викаш дека сум го праел ѕвер, сум го бранел, ова-она. Никаде не сум спомнал дека е добар играч, само сметам дека е многу талентиран. А за тоа дека е добар, треба да го докаже на дело.
Тоа други го викаат, го прават, ти убаво си кажа, имаме само замена, ништо повеќе.
Инаку затоа викам ќе чекаме да се покаже, секако друг избор немаме ако Хиго го нема на подолго

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Не викам дека имаме одлична замена, можам да кажам само дека имаме замена. А дали е одлична, повредата на Игуаин дојде ко порачана за него еве му 3 натпревари, докажи што знаеш, ако не одигра ништо, слободно уште на зима може да фаќа патот. Лани не можев ова да го кажам затоа што стварно не доби шанса да се докаже, ама сега да. Нека направи и 3 асистенции, нека се труди, нека трча, нека проигрува, нека има голем удел во акциите ја ќе бидам задоволен од него.
шанса по 1221397230574069534-96524-95723 пат?! дајте му ја...
бот е и бот ќе остане

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom