Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Cristiano..... cилна контузија на глуждот на десната нога..... под опсервација во наредните 24-48 часа...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
^убаво кажано:No mereceis esta puta camiseta carbones

--- надополнето ---

Cristiano..... cилна контузија на глуждот на десната нога..... под опсервација во наредните 24-48 часа...
и роналдо повреден супер:kesa:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Карваљо... поради 5 жолти го пропушта натпреварот против Валенсија
А за Роналдо ќе покажат медицинските тестови но се предвидува дека ќе биде отсутен околу 1 недела и дека дури можеби ќе биде способен да игра во сабота

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Вака се брани клубот за кого навиваш
За Икер нема навреда...:)

Ramos:“..... Не ни е прв пат да не критикуваат фановите на фудбалот и медиумите. Мислења има многу и секогаш се' добива преголеми димензии кога е во прашање Real Madrid.... Сега е моментот кога треба да покажеме гордоста со која се карактеризира овој клуб. Не е крај на свет да изгубиш натпревар.....“

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Pet razloga zašto je Mourinho izgubio

Dopustio je Barci da igra svoju igru, Real previše ovisi o Cristianovoj igri, Ronaldo i Benzema bez igre u obrani, katastrofalna igra posljednje linije...

1. Prvi put nije protiv Barcelone igrao s deset igrača iza lopte u pokretljivoj zoni. Realovi igrači nisu bili agresivni, stajali su predaleko od lopte i Barcinih virtuoza

2. Jose još nije posložio Real, a to je i logično jer mu treba vremena. Uglavnom se dosad oslanjao na Ronaldovu genijalnost, a to je uvijek kockanje.

3. Bilo je prehrabro dopustiti Ronaldu i Benzemi da igraju bez ikakvih obveza. Sav slobodan prostor samo je pomogao Barcinim znalcima da se razigraju.

4. Mourinho je zadnju liniju pomaknuo na 35 metara od vrata pa su Messi, Xavi i Iniesta lako okomitim loptama probijali zadnji red i Ramosa, Pepea i Marcela.

5. Nervoza Realovih igrača bila je vidljiva odmah nakon prvog gola, a poslije se povećavala. Bili su grubi, prljavi, a sve je to posljedica očito slabe psihološke pripreme.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Кога викав дека треба да се продаде Бензема, а да се земат две нормални замени за Игуаин..
Сега овој ако го нема подолго значи немаме замени, ќе играме со 9 играчи во поле плус едно дрво да сенка да држи, а уште полошо ќе е Роналдо ако го нема на подолго

За натпреваров
Касиљас просечен, но не знам што можеше повеќе да стори покрај толку лошо издание на одбраната
одбрана очајна поготово Рамос и Пепе кривица им препуштам за сите голови, Карваљо слабо, Марсело како да беше најсвестен дека треба фудбал да се игра
среден ред оние кои требаше да бидат најака алка испаднаа поочајни, Алонсо сосема се изгуби, Кедира не знаеше кај да тера, Ди Марија и Озил не знаеја кај се наоѓаат, а Роналдо колку и да се трудеше сам не може
напад немавме :kesa:
провокациите се нешто плус
Мурињо голем дел од кривицата за поразот треба да си ја сноси
Замени Арбелоа не знам ни што можеше да стори, а Лас видов дека игра дури по 10-15 минути оти никаде го немаше
А со Валенсија ако се игра без тие двајца најгоре што ги пишав и останатите уште ако не се соземени како тогаш 6:2 кога беше, лошо ќе е

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.614
Поени од реакции
14.480
Ова е мојот тим.

Ова се моите бои.

Ова е мојот дом.

Oва е мојата фамилија.

И без разлика дали ќе изгубиме.

Или ќе победиме.

Без разлика кои играчи ќе дојдат

или ќе си одат.

Хала Мадрид! е мојата химна.

и Мадридиста е моето име

Hala Madrid!

Превземено од:

http://realmadridcf.blog.mk/2010/12/01/posle-natprevarot-treba-da-se-kazhe/

Секоја чест.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Кога викав дека треба да се продаде Бензема, а да се земат две нормални замени за Игуаин..
Сега овој ако го нема подолго значи немаме замени, ќе играме со 9 играчи во поле плус едно дрво да сенка да држи, а уште полошо ќе е Роналдо ако го нема на подолго

За натпреваров
Касиљас просечен, но не знам што можеше повеќе да стори покрај толку лошо издание на одбраната
одбрана очајна поготово Рамос и Пепе кривица им препуштам за сите голови, Карваљо слабо, Марсело како да беше најсвестен дека треба фудбал да се игра
среден ред оние кои требаше да бидат најака алка испаднаа поочајни, Алонсо сосема се изгуби, Кедира не знаеше кај да тера, Ди Марија и Озил не знаеја кај се наоѓаат, а Роналдо колку и да се трудеше сам не може
напад немавме :kesa:
провокациите се нешто плус
Мурињо голем дел од кривицата за поразот треба да си ја сноси
Замени Арбелоа не знам ни што можеше да стори, а Лас видов дека игра дури по 10-15 минути оти никаде го немаше
А со Валенсија ако се игра без тие двајца најгоре што ги пишав и останатите уште ако не се соземени како тогаш 6:2 кога беше, лошо ќе е

Добар е Бенз море,колку пати имам кажано дека поинаков е од кога дојде Мур,се труди,прави продори,асистира само му треба малку време и ќе почне да реализира....Сеа му е шансата да се докаже....

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Добар е Бенз море,колку пати имам кажано дека поинаков е од кога дојде Мур,се труди,прави продори,асистира само му треба малку време и ќе почне да реализира....Сеа му е шансата да се докаже....
Ти кажувај си што сакаш и колку сакаш, но прифати го фактот дека е очаен и дека не заслужува да го носи дресот на Реал. Цело време само едно го кажувате „сега му е шансата“ што шанса ќе беше таа 25 натпревари. Не видов како напаѓач дека ја искористил, асистирал два пати и демек готово одличен е :tapp: Тапа е, дрво, статист. Не ми е јасно што бара во Реал.. поарно ќе беше Негредо да си го задржевме тој барем ќе се трудеше нешто, овој очаен е.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ти кажувај си што сакаш и колку сакаш, но прифати го фактот дека е очаен и дека не заслужува да го носи дресот на Реал. Цело време само едно го кажувате „сега му е шансата“ што шанса ќе беше таа 25 натпревари. Не видов како напаѓач дека ја искористил, асистирал два пати и демек готово одличен е :tapp: Тапа е, дрво, статист. Не ми е јасно што бара во Реал.. поарно ќе беше Негредо да си го задржевме тој барем ќе се трудеше нешто, овој очаен е.
Немора да покажуваш само колку го мразиш, добро е, УЖИВАЈ. За тебе е камен, за мене е Ѕвер, за мене е Хиго камен, за тебе е Ѕвер:smir:
Реално гледано немаме напаѓач, чим веќе спомнуваш.

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
Ова е мојот тим.

Ова се моите бои.

Ова е мојот дом.

Oва е мојата фамилија.

И без разлика дали ќе изгубиме.

Или ќе победиме.

Без разлика кои играчи ќе дојдат

или ќе си одат.

Хала Мадрид! е мојата химна.

и Мадридиста е моето име

Hala Madrid!

Превземено од:

http://realmadridcf.blog.mk/2010/12/01/posle-natprevarot-treba-da-se-kazhe/

Секоја чест.
СЕКОЈА ЧЕСТ ! :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc: Се наежив у пм... може ли ова исто вака да се стави на Фејсбук ? :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.614
Поени од реакции
14.480
Бензема до натпреварот со Билбао 4 пати влегуваше во игра и направи 4 асистенции, сеа после натпреварот со Барса вие зборувате за него, а останатите ѕверови таман си се. Сеа јес да не е негова работа тоа да прави асистенции, ама ако не беше па тој немаше да победиме на пример со Херкулес или Хихон.

Дека лани беше очаен за тоа време што го добиваше, очаен беше. Ама дека оваа сезона максимално добро го искористува времето што го добива, го искористува. Дали е до Мурињо, дали е до некој друг не знам, еве Игуаин ќе биде ваљда подолго време повреден, па ќе го видиме како се снајде.

Да се разбереме, ја не го правам Бензема ѕвер, Игуаин е моментално класа за него. Само сметам дека е неоправдано критикуван олку многу, и дека во Реал никогаш не доби вистинска шанса да се докаже. Да. добиваше, лани на почетокот на сезоната, кога играчите не се ни знаеа меѓу себе. Не го сметајте тоа за шанса кога влегува во 80 минута, тогаш ако водиме со 2 разлика цел тим чека да заврши натпреварот, и колку и тој да се труди не може да направи ништо повеќе.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Немора да покажуваш само колку го мразиш, добро е, УЖИВАЈ. За тебе е камен, за мене е Ѕвер, за мене е Хиго камен, за тебе е Ѕвер:smir:
Реално гледано немаме напаѓач, чим веќе спомнуваш.
Се јави вториот фан на дрвото.
За да биде ѕвер тоа треба да покаже, а не го покажал, затоа и не заслужува да го носи дресот на Реал.
За него Хиго подалеку е светлосни години, ни до колена не му е.
Не се работи за тоа дали го мразиш или не, туку колку се докажал како играч, а според досега прикажаното колку што зема плата во Реал нема прикажано никаква игра, две години како и за Кака чекаме да се докажат, ајде ова, ајде она, Кака се повреди на подолго, па донекаде оправдување, а овој дрво беше, дрво си остана, како дрво да се надеваме наскоро и дека ќе си замине.

--- надополнето ---

Бензема до натпреварот со Билбао 4 пати влегуваше во игра и направи 4 асистенции, сеа после натпреварот со Барса вие зборувате за него, а останатите ѕверови таман си се. Сеа јес да не е негова работа тоа да прави асистенции, ама ако не беше па тој немаше да победиме на пример со Херкулес или Хихон.

Дека лани беше очаен за тоа време што го добиваше, очаен беше. Ама дека оваа сезона максимално добро го искористува времето што го добива, го искористува. Дали е до Мурињо, дали е до некој друг не знам, еве Игуаин ќе биде ваљда подолго време повреден, па ќе го видиме како се снајде.

Да се разбереме, ја не го правам Бензема ѕвер, Игуаин е моментално класа за него. Само сметам дека е неоправдано критикуван олку многу, и дека во Реал никогаш не доби вистинска шанса да се докаже. Да. добиваше, лани на почетокот на сезоната, кога играчите не се ни знаеа меѓу себе. Не го сметајте тоа за шанса кога влегува во 80 минути, тогаш ако водиме со 2 разлика цел тим чека да заврши натпреварот, а не да дава голови.
Кој Билбао, која Браса, јас не спомнав натпревар, а дрвово годинава доби шанса во повеќе натпревари над 10, не како стартер но по 20-30 минути доволно за да покаже нешто ако може, овој не може, толку му е способноста.
Според платата која си ја зема и како беше дочекан и најавувам требаше барем да покаже просечна игра, а не испод ниво.
Шанса е секоја минута, ако го бива и 90та да влезе ќе даде гол.
Добар напаѓач не го прават асистенциите, туку пробивите и головите. Асистенциите се нешто како плус на останата покажана игра... Но која останата игра на Бензема

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Се јави вториот фан на дрвото.
За да биде ѕвер тоа треба да покаже, а не го покажал, затоа и не заслужува да го носи дресот на Реал.
За него Хиго подалеку е светлосни години, ни до колена не му е.
Не се работи за тоа дали го мразиш или не, туку колку се докажал како играч, а според досега прикажаното колку што зема плата во Реал нема прикажано никаква игра, две години како и за Кака чекаме да се докажат, ајде ова, ајде она, Кака се повреди на подолго, па донекаде оправдување, а овој дрво беше, дрво си остана, како дрво да се надеваме наскоро и дека ќе си замине.
Аааааааааааа се чека од Кака??? а се критукува Кака, како Бенз? НЕ. Типои никој ни му сере ни ништо, се извади некако со повредава, коа ќе се врати му треба адаптација, ај до година ќе биде, ај следниот век ќе биде...
Хиго е подокажан во Реал од Бенз, али тие способности што ги има Бенз у живот нема да ги достигне Хиго.
Башка си се запрашал, зошто толкав интерес на клубови има за Бенз?? (дали се толку глупи, па гледаат во него нешто што ни Господ неможе да го види или незнам јас што таму)

--- надополнето ---

Кака е веќе потрошен играч и со овие повреди(сватете дека жали по Милан), никогаш нема да се врати, он барем си живее живот:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom