- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
Ти се задоволуваш, што ги пуни Ајакс, Херкулес, Осасуна, Сосиедад, (Валенсија, Виљареал, Севиља кои подолго време веќе неможат да им парираат на Барса и Реал), колку си само паметен ти:bravo: Чукни си ја ти главата и јас те мразам тебе зошто си глуп:smir:Џабе бе на досегашните порази најдував оправдување ама синоќа ми ја затнаа устата и сварно им признав дека се најјак тим во светот.Срамно но треба да се биде фер,затоа со секое старо- ново оправдување повеќе се срамиме.До наредниот натпревар не треба ништо да коментираме,поготово не да обвинуваме поединци зашто синоќа Мурињо и неговата одбрана го посраа класикото.Најмногу ги мразам тие што коментираат против Роналдо.Размисли што збориш бе,нема да го почитувам како играч на Реал?за 1 ипол сезона постигна колку некој аљ 10 год во Реал.Чукни се во главата.И да за Рамос една казна до крајот на полусезоната да не изиграва некој овде.Како не му е срам да се кара со колеги од репрезентација,ајде стартот врз Меси е дел од фудбалот ама тоа после.Како ќе се појави во репрезентација.Треба и од таму да добие казна.Да биде дисциплиниран како шо беа Шпанците во Барса кога се стрча Касиљас сите се повлекоа.Зш ако му вратип на капитен ќе заиграш повеќе на Куковден.
Да играше Роналдо во Барса и со ова понашање и вие ќе го мразевте, али пошто игра во Реал тоа е друго од ваша гледна точка...
--- надополнето ---
Роналдо да не глумеше тоа што го глуми, немаше да има волку фанови што го мразат...зошто Меси не го мразат(не бранам никого)??? Меси е најдобар моментално и не се дига, како тоа што го прави Роналдо, па уште не му се трча на типот, не само вчера, скоро секој натпревар. Се кара со кој стигне, пцуе, се понаша, им се курчи на сите...не го правдајте многу Роналдо, бидете реални, ете јас зошто не го сакам него, џабе игра во Реал и во Манчестер многу го мразев.