Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
Abe sto ce gledam cudni, i ja celo vreme se nerviram zosto ne igravme so mojata taktika trebase so presing i so ozil peta do cabi alonso i ovja na ronaldo ama nekako igraa ko namerno loso igracite.
I mislev mislev na kraj mi tekna deka ova mora da e isplanirano! Nema sansa taka loso da igrame ova e maslo na Murinho!

zamislete ako pobedevme na kamp nou sto ce bese, barselona se stvarno jaki ne da ne se ama ne se pojaki od nas i ako gi pobedevme tie ce gazea do kraj, a vaka 5:0 i mislat u oblaci se i ce igraat poopusteno, a nie ce pobeduvame ce se vleckame vaka na 2 boda, 1 zad niv i ce im go upikame na bernabe!!!!

BARSELOGOMNASHI SE GLEDAME NA SANTIAGO BERNABE!
I u pravo bese ramos ja da bev ce uste boks ce im udrev na pike i na buskves i na izlaganje ce go zatepav gvardiola ebem ti ljangarot misli sega kojznae koj e uste ne sfaka deka padnal U STAPICA!!!

HALA MADRID!!!
немам зборови затебе дете се гледа дека се знајш од фудбал... само изгубивте 5-0 а не 1-0 за да биди наместено почни да размислуваш од таму ке ти стани јасно што ви се случи

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Прво- заслиживме да си изедиме 5 комада....
Второ-донекаде(значи ДОНЕКАДЕ)го оправдувам стартот на Рамос зошто-затоа што утакмицата незавршена а Пике-ккозата маваше 5прсти демек ногу се јаки..
на крај кој ги ебе добро направи Серхио..кога не почитуваат нема и да ги почитуваат..

Сега за утакмицата-генерално....

Касилас-требаше на секој гол што го прими да им репне по еден шамар на сите-негови играчи- кои дозволуваа со него мајтап да си играат...
Рамос-солиден..ПОЛИВАЛЕНТЕН играч/и напред и назад знае да игра...
Марсело-ма колку и да го фалиме(кога игра со алмерија.....)сега со Барса кога беше под притисок неможеше топката да ја подаде...
Карвало-солиден-ПОЛИВАЛЕНТЕН играч.кој знае и да подаде и да брани...
Пепе-солиден-не треба да се продава не беше он крив за поразот вчера...
Алонсо-ЈЕДИНИ везњак кој знае и да се брани и да напага односно знае да чува топка (под ПРИТИСОК) но знае и да одземе топка ..ПОЛИВАЛЕНТЕН играч
Кедира-колку и да трча и да покрива во одбрана...тој со топка е дупка.кога и да беше во него топката тој беше ......што ке ни е таков-чист пример на играч кој не е поливалентен...
Озил-еве ви уште еден ама овој обратно..со топката одличен ама кога треба да се брани тој некаде скита...
Ди мариа-Поливалентен играч-трча нездраво, добар во напад одлично покрива во одбрана..
Роналдо-мора да свати дека кога се игра со Барселона мора и тој да се врака и да покрива на сопствената половина..
Бенз-многу е подобрен од почетокот..покрива назад..но бензема нема да го има никогаш тој радиус на движење на Игуаин-покривање без топка..

Вахил Халихоџич(тренер на Динамо Загреб)-Не можема да дозволиме како реал да имаме двајца играчи кој не играат во два правца...
Значи ние имаме и повеке од двајца играчи кои не можат да играат во два правца(Марсело,Кедира,Бензема)(овде може да се стави и роналдо кои вчера во одбраната не ни покриваше-тоа е повеке грешка на моу затоа што не го насочи дека мора да се врака назад и да им помага на тие позади него)
а со такви недостатоци да се игра со барселона еве што се случува
Ќе го заболеа рацете од толку мавање шамари :pos2:
До Мурињо е проблемот ептен се праи демек ова она а уствари го лапна 5 пати!
а и играчите манекен до манекен оној роналдо мисли сеа ако е "најдобар" во цел свет треба сите да му се клањаат...
само топки им троши и плус не се враќа назад а и не дрибла он само прета у место...

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
После секс мажот и вика на жената „Ајде уште еднаш“, а оваа му враќа „Е да бе јас Реал сум па да го примам 5 пати“

Џефрен оди на училиште и вика „Наставничкееее, вчера и јас дадов гол!!!!“

Mourinho не е повеќе The Special One, сега е The Special Five!

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
само ке ви казам многу ви е рано уште сега со петарди...страмота со кој игарчи игарт и пак се дрва...е бати реал

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ќе го заболеа рацете од толку мавање шамари :pos2:
До Мурињо е проблемот ептен се праи демек ова она а уствари го лапна 5 пати!
а и играчите манекен до манекен оној роналдо мисли сеа ако е "најдобар" во цел свет треба сите да му се клањаат...
само топки им троши и плус не се враќа назад а и не дрибла он само прета у место
...
Ова ти е на место и како фан на Реал ти кажувам дека си во право...мое мислење. Некои се задоволуваат со неговата индивидуалност, тоа што му остана до негде прецизен шут, другото е све бледо изнадије од него.

П.С. ова е причината зошто никогаш нема да го почитувам како играч на Реал...

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Браво и честито на членовите од овој фан клуб, ќе се пронајдат сами да не ги именувам, кои Достоинсвено и Фер ја честитаа победата и објаснија во неколку реда зошто и како го сакаат Реал. Респект голем!!!
п.с. extreme1 не се барај во постов!

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Абе, никој не го искоментира НЕДОСУДЕНИОТ ПЕНАЛ за Реал во 40 минута во која ситуација Валдес требаше да добие жолт автоматски ЦРВЕН и после тоа ќе се сменеше текот на играта (ДА СЕ РАЗБЕРЕМЕ НЕ БАРАМ ОПРАВДУВАЊЕ). Сакам да се спомне ситуацијата.

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
јебем ти пенал...они нас не направија смешни ние пенал ке бараме...и да дадевме гол пак ке си ги изедовме петте комада...едноставно вчера беа подобри...

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Ова ти е на место и како фан на Реал ти кажувам дека си во право...мое мислење. Некои се задоволуваат со неговата индивидуалност, тоа што му остана до негде прецизен шут, другото е све бледо изнадије од него.

П.С. ова е причината зошто никогаш нема да го почитувам како играч на Реал...
и меси е ѕвезда во барса, и рибери во баерн и мнооогу други ама не се однесуваат така...
чим не се враќа назад се глеа одма шо е...
ама се тоа за парите ебате од тие 100м шо ги дадоа за него само од дресови ги имаат извадено дупло до сеа!
Иначе имаат многу добар состав шо би функционирал и без него!Шо го земаа озил супер направија, ако го земенат пепе и кедира ќе имаат екстра тим!Има многу добри замени за Роналдо а и се мноооогу поевтини од него ама тоа е!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Според мене пенал беше чист, ама нејќев да го споменем зошто некој ќе ме сфати погрешно и ќе рече се ваѓа на пеналот сега. Пенал имаше, кој можеше многу работи да промени. Ама у секој случај, не заслуживме ни еден гол да дадеме, а камо ли да земеме некој бод.

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
јебем ти пенал...они нас не направија смешни ние пенал ке бараме...и да дадевме гол пак ке си ги изедовме петте комада...едноставно вчера беа подобри...
Немаше да биде исто, ќе останеа со 10 играчи, ќе беше друга песна

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
види пенал имаше -да..ама сега сето тоа е во смисол.што би било кад би било////
нема врска -не суди и што можема сега ние да направиме..тоа ти е..повторувам вчера беа далеку пред нас

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Ја не викам дека не се биле подобри, ама ова може да биде и клучен момент 2-1 на полувреме, и они цело второ се 10 играчи, (плус нивниот 3 гол беше офсајд), е па мислам дека судењето има голема улога. Ама убаво велиш тоа е ШТО БИ БИЛО, КОГА БИ БИЛО

Член од
5 мај 2008
Мислења
92
Поени од реакции
17
Jas ne znam so se mesat ovie od drugite fan klubovi primer od juventus koga se katastrofa i 2 klasi poslabi se od Real (M) neka si gledat tamu da vlezat vo nokaut faza vo kup na gradovi, za vcera barsa ednostavno go ponizi real ama dolga e sezonata.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom