Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2010
Мислења
101
Поени од реакции
8
Кој ремет ни го маваат сите на форум, значи стварно сме најомразен тим и фан клуб на форумов...сите против Реал, какви само пички, а поготово овие аутсајдери што се убацуваат од страна. Тоа што имаме ние доживено последниве 2 ипол години(боље никој да не го доживее ова)!!!:kesa:

--- надополнето ---

Додека не ги тепаме Барса на следно Ел Класико, додека не поминеме 1/8 финале, ме заболе курот што Реал ќе ги тепа босиве во лигава и по 10-0, мене нема да ме задоволи:smir:
Следно Ел Класико ќе биде 5+ а вие имајте си некаква надеш за победа против Барса.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Вчера дошло до расправија помеѓу Мамаду и Мурињо. Вториот инсистирал првиов да влезе во завршните минути од натпреварот. Ама нигеров несакал да се замара за џабе. Солидни измени направи вчера. Внесе уште еден деструктивец и го замени левиот бек. Требаше да го внесе и Мамаду место Бензема.

I

IBIZA SOUND

Гостин
gledam spomnuvate penal
ako imase penal tamu veruvam deka ke se vratevte malku vo igra bidejci posldnite nekolku minuti od prvo pol. malku ne pretisnavte,no toa e sosema malku i eden gol vo mrezata na valdez mozese malku da imate nadez
no za penal ne sum bas siguren deka go imase,bidejci valdez prvo topkata ja izbi vo korner a duri potoa go sobra i ronaldo

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Што се замарате со пенали и корнери? Не заслуживме да шутнеме во гол а не пак да дадеме некој.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^Брат да се досудеше пенал и на полувреме да завршеше 2-1,играта ќе завршеше сосема поинаку :smir:

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
gledam spomnuvate penal
ako imase penal tamu veruvam deka ke se vratevte malku vo igra bidejci posldnite nekolku minuti od prvo pol. malku ne pretisnavte,no toa e sosema malku i eden gol vo mrezata na valdez mozese malku da imate nadez
no za penal ne sum bas siguren deka go imase,bidejci valdez prvo topkata ja izbi vo korner a duri potoa go sobra i ronaldo
Извини друже, ама судија досуди ГОЛ-АУТ, а не КОРНЕР, Со топката прв играше Роналдо, најди некоја снимкам, па сам провери, веќе не пишувам за ова ќе испадне дека барам оправдување
Еве имаш снимка
http://www.as.com/futbol/articulo/iturralde-ve-penalti-valdes-cristiano/20101129dasdasftb_38/Tes

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
^Брат да се досудеше пенал и на полувреме да завршеше 2-1,играта ќе завршеше сосема поинаку :smir:
Добро еве ќе дадевме еден гол и што? Како сакаш да се бориш против ваква Барса без средина. Нашиве везњаци беа чекор-два позади противничките. Само трчкараа наокулу. Најголема вина за бледото издание вчера треба да сноси средината на чело со Кедира.

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Добро еве ќе дадевме еден гол и што? Како сакаш да се бориш против ваква Барса без средина. Нашиве везњаци беа чекор-два позади противничките. Само трчкараа наокулу. Најголема вина за бледото издание вчера треба да сноси средината на чело со Кедира.
Ало, ако имаше пенал Валдес ќе беше искучен имаше жолт картон, е па 10 нели и ќе играа така, ВЕЌЕ НЕ ПИШУВАМ ЗА ОВА

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Џабе бе на досегашните порази најдував оправдување ама синоќа ми ја затнаа устата и сварно им признав дека се најјак тим во светот.Срамно но треба да се биде фер,затоа со секое старо- ново оправдување повеќе се срамиме.До наредниот натпревар не треба ништо да коментираме,поготово не да обвинуваме поединци зашто синоќа Мурињо и неговата одбрана го посраа класикото.Најмногу ги мразам тие што коментираат против Роналдо.Размисли што збориш бе,нема да го почитувам како играч на Реал?за 1 ипол сезона постигна колку некој аљ 10 год во Реал.Чукни се во главата.И да за Рамос една казна до крајот на полусезоната да не изиграва некој овде.Како не му е срам да се кара со колеги од репрезентација,ајде стартот врз Меси е дел од фудбалот ама тоа после.Како ќе се појави во репрезентација.Треба и од таму да добие казна.Да биде дисциплиниран како шо беа Шпанците во Барса кога се стрча Касиљас сите се повлекоа.Зш ако му вратип на капитен ќе заиграш повеќе на Куковден.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ало, ако имаше пенал Валдес ќе беше искучен имаше жолт картон, е па 10 нели и ќе играа така, ВЕЌЕ НЕ ПИШУВАМ ЗА ОВА
Зоки и со 5 играчи да играа џабе. Гледаше ти вчера што се деси? Топката не ја видоа нашите....да бидеме реални ова е најдобрата Барса во нејзината историја и тешко дека ќе го достигнеме нејзиното ниво во наредниве неколку години.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Пике два пута се пикаше кј што не му е место, штета што не го изеде.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Џабе бе на досегашните порази најдував оправдување ама синоќа ми ја затнаа устата и сварно им признав дека се најјак тим во светот.Срамно но треба да се биде фер,затоа со секое старо- ново оправдување повеќе се срамиме.До наредниот натпревар не треба ништо да коментираме,поготово не да обвинуваме поединци зашто синоќа Мурињо и неговата одбрана го посраа класикото.Најмногу ги мразам тие што коментираат против Роналдо.Размисли што збориш бе,нема да го почитувам како играч на Реал?за 1 ипол сезона постигна колку некој аљ 10 год во Реал.Чукни се во главата.И да за Рамос една казна до крајот на полусезоната да не изиграва некој овде.Како не му е срам да се кара со колеги од репрезентација,ајде стартот врз Меси е дел од фудбалот ама тоа после.Како ќе се појави во репрезентација.Треба и од таму да добие казна.Да биде дисциплиниран како шо беа Шпанците во Барса кога се стрча Касиљас сите се повлекоа.Зш ако му вратип на капитен ќе заиграш повеќе на Куковден.
Човекот си постапи како што требаше. За кој кур се летеше Валдез од голот да бара правдина...и оној жабана Пике провоцираше. И јас да бев на неговото место би ги рашљакал така. Не требаше да стартува така врз малецкион. Се друго беше оправдано.

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Во потполно се сложувам, Потегот на Рамос е катасрофа (не за стартот) да реагираш против ДРУГАРИ, замислете играте фудбал во маала и твојот ДРУГАР е во противничката екипа и така да реагираш КАТАСТРОФА
Среќа Пујол не му замерил

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе дај изгледајте го добро клипот, па после дајте коментар. Па кој курац Пике и Пујол се пуштија на Рамос??? 5 минути пред тоа, Пујол му влезе на Бензема со две нозе и + со отворен ѓон, што требаше да му се пуштат нашиве да се тепаат? Бензема можеше да заврши како Едуардо, ама имаше среќа. Е тоа што Пујол и Пике свегде го пикаа носот, не им е никој крив.
Да се разберемо, и ја не го оправдуем потегот на Рамос ама едноставно немаше потреба да реагира Пујол, после тоа што го напрае он со Бензема. Па и Чави не беше така “чист“ како што изгледа, влезе во терен и му префрли нешто на Рамос. Ова е Ел Класико, и Пујол кажа. Што е на терен остануе таму, надвор нема врска.

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
Јас како Мадридиста не се чувствувам понижен, но би бил кога би ни се случило вакво нешто, што досега се нема случено

:pos2:

ti kako madridista bi trebalo da bidez ponizen stom se ponizuvas za takvi raboti POVELI

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom