B
Beck's
Гостин
a ovoj Ramos e najgolem kreten,pazi vika Xabi Alonso dobi crven a posto ostanavme so igrac pomalku,ja mislev da dobijam malce vo vreme(da ne se plasil za nekoj mozen presvrt od 5-4 vo 80 i kusur minuta)
Ти си **** пошто не сваќаш зошто кажал така:kesa:a ovoj Ramos e najgolem kreten,pazi vika Xabi Alonso dobi crven a posto ostanavme so igrac pomalku,ja mislev da dobijam malce vo vreme(da ne se plasil za nekoj mozen presvrt od 5-4 vo 80 i kusur minuta)
.Нцнцнцнц ова све е отидено, сеа и ги криват зошто направиле црвени, оффффф божееее да не смееш ни да играш како сакаш:tv:
Знам друже дека не е до судијата и дека е до Мурињо. Јас го пишав тоа заради хејтерите, не од што сум ќорав, узивај.
Кој ги онади бе... а се запрашал некој колку треба да е несаглам судијата за да додели картон за задржување време на 4-0? Има судии кои свират крај на 90.00 само да им ги скратат маките на тие што губат. Јас верувам дека Жозе им има кажано да добијат, ама не ми е гајле, не им кажал да повредат некого за картонот. Може да се протолкува ова како било, можеби се било решено па не им се трчало многу го чекале крајот... Така да, може само да ги мразат.
so da sfakam be,pa koa veke odlucis da se branis,smisli neso pametno jeboteТи си **** пошто не сваќаш зошто кажал така:kesa:
Па треба ли некако да се вадиш или треба да изјавиш, така ни беше соопштено од Мурињо да направиме црвен?! Ај малце и ти логички гледај, не се губи...so da sfakam be,pa koa veke odlucis da se branis,smisli neso pametno jebote
Друже,абе размисли малце ... чукни се у таа глава зашо така направии.Реал га помина групата,зашо направии така.. THINK!so da sfakam be,pa koa veke odlucis da se branis,smisli neso pametno jebote
ccc aj ti cukni se u glava pred da repliciras,ja mnogu dobro znam zasto pocrvenija,nego drug mi bese muabetot.Vo ocite na svetot bar neka izjavese nesto popametno,iako site sfatija so kako bese rabotata.Друже,абе размисли малце ... чукни се у таа глава зашо така направии.Реал га помина групата,зашо направии така.. THINK!
На психијатрија не учеа да не им се смееме на пациентите. Ве молам воздржете се.Се надевам на одземање на три бода, и тешка казна за рамос,алонсо и мурот,за овие мизерни работи ...ако има УЕФА авторитет и Платини ако сака друг мандат
ах само колку гомна јаде овој гоки по фан клубовиве,особено во нашиов, ја чека најмалата шанса за да се испокака...На психијатрија не учеа да не им се смееме на пациентите. Ве молам воздржете се.
:pos2:ваквата бизарна постапка на Алонсо и Рамос
Не беа директни црвени па суспензија од повеќе утакмици. :tv:то кажав 100 пати Уефа има покренато не ја.све е снимено и како Дудек кој го чувате за да го пракате по бурек,и весници носи пошта и се. А црвените картони секогаш не се 1 наптревар,поарно да ги добиеа за страт вака се зависи од Нион.