Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
B

Beck's

Гостин
a ovoj Ramos e najgolem kreten,pazi vika Xabi Alonso dobi crven a posto ostanavme so igrac pomalku,ja mislev da dobijam malce vo vreme(da ne se plasil za nekoj mozen presvrt od 5-4 vo 80 i kusur minuta):tapp:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Нцнцнцнц ова све е отидено, сеа и ги криват зошто направиле црвени, оффффф божееее да не смееш ни да играш како сакаш:tv:
.

Кој ги онади бе... а се запрашал некој колку треба да е несаглам судијата за да додели картон за задржување време на 4-0? Има судии кои свират крај на 90.00 само да им ги скратат маките на тие што губат. Јас верувам дека Жозе им има кажано да добијат, ама не ми е гајле, не им кажал да повредат некого за картонот. Може да се протолкува ова како било, можеби се било решено па не им се трчало многу го чекале крајот... Така да, може само да ги мразат.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Абе ај,што па има да им се мешаат на играчите..Па ова не е прв случај на намерен картон .. еиии таман работа

Али Мурињо факторот .. хахаха

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
.

Кој ги онади бе... а се запрашал некој колку треба да е несаглам судијата за да додели картон за задржување време на 4-0? Има судии кои свират крај на 90.00 само да им ги скратат маките на тие што губат. Јас верувам дека Жозе им има кажано да добијат, ама не ми е гајле, не им кажал да повредат некого за картонот. Може да се протолкува ова како било, можеби се било решено па не им се трчало многу го чекале крајот... Така да, може само да ги мразат.
Знам друже дека не е до судијата и дека е до Мурињо. Јас го пишав тоа заради хејтерите, не од што сум ќорав, узивај:)
Сепак мене не ми смета ова и баш паметна одлука од Мурињо:toe:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
so da sfakam be,pa koa veke odlucis da se branis,smisli neso pametno jebote
Па треба ли некако да се вадиш или треба да изјавиш, така ни беше соопштено од Мурињо да направиме црвен?! Ај малце и ти логички гледај, не се губи...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
so da sfakam be,pa koa veke odlucis da se branis,smisli neso pametno jebote
Друже,абе размисли малце ... чукни се у таа глава зашо така направии.Реал га помина групата,зашо направии така.. THINK!

B

Beck's

Гостин
Друже,абе размисли малце ... чукни се у таа глава зашо така направии.Реал га помина групата,зашо направии така.. THINK!
ccc aj ti cukni se u glava pred da repliciras,ja mnogu dobro znam zasto pocrvenija,nego drug mi bese muabetot.Vo ocite na svetot bar neka izjavese nesto popametno,iako site sfatija so kako bese rabotata.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Што е битно бе кој што изјавил и како се правдал. Сакаа картони си ги добија, и што сега? :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Се надевам на одземање на три бода, и тешка казна за рамос,алонсо и мурот,за овие мизерни работи ...ако има УЕФА авторитет и Платини ако сака друг мандат
На психијатрија не учеа да не им се смееме на пациентите. Ве молам воздржете се.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
На психијатрија не учеа да не им се смееме на пациентите. Ве молам воздржете се.
ах само колку гомна јаде овој гоки по фан клубовиве,особено во нашиов, ја чека најмалата шанса за да се испокака...
гоки бе,фак оф и дај не јаде гомна веќе!!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
ваквата бизарна постапка на Алонсо и Рамос
:pos2:

Бизарно е да им играш со 8 играчи и да не можат да ти ја земат топката. Се сложувам.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
то кажав 100 пати Уефа има покренато не ја.све е снимено и како Дудек кој го чувате за да го пракате по бурек,и весници носи пошта и се. А црвените картони секогаш не се 1 наптревар,поарно да ги добиеа за страт вака се зависи од Нион.
Не беа директни црвени па суспензија од повеќе утакмици. :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom