Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Те мислев за нешто,ама да ги споредуваш Гонзало и Балотели треба да си отиден јабана.Не треба да дадат 50 милиони за никој има многу млади играчи по светов кои можат да бидат попрецизни. И не е до годините, земи го Балотели на пример кој е уште помлад и штета што има бубачки во главата, инаку за Игуаин е класа и пол. Работата е со овие постови: не го даваме та не го даваме... како којзнае што да е. Во Реал играле многу подобри од него. Јас се надевам дека со време ќе стане убиец, ама може да не е до времето. Може да е до тоа дека или имаш инстинкт на убиец, или немаш...
Сакаш да кажеш дека Гонзало е бољи? Ај да ми кажеш зошто? Јас после ќе ти кажам зошто е Балотели бољи.Те мислев за нешто,ама да ги споредуваш Гонзало и Балотели треба да си отиден јабана.
Се согласувам, и јас така мислам, ама причините немаат врска со фудбалскиот талент на двајцата.А тоа за Балотели еве уште сега ти кажувам дека никогаш Балотели нема да биде поуспешен од Игуаин. Никогаш.
А бе сите се согласуваме дека нема многу шанси да успее заради глупостите што ги прави, или ја како што викам, заради бубачките во главата.^ Брат незнам колку пати имам пишано на оваа тема и ги имам кажано квалитетите на Игуаин а и самиот погледниги последниве 3 сезони и крај.А Балотели и само еден преценет талент кој со глупостите никогаш нема да успее.
Еј ова беше кажано иронично,немав никаква намера да те навредам.А и Игуаин и Бало неможат да се споредат ,различен тип на играчи.А како што кажавте џабе све тоа неможе да успее.А бе сите се согласуваме дека нема многу шанси да успее заради глупостите што ги прави, или ја како што викам, заради бубачките во главата.
Ама тоа дека е преценет, изгледа слабо си го гледал... Бало е вистинска напаст на секој дел од теренот, може да биде ноќен кошмар за чуварите 90 минути. Знае да ги дрибла, да ги наттрчува, да им игра defence, да спука гол од 25-30 метри од место, да асистира... Верувај дека Бало е комплетна фудбалска машина, само за жал има непоправлив дефект во главата
И ако мислиш дека сум отиден јабана, види со другиве од фан клуб Интер... :smir:
Нема гајле.Еј ова беше кажано иронично,немав никаква намера да те навредам.А и Игуаин и Бало неможат да се споредат ,различен тип на играчи.А како што кажавте џабе све тоа неможе да успее.
Сега сум малку преокупиран со дербито утре, после ќе ве дружам малку повеќе на фан клубов пред дербито со Барселона, и очекувам дефанзивците на Реал да играат со поголеми џепови за да има место за Меси![]()
Супер си е Игуаин, не можеме да очекуваме сите да бидат Ел Феномено. Можеби му фали поголемо искуство во големи натпревари, поголема слобода, но одлично си ја врши работата. Со оглед на тоа дека е млад допрва треба да се очекува уште повеќе од него.
Одредени напаѓачи на 30 години почнаа да ставаат голови па најголеми ги направијаГонзало до 30 многу може да постигне.
p.s нека сфатат некои дека во Реал сите топки не одат преку Игуаин, како што е во некои други тимови, позади него има уште тројца кои се премногу гладни за голови![]()
^ Балотели можете со Бензема да го споредувате а Игуиан е друг тип на играч така да оставете го дечкото на раат
Балотели = Бензема ... и двајцата се дриблери,шутери ги мачат дефанзивците.
Игуиан = ИнзагиЗнае да се најде на вистинското место во вистинско време.
^ Балотели можете со Бензема да го споредувате а Игуиан е друг тип на играч така да оставете го дечкото на раат
Балотели = Бензема ... и двајцата се дриблери,шутери ги мачат дефанзивците.
Игуиан = ИнзагиЗнае да се најде на вистинското место во вистинско време.
Не, обратно е ...Да бе, Балотели коа ќе стигне до нивото и успесите шо ги има псотигнато Игуаин. ПП да ми пишете![]()