Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
тренинг 11.11.10.... оние кои играа (и седеа на клупа) вчера имаат слободен ден..... од тие само Cristiano тренира во сала..... и Adán со Pepe, Ozil, Carvalho, Khedira, Garay и Jesús и Álex...... Dudek сам со тренерот за голмани.... а Marcelo помина да ги посети
75882_451461844772_96686264772_5446737_932044_n.jpg

Oзил на мали години :)
148653_174221879257441_151734331506196_576740_103930_n.jpg

Брзи и бесни: Дренте возел со 180 km/h и 6 пати поминал на црвено

Позајмениот играч од Реал Мадрид во Херкулес Ројстон Дренте беше уапсен од полицијата во Аликанте за груби прекршувања на патот.

Ноќта во средата наспроти четвртокот во 4,30 часот по локално време Холанѓанецот бил фатен како вози во центарот на Аликанте со 180 километри на час. Пред да биде уапсен играчот поминал на шест семафори со црвена боја и на еден со жолта.

Дренте се ослободил дека брзал за да однесе пријател во блиската болница. Во медицинскиот центар лекарите утврдиле дека другарот на Ројстон е свесен, но натрован со големо количество алкохол. Според валенсианските медиуми Дренте ги навредувал грубо двајцата полицајци, кои го сопреле до патот кон клиниката.

Неколку часа подоцна фудбалерот излегол на тренингот со тимот пред важниот натпревар со Реал Мадрид. Од „Хозе Рико Перес" се заканија да го казнат Дренте за недисциплинираното однесување.

Дренте легенда! :)

Каснам.
Честито победа, убава петарда.
Што бе класико во понеделник? Убав ден дефинитивно, онака понеделнички да тргне:)

Ајде мадриѓани, сите во своите фан клубови полека си ги склопија екипите, ние ќе играме ли...има ли заинтересирани...срамота е ако не се собереме...

1.Урбан Мувер
2.Шурикен

ајде, полнете ја листава :-)

Ајде мадриѓани, сите во своите фан клубови полека си ги склопија екипите, ние ќе играме ли...има ли заинтересирани...срамота е ако не се собереме...

1.Урбан Мувер
2.Шурикен

Тимови за што? Ај ако можеш објасни за што се работи.

тешко ти да играш.+18 ќе биде ваљда.:smir:
Нема везе... што има везе ако сум неколку месеци помал? 2 слики извод да не треба да носам ?:) ...Зошто да не би можело, ако имаме 6ка све остало е лесно :)

1.Урбан Мувер
2.Шурикен

Nema da bidam vo Makedonija eden mesec, sorry, inace mi se igra so vas...drug pat ako se dogovorime ke igram bas da vidite sto pravi vistinskiot Benz(ovoj vo Real e fals:pos2:) vo zivo:)

уф како ми се играт....Ама по шо сум од Охрид,ќе ми бидит тешко да дојдам......Поготово ако турнирот е во попладневните/вечерните часови....

100 dena bez poraz redea

Satellite

Real Madrid pobedi 17 pati vo 22 meca od koa zapocnaa podgotovkite.

5 Avgust 2010, Real Madrid igrase i go dobi svojot prv mec pod vodsto na trenerot Jose Mourinho vo San Francisco. Brzo nanapred 100 dena do 12 Noemvri, Belite ostanaa neporazeni vo 22 odigrani natprevara dosega.

Real odrzuva pobeda vo procent od 77,2%. Podednakvo kako impresivno i edna od glavnite pricini za Belite " uspeh e faktot deka timot samo 14 gola primi (0,63 po natprevar), dodeka postignuvajki 51 gol (2,31 po natprevar), 25 se od Oktomvri.

Veke spektakularni brojki, rabotite se podobri doma, kade Real Madrid gi ima osvoeno site 9 natprevari na Bernabeu.

^Ќе продолжиме со добрите резултати :)

--- надополнето ---

два или три натпревари санкција за Mou, поради навредата врз главниот судија на последниот натпревар, денес ќе се знае..... тоа би значело дека ќе седи во публика на нтпреварите против Sporting, Bilbao (и Barcelona)..... во најлош случај може да биде еден месец санкциониран :nesum:

--- надополнето ---

Benzema (12.11.10 - As):
П: Конечно изигравте цел натпревар. Како се чувствувавте на терен?
В: СЕ беше добро, навистина. Долго време немав шанса да играм 90 минути и против Murcia имав добри шанса, добри моменти, но мали физички падови. Генерално задоволен сум.
П: Бевте отсутен малку на почетокот на второто полувреме. Што се случи?
В: Морав да повратам сили затоа што потрошив многу во првото полувреме и се повратив, тоа покажува дека сум во форма и дека можам повеќе да дадам за мојата екипа.
П: Blanc потврди, минатиот вторник, дека е загрижен за фашата физичка кондиција поради недостатокот од минутажа во Real. Дури мислеше дека нема да можете да издржите 90 минути.....
В: Јас се чувствувам способен за се, затоа што играм и со мојата психички и со мојата физички потенцијал. Овие 90 минути беа тешки, нема да речам не, но ја постигнав мојата цел. На пример во последните 15 минути можев да бидам брз колку што сакам. Се чувствувам добро и подготвено, и сакам се да оди добро.
П: Зошто вие шутиравте пенал, кога веќе Cristiano беше на терен?
В: Тоа беше предвидено пред натпреварот. Cristiano не играше од почетокот, а јас знам да шутирам пенали, така се договоривме во случај на пенал ситуација. И дадов гол. Cristiano сака да шутира пенали, но јас ја имав таа задача на тој натпревар и немаше никаква дискусија околу тоа.
П: Но ве видовме како го погледнавте Cristiano пред да ја земете топката. Се плашевте дека ќе го смени мислењето?
В: Го погледнав за секој случај, но не ми кажа ништо. Во секој случај, ако ми речеше дека он треба да шутира ќе шутираше он без никаков проблем. Соиграч ми е и пријател. Важно е сите да бидеме среќни со победата.
П: На вас ви беше потребен гол, тој беше само втор гол оваа сезона за вас, а и претходно кажавте дека ќе му се заблагодарите на Mourinho со гол....
В: За мене е важно да дадам гол на Bernabéu, тој гол ме израдува и за мене претставува сатисфакција.
П: Имате еден голем пријател од Barcelona кој се враќа во Француска репрезентација, Eric Abidal. Зборувавте со него?
В: Дознав за тоа во вторникот и му пратив порака да му честитам. Abidal е голема личност, го познавам долго и го ценам. Француската репрезентација има потреба од такви играчи.

два или три натпревари санкција за Mou, поради навредата врз главниот судија на последниот натпревар, денес ќе се знае..... тоа би значело дека ќе седи во публика на нтпреварите против Sporting, Bilbao (и Barcelona)..... во најлош случај може да биде еден месец санкциониран.....

Голема работа, што се секирате, ќе работат мобилните телефони. Фергусон пола кариера има на трибина поминато поради навреди кон судии :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom