И Гонзало беше најдобар стрелец на Реал минатата сезона, со Роналдо заедно најдбар тандем вопшто. Првотимскиот статус му е загарантиран.
Изиграл Балотели две утакмици добри и ајде го фати Господ за брада, имал придонес lolz
Играл два месеци кога Ибра бил повреден, па сам си кажуваш дека да не била повредата на Ибра никој ќе не сметал на него, задна рупа на свирало...
Ајде да беше муабетот за Снајдер или Занети, Милито ама Балотели бе

Контрај се до утре ако сакаш
Aee aee aeeee...
Tи ја забега начисто, ти виде ли јас на што реплицирав или работите кои не ти одговараат не ги читаш ?
Муабетот беше за успесите нели ?
Кога Балотели ке ги достигне успесите на Игуаин у тој стил.
Епа на тимско ниво он освоил нешто од кое Игуаин во својата кариера бил оддалечен многу, премногу ...
Јас не ги споредувам на индивидуален план, се знае тука кој има подобра статистика, ги споредувам на тимски, а тоа дека Балотели немал никаков удел може да го каже човек со нула познавање на нештата во Интер, ко тебе на пример.
Не можеш да кажеш за 3 стрелец у екипа дека немал удел, тоа треба апла баук да си за фудбал па да кажеш таква глупост.
Нејсе и тоа, Балотели имал удел во освоените титули на Интер и тоа секој фан на клубот ке ти го потврди, а не некој ко тебе што 3-4 меча им изгледал у последниве 3 години и сега на памет ми збори овде. Не бил алфа и омега, реков, не бил нумеро уно во тимот, но имал удел ваков или онаков, а не ич, иако, тоа не беше поентата на мојот муабет и на мојот прв пост тука.
А инаку со 17 години дебитираше во Интер првата сезона, нормално дека никој не го знаел тогаш и нормално дека морало да има сплет на околности за да дебитира ( ко повредата на Ибра ), дај не треси зелени вака, ми тераш на муабет аналоген на дечињана од улица, или и ти си со таквите ставови дека тимот се состои од 3-4 играчи ?