Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ E може тоа со Кака :)

Official Announcement
Zinedine Zidane appointed as presidental advisor to the first team

Real Madrid C. F. wishes to announce that Zinedine Zidane has been appointed as presidential advisor to the first team. The reasoning for his appointment is to assist in optimizing first team working conditions. Zidane will be readily available to the president and coach for all matters concerning Real Madrid's first team, with whom he will keep in frequent contact. The former player will participate in Champions League events and functions. He will also travel with the team on a regular basis for said competition and will participate in the pre-match gatherings, training sessions and meetings with the head coach.

:salut:

Досега во историјата на на Ел Класико само два пати се случило да се игра во понеделник. Едното класико го добил Реал до резултат 2-1 а второто Барса со 1-0. Но што е интересно во тие сезони Реал стигнувал до титулата :)

Povikani za so Sporting Gijon

Goalkeepers
Casillas, Adan, Fernando Pacheco

Defenders
Carvalho, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Albiol

Midfielders
Granero, Xabi Alonso, Diarra, Pedro Leon, Khedira, Ozil, Di Maria, Lass

Forwards
Cristiano Ronaldo, Higuain, Benzema

Челзи со понуда до Игуаин 25 мил. Reject им давам одма.

Иначе Кака најверојатно се враќа во почетокот на идниот месец.... ајде со нетрпение веке го чекам. :)

Челзи со понуда до Игуаин 25 мил. Reject им давам одма.
Не заебавајте бе сте се врзале за Игуаин ко којзнае што да е. Добар напаѓач е, има голем потенцијал, и мене ми се допаѓа како играч, ама знае да ја покака премногу често на важни натпревари. На Реал му треба убиец да ја заврши работата. Сакам да кажам, далеку од незаменлив е.

Иначе влегов во темава за друго: што е со казната за Мурињо? Може да го пропушти дербито?

Мурињо само 2 утакмици казнет. Нема да биде на клупата за со Хихон и Билбао.

http://www.marca.com/2010/11/12/futbol/equipos/real_madrid/1289571994.html

Не заебавајте бе сте се врзале за Игуаин ко којзнае што да е. Добар напаѓач е, има голем потенцијал, и мене ми се допаѓа како играч, ама знае да ја покака премногу често на важни натпревари. На Реал му треба убиец да ја заврши работата. Сакам да кажам, далеку од незаменлив е.

Иначе влегов во темава за друго: што е со казната за Мурињо? Може да го пропушти дербито?
Да,ако сака :)

Што треба да направи повеке дете од 22 години, за да ние фановите имаме надеж дека тој еден ден ке биде вистински убиец како што викаш ? Ако се купи некој за 50 мил ке испадне пак приказната Реал само фрла пари, сеа се појави еден шо успеа да се пробие овде како што треба...и уште на 22 години да земам да му пресудувам? Јас сум уверен дека доколку продолжи вака, еден ден ке биде екзекутор каков што му треба на Реал. Треба време... друго ништо не гледам.

Не треба да дадат 50 милиони за никој има многу млади играчи по светов кои можат да бидат попрецизни. И не е до годините, земи го Балотели на пример кој е уште помлад и штета што има бубачки во главата, инаку за Игуаин е класа и пол. Работата е со овие постови: не го даваме та не го даваме... како којзнае што да е. Во Реал играле многу подобри од него. Јас се надевам дека со време ќе стане убиец, ама може да не е до времето. Може да е до тоа дека или имаш инстинкт на убиец, или немаш...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom