Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kако што посакував (а и очекував), против реално многу слабиот Депортиво да се распукаат Роналдо и Игуаин, и конечно да се поправи реализацијата... е тек сеа очекувајте натпревари на Реал со 3+ голови у противничката мрежа... иако овие беа преслаби за мерило, сепак сега е многу поголем моралот кај напаѓачиве...

Марсело најмногу ми прави мерак... првиот тест (Гвардадо) го помина прелесно... ќе испадне дека си заштедивме пари за таму, иако мислев дека ќе игра како лани, сепак Марсело растура, секоја чест!

Единствено замерка имам кон него и Ди Мариа, да бидат малку „себични“ и да шутираат и тие... :)

Троа радост денес.... Ја имав 7+ онака, релаксирано, на кафенце, на Широк Сокак и се вратам едно време на ТВ, гледам 6:1... Ај мајката реков, конечно, нешто добро, викендов...

Поздрав и честито победа, треба да го бацам Роналдо

Троа радост денес.... Ја имав 7+ онака, релаксирано, на кафенце, на Широк Сокак и се вратам едно време на ТВ, гледам 6:1... Ај мајката реков, конечно, нешто добро, викендов...

Поздрав и честито победа, треба да го бацам Роналдо

Колку шо си ја немал 7+ то е чудо некое.. не прај филмој жити мене :)

Ја еве искрен да бидам, планирав од 0-2 да ја играм:kesa: добар коеф имаш :D

Никој не го спомна влегувањето на Хуан Карлос... што може да е огрмоен мотив за играчите од Кастиља... :)
Добар беше како за деби, барем не се изгуби тотално на теренот, знаеше каде треба да игра, имаше некој центаршут и кратки убави движења со топката. Јас го чекам Сарабија тука. :D

Како за пробивање малер,одлично.Со малку трчање екстра резултат,а најинтересен ми беше малиот Хуан Карлос(изгледа има талент:))

Добар беше како за деби, барем не се изгуби тотално на теренот, знаеше каде треба да игра, имаше некој центаршут и кратки убави движења со топката. Јас го чекам Сарабија тука. :D

И не беше толку битно дали ќе се покаже, немаше некоја потреба. Битно е што (пак) се виде дека Мур смета и на помладите... :)

Spomna nekoj ponazad za merilo, hmmm...pa moze da se kaze deka ne bese La Coruna vistinskiot predizvik za Real no sepak 6 gola se mnogu:). Dokolku sakame da vidime kako ke izigra Real so jak tim, toa ke se sluci za 2, 3 nedeli so Milan na Bernabe, e tek togas dokolku pobedime so poveke od 2 razlika, ke im se krene moralot nenormalno i mislam deka ke pocneme da gazime asalno:)

x610.jpg

610x.jpg

x610.jpg

610x.jpg

x610.jpg

x610.jpg

610x.jpg

x610.jpg

610x.jpg

x610.jpg

610x.jpg

x610.jpg

610x.jpg

610x.jpg

x610.jpg

Attachments

• CRISTIANO-ALEGRIA-COMECHE.jpg
    CRISTIANO-ALEGRIA-COMECHE.jpg
    51,9 KB · Прегледи: 5
а тоа што го примивме тој скапаниот гол ми ја расипа утакмицата,стварно се надевав дека нема да примиме гол на ова утакмица,ама јбг,важно победивме !!

--- надополнето ---

e sho messi ne e za so niv da bide
izgleda ovie se daleku podobri od messi :)

па како што гледаш меси не игра за реал,горе го кажаа само пипита и ди мариа поради тоа што се во реал!!

конечно вистинскиот Реал М. кој сите го знаеме цел напад вчера растури,некои викаат дека депортиво биле слаби и не биле предизвик,ама тоа не е важно важно е што реализацијата се подобри а за играта да не збориме синоќа се оствари она на Мур "некој ќе настрада" синоќа блеснаа сите Роналдо конечно се врати малку од малку со 2 гола,Игуаин несебичеше алоооо па тоа може само Мур да го направи 2 асистенции и 1 гол,за Озил немам зборови,Ди Мариа фантастичен и во асистенциите и во головите и да колку е само подобро кога Рамос игра офанзива,а Арбелоа си грее клупа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom