Tреба да се среди работата со Пепе и тоа брзо...а иначе колку му е платата ?
Pisuva pogore 1.8m godisno, dokolku e tocno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tреба да се среди работата со Пепе и тоа брзо...а иначе колку му е платата ?
Cestita pobeda, super odigrano...I ako moze nekoj da mi dade slika od slavenjeto pri postignuvanjeto na golot na Ozil ? fala odnapred![]()
Ми кочи Јутуб моментално, али покажа на амблемот, ако те интересира тоа
Иначе платата на Пепе е моментално 1.8 милиони.. менаџерот ко секој менаџер сака да исцица повеќе. Ма да моја прогноза е дека ќе се допре на 3 милиони, што е сосема доволно...
Уште на Бензема да му ја скратат платата и супер![]()
Еј момци, има некој заинтересирани за заедничко гледање на Реал - Милан ? Сеа случајно налетав на ова
http://www.facebook.com/event.php?eid=119376601451765&index=1
Еј момци, има некој заинтересирани за заедничко гледање на Реал - Милан ? Сеа случајно налетав на ова
http://www.facebook.com/event.php?eid=119376601451765&index=1
![]()
Скоро цел тим на Реал во тимот на колотo.
--- надополнето ---
Шит, со фанови на друг тим не ми се гледа, дај да се собереме ние од форумов и од фејсбук да најдеме, и да гледаме само фанови на Реал во некој кафич у Скопје ? Не ми е проблем мене, ја ќе дојдам..
Интересно е како после мечевиве на Реал со Депортиво сите на кајгана стануваат фанови на Реал
Нека ви е честито победата, само како и ланска година така и сега ќе ви кажам, дека Депортиво не е мерило за силата на еден клуб, и тоа што го прикажавте денес други противници нема така лесно да ви го дозволат :wink:
Барем ви дадовме голчеНешто 6-1, нешто слушам 2ра лига не ви бега......ајде, ајде па и ти ќе почнеш за реал да си навиваш:back:
Каснам со честиткава, знам
Убаво кажа Сајберов дека Депортиво и не е некое големо мерило, но сепак мислам дека кога една екипа е комплетна против слаби тимови, таква би требало логички да е и со останатите, а не да има некоја поделба во зависност од тоа со кого играле. Според прикажаното во неделата сметам дека конечно Реал станува оној претпознатлив Реал иако е сеуште рано да се донесуваат какви било заклучоци...долга е сезонава.