Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Cestita pobeda, super odigrano...I ako moze nekoj da mi dade slika od slavenjeto pri postignuvanjeto na golot na Ozil ? fala odnapred :D

Ми кочи Јутуб моментално, али покажа на амблемот, ако те интересира тоа :)

Иначе платата на Пепе е моментално 1.8 милиони.. менаџерот ко секој менаџер сака да исцица повеќе. Ма да моја прогноза е дека ќе се допре на 3 милиони, што е сосема доволно...

Уште на Бензема да му ја скратат платата и супер :icon_lol:

Малце каснам 6-1 човече:vozbud: лелееееееее петарда за 11 октомври ова изглеа хахаххахаааа:pos2:
Честита нека ни е победава браво за МУРИЊО и тимот :)

Casillas named best player of World Cup

Satellite

Ми кочи Јутуб моментално, али покажа на амблемот, ако те интересира тоа :)

Иначе платата на Пепе е моментално 1.8 милиони.. менаџерот ко секој менаџер сака да исцица повеќе. Ма да моја прогноза е дека ќе се допре на 3 милиони, што е сосема доволно...

Уште на Бензема да му ја скратат платата и супер :icon_lol:

Poveke od 3.5m ne bi trebalo da mu dadat na Pepe, posto e defanzivec, a i baska centralen.
Za Benzema veke se ku*cam, covekot ne se zamara ic pokraj ubavata plata od 9.5m godisno. Ako moze nekako neka mu ja namalat na 3m mislam deka covekot ima da bide najdobar vo Real:):):)

Новиот договор за Пепе е 3,5, а бензема не зема 9,5, туку 4,8. Игуаин 3,5

Moze bi bila dobra ideja ova, ama ima vreme do mecot uste mnogu:):):)...

--- надополнето ---

Real Madrid se vraka na rabota

So daleku 15 igraci na megunarodnata dolznost, samo Marcelo, Gago, Pedro Leon, Albiol, Granero, Mateos, Dudek i Adan ucestvuvaa vo pravata trening sesija nedelava po pobedata od 6-1 protiv La Coruna.

Povikani igraci:

Argentina - Di Maria & Higuain.
France - Benzema & Lass.
Germany - Ozil & Khedira.
Portugal - Ronaldo, Pepe & Carvalho.
Espana - Casillas, S.Ramos, Arbeloa, Xabi Alonso & Canales(U-21).
Mali - Diarra.

Еј момци, има некој заинтересирани за заедничко гледање на Реал - Милан ? Сеа случајно налетав на ова
http://www.facebook.com/event.php?eid=119376601451765&index=1

Да, да и ја сум за ова. Рано е али мислам дека треба да се организираме Мадридисти да глеаме утакмицата Реал Мадрид - Милан!

1286222720_extras_portada_0.jpg

Скоро цел тим на Реал во тимот на колотo. :)

--- надополнето ---

Еј момци, има некој заинтересирани за заедничко гледање на Реал - Милан ? Сеа случајно налетав на ова
http://www.facebook.com/event.php?eid=119376601451765&index=1

Шит, со фанови на друг тим не ми се гледа, дај да се собереме ние од форумов и од фејсбук да најдеме, и да гледаме само фанови на Реал во некој кафич у Скопје ? Не ми е проблем мене, ја ќе дојдам..

1286222720_extras_portada_0.jpg

Скоро цел тим на Реал во тимот на колотo. :)

--- надополнето ---

Шит, со фанови на друг тим не ми се гледа, дај да се собереме ние од форумов и од фејсбук да најдеме, и да гледаме само фанови на Реал во некој кафич у Скопје ? Не ми е проблем мене, ја ќе дојдам..

Ја подржувам иницијативата...инаку последниот многу ми се бендиса,ги бомбардиравме оние од Галиција..

Интересно е како после мечевиве на Реал со Депортиво сите на кајгана стануваат фанови на Реал :)
Нека ви е честито победата, само како и ланска година така и сега ќе ви кажам, дека Депортиво не е мерило за силата на еден клуб, и тоа што го прикажавте денес други противници нема така лесно да ви го дозволат :wink:

Нешто 6-1, нешто слушам 2ра лига не ви бега:)......ајде, ајде па и ти ќе почнеш за реал да си навиваш:back:

Каснам со честиткава, знам:)
Убаво кажа Сајберов дека Депортиво и не е некое големо мерило, но сепак мислам дека кога една екипа е комплетна против слаби тимови, таква би требало логички да е и со останатите, а не да има некоја поделба во зависност од тоа со кого играле. Според прикажаното во неделата сметам дека конечно Реал станува оној претпознатлив Реал иако е сеуште рано да се донесуваат какви било заклучоци...долга е сезонава.

Нешто 6-1, нешто слушам 2ра лига не ви бега:)......ајде, ајде па и ти ќе почнеш за реал да си навиваш:back:

Каснам со честиткава, знам:)
Убаво кажа Сајберов дека Депортиво и не е некое големо мерило, но сепак мислам дека кога една екипа е комплетна против слаби тимови, таква би требало логички да е и со останатите, а не да има некоја поделба во зависност од тоа со кого играле. Според прикажаното во неделата сметам дека конечно Реал станува оној претпознатлив Реал иако е сеуште рано да се донесуваат какви било заклучоци...долга е сезонава.
Барем ви дадовме голче :)
Муабетот ми беше дека... Не дека сте изиграле слабо или незнам како, или па дека сте играле со 10% или 100%, туку бидејќи досега не сте следеле дуели на Депор, можам да кажам дека на сличен начин бевме надиграни од Сарагоса, Алмерија, Гетафе (прво полувреме) а и ланските мечеви не беа нешто подобри, само што они не се снаоѓаа најдобро пред голманот и најчесто се вадевме, така да ако случајно загубите на следен меч во Малага да не се чудите како се десила таква промена во играта :wink:

Манга убаво викаш. Ако мислите дека е поинтересно само фанови на Реал ке направиме и така. Немора да бидеме само од форумов, да сме фанови на Реал. Не заборавајте дека е работен ден и размислете убаво дали има можност, ке најдеме некое место и ке биде интересно. Размислете убаво има доста време.......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom