Васил МКД
Jesus
- Член од
- 20 ноември 2009
- Мислења
- 8.150
- Поени од реакции
- 8.891
Хах...каков Коларов.....не ни треба.....
Хах...каков Коларов.....не ни треба.....
Го знам....Ова е Дигао,братот на Кака'.Си личат ама Кака' е поубав hahне дека коларов сакам да дојде ама подобро тој отколку маикон ако дојде маикон рамос ќе треба да игра стопер:kesa:
--- надополнето ---
еми ти личи овој на некого? А ? А? А?:helou:
Ова све манијачишта на форумов бе, па уште и се пушта на сестра ми...абе :buum::pishtoldz
toa sto e najveren navivac i prva gi doznava site raboti bravo z nea emceto e zakonОва све манијачишта на форумов бе, па уште и се пушта на сестра ми...абе :buum::pishtoldz
--- надополнето ---
Валдано изјавува дека Гаго ќе остане, + и Мурињо дал зелено светло за Гаго да не се продава.
El Besiktas vuelve a la carga por Guti
Заинтересирани Бешикташ за Гути...моментално Бернд Шустер е тренер на Турскиот прволигаш Бешикташ.
Вистински не,онака ми е братче вамос_реал...хх.....еми сестра ти е?
Па како ќе го третира раул кога цела репрезентација им е фарсаВистински не,онака ми е братче вамос_реал...хх.....
Инаку супер за Гаго....Само да дојде и Швајни сега,...
А,што бидна со Раул?
--- надополнето ---
http://www.realmadridzone.com/del-bosque-treat-raul/1709
Дел Боске-Можеби не го третиравме Раул онака како што заслужува...
п.с-Не можеби,туку така е...Ај да не го речам она што е,заради она време во РМ.,инаку..ц.ц.
Доколку беше дозволено во Шпанија да има поголеми броеви од 25 (над 25 смеат да носат само играчи од Кастиља), ја би бил 7-та да биде тргната од употреба. Ама тоа е невозможно, така да не би имал ништо против. Не гледам некој од Кастиља кој би можел да ја наследи 7-та уште од оваа сезона. Можеби за некоја година Сарабија, доколку не го шитнат и него.Meне ме интересира-Доколку Раул си оди(не дај боже),се согласувате ли 7 да биде дадена на КР:?
Јас лично,не,,,,..но ме интересираат вашите мислење и ставови во врска со ова??