Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Откажана презентацијата на Ди Мариа што беше закажана за утре во 13:00 часот, таа е одложена за кога ќе му заврши одморот

Откажана презентацијата на Ди Мариа што беше закажана за утре во 13:00 часот, таа е одложена за кога ќе му заврши одморот

Тоа е така затоа што сакаат да презентираат повеќе играчи одеднаш. : )

Добро би било да понудат играч + пари, така можда би прифатил Баерн. Мамаду Диара + 25м и Гарај една година на позајмница, мислам дека е екстра понуда. И така се жалат за одбрана, а + Гарај би можел малце да напредува, зошто дечкото ќе биде одличен штопер доколку му се даваат шанси малце и форсирање. Освен што е малце бавен, другото му е одлично. Има висина, има тело за градба...:toe:

Оваа понуда ако би ја прифатиле, тогаш нека си го пикнат во гз Свињчето.:tv:

http://www.sportal.rs/news.php?id=31076

Абе овие викаат НЕ!!
Ама ја мислам дека ако им дојде Дедо Перез:star: со куферче тешко едно 40-50м со задоволство ќе го пречекаат:toe:
абе и Кристијано викаше
ама Перез и Imposible is nothing

--- надополнето ---

Добро би било да понудат играч + пари, така можда би прифатил Баерн. Мамаду Диара + 25м и Гарај една година на позајмница, мислам дека е екстра понуда. И така се жалат за одбрана, а + Гарај би можел малце да напредува, зошто дечкото ќе биде одличен штопер доколку му се даваат шанси малце и форсирање. Освен што е малце бавен, другото му е одлично. Има висина, има тело за градба...:toe:

Оваа понуда ако би ја прифатиле, тогаш нека си го пикнат во гз Свињчето.:tv:
остај тоа сега ти најважно е оваа година ние осминафинале да поминеме другото само ќе си дојде:smir:

ВДВ и Силви <3....Ххх...:)
2wf4o5i.jpg

dvh9g.jpg

Викам јас ако не се земе партнер на Чаби, во тој случај ништо чудно Гаго да биде тоа...:tv:

--- надополнето ---

остај тоа сега ти најважно е оваа година ние осминафинале да поминеме другото само ќе си дојде:smir:

Најбитното за оваа сезона е само поминување на проклетото 1/8 финале...

abe ja gago porano go smetav za degen ama poslednite utakmici ne gi odigra loso:toe:

Има потенцијал во него само уште никој од сегашниве тренери не успеал да го открие тоа, ама во Мурињо верувам дека ќе успее да се справи со Гаго и да заигра. Да, да и мене ми се допадна како ги изигра последните утакмици, не беше лош, може да се каже дека беше, ОК!!!

Сподер мене Гаго е мешавина на Маскерано и Камбијасо...:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom