Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Lazio President Says Kolarov Can Leave For 22.5 Million Euros

lotitosamp-e1278679103219.jpg

Хах...каков Коларов.....не ни треба.....

не дека коларов сакам да дојде ама подобро тој отколку маикон ако дојде маикон рамос ќе треба да игра стопер:kesa:

--- надополнето ---

digao_.jpg

еми ти личи овој на некого? А ? А? А?:helou:

не дека коларов сакам да дојде ама подобро тој отколку маикон ако дојде маикон рамос ќе треба да игра стопер:kesa:

--- надополнето ---

digao_.jpg

еми ти личи овој на некого? А ? А? А?:helou:
Го знам....Ова е Дигао,братот на Кака'.Си личат ама Кака' е поубав :P :Phah

Ова све манијачишта на форумов бе, па уште и се пушта на сестра ми...абе :buum::pishtoldz

--- надополнето ---

Валдано изјавува дека Гаго ќе остане, + и Мурињо дал зелено светло за Гаго да не се продава.

El Besiktas vuelve a la carga por Guti
Заинтересирани Бешикташ за Гути...моментално Бернд Шустер е тренер на Турскиот прволигаш Бешикташ.

Mourinho Looking To Make Chivu Latest Real Madrid Signing

After Real Madrid backed out from negotiations to sign Aleksandar Kolarov from Lazio due to the Italian outfit demanding an excessive amount of money for the Serbian left back, the Spanish giants are searching the market for other options. According to Tutto Mercato Web, Real Madrid have set their sights on Inter Milan’s left back [...]

Ова све манијачишта на форумов бе, па уште и се пушта на сестра ми...абе :buum::pishtoldz

--- надополнето ---

Валдано изјавува дека Гаго ќе остане, + и Мурињо дал зелено светло за Гаго да не се продава.

El Besiktas vuelve a la carga por Guti
Заинтересирани Бешикташ за Гути...моментално Бернд Шустер е тренер на Турскиот прволигаш Бешикташ.
toa sto e najveren navivac i prva gi doznava site raboti bravo z nea emceto e zakon
jas ako ne ja spomnev kako ce se pofalese deka ti e sestra

еми сестра ти е?

Вистински не,онака ми е братче вамос_реал...хх...:):)..
Инаку супер за Гаго....Само да дојде и Швајни сега,...
А,што бидна со Раул?

--- надополнето ---

http://www.realmadridzone.com/del-bosque-treat-raul/1709
Дел Боске-Можеби не го третиравме Раул онака како што заслужува...
п.с-Не можеби,туку така е...Ај да не го речам она што е,заради она време во РМ.,инаку..ц.ц.:)

Вистински не,онака ми е братче вамос_реал...хх...:):)..
Инаку супер за Гаго....Само да дојде и Швајни сега,...
А,што бидна со Раул?

--- надополнето ---

http://www.realmadridzone.com/del-bosque-treat-raul/1709
Дел Боске-Можеби не го третиравме Раул онака како што заслужува...
п.с-Не можеби,туку така е...Ај да не го речам она што е,заради она време во РМ.,инаку..ц.ц.:)
Па како ќе го третира раул кога цела репрезентација им е фарса

Требаше барем да го земат како Англија што го зеде Бекам. Сепак Раул е и повеќе од обичен играч.

Meне ме интересира-Доколку Раул си оди(не дај боже),се согласувате ли 7 да биде дадена на КР:?
Јас лично,не,,,,..но ме интересираат вашите мислење и ставови во врска со ова??

Meне ме интересира-Доколку Раул си оди(не дај боже),се согласувате ли 7 да биде дадена на КР:?
Јас лично,не,,,,..но ме интересираат вашите мислење и ставови во врска со ова??

Доколку беше дозволено во Шпанија да има поголеми броеви од 25 (над 25 смеат да носат само играчи од Кастиља), ја би бил 7-та да биде тргната од употреба. Ама тоа е невозможно, така да не би имал ништо против. Не гледам некој од Кастиља кој би можел да ја наследи 7-та уште од оваа сезона. Можеби за некоја година Сарабија, доколку не го шитнат и него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom