Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
не дека коларов сакам да дојде ама подобро тој отколку маикон ако дојде маикон рамос ќе треба да игра стопер:kesa:

--- надополнето ---

еми ти личи овој на некого? А ? А? А?:helou:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
не дека коларов сакам да дојде ама подобро тој отколку маикон ако дојде маикон рамос ќе треба да игра стопер:kesa:

--- надополнето ---

еми ти личи овој на некого? А ? А? А?:helou:
Го знам....Ова е Дигао,братот на Кака'.Си личат ама Кака' е поубав :P :Phah

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ова све манијачишта на форумов бе, па уште и се пушта на сестра ми...абе :buum::pishtoldz

--- надополнето ---

Валдано изјавува дека Гаго ќе остане, + и Мурињо дал зелено светло за Гаго да не се продава.

El Besiktas vuelve a la carga por Guti
Заинтересирани Бешикташ за Гути...моментално Бернд Шустер е тренер на Турскиот прволигаш Бешикташ.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Mourinho Looking To Make Chivu Latest Real Madrid Signing

After Real Madrid backed out from negotiations to sign Aleksandar Kolarov from Lazio due to the Italian outfit demanding an excessive amount of money for the Serbian left back, the Spanish giants are searching the market for other options. According to Tutto Mercato Web, Real Madrid have set their sights on Inter Milan’s left back [...]

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Ова све манијачишта на форумов бе, па уште и се пушта на сестра ми...абе :buum::pishtoldz

--- надополнето ---

Валдано изјавува дека Гаго ќе остане, + и Мурињо дал зелено светло за Гаго да не се продава.

El Besiktas vuelve a la carga por Guti
Заинтересирани Бешикташ за Гути...моментално Бернд Шустер е тренер на Турскиот прволигаш Бешикташ.
toa sto e najveren navivac i prva gi doznava site raboti bravo z nea emceto e zakon
jas ako ne ja spomnev kako ce se pofalese deka ti e sestra

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
еми сестра ти е?
Вистински не,онака ми е братче вамос_реал...хх...:):)..
Инаку супер за Гаго....Само да дојде и Швајни сега,...
А,што бидна со Раул?

--- надополнето ---

http://www.realmadridzone.com/del-bosque-treat-raul/1709
Дел Боске-Можеби не го третиравме Раул онака како што заслужува...
п.с-Не можеби,туку така е...Ај да не го речам она што е,заради она време во РМ.,инаку..ц.ц.:)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Вистински не,онака ми е братче вамос_реал...хх...:):)..
Инаку супер за Гаго....Само да дојде и Швајни сега,...
А,што бидна со Раул?

--- надополнето ---

http://www.realmadridzone.com/del-bosque-treat-raul/1709
Дел Боске-Можеби не го третиравме Раул онака како што заслужува...
п.с-Не можеби,туку така е...Ај да не го речам она што е,заради она време во РМ.,инаку..ц.ц.:)
Па како ќе го третира раул кога цела репрезентација им е фарса

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Требаше барем да го земат како Англија што го зеде Бекам. Сепак Раул е и повеќе од обичен играч.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Meне ме интересира-Доколку Раул си оди(не дај боже),се согласувате ли 7 да биде дадена на КР:?
Јас лично,не,,,,..но ме интересираат вашите мислење и ставови во врска со ова??

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Meне ме интересира-Доколку Раул си оди(не дај боже),се согласувате ли 7 да биде дадена на КР:?
Јас лично,не,,,,..но ме интересираат вашите мислење и ставови во врска со ова??
Доколку беше дозволено во Шпанија да има поголеми броеви од 25 (над 25 смеат да носат само играчи од Кастиља), ја би бил 7-та да биде тргната од употреба. Ама тоа е невозможно, така да не би имал ништо против. Не гледам некој од Кастиља кој би можел да ја наследи 7-та уште од оваа сезона. Можеби за некоја година Сарабија, доколку не го шитнат и него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom