Васил МКД
Jesus
- Член од
- 20 ноември 2009
- Мислења
- 8.150
- Поени од реакции
- 8.891
Хах...каков Коларов.....не ни треба.....
Хах...каков Коларов.....не ни треба.....
Го знам....Ова е Дигао,братот на Кака'.Си личат ама Кака' е поубавне дека коларов сакам да дојде ама подобро тој отколку маикон ако дојде маикон рамос ќе треба да игра стопер:kesa:
--- надополнето ---
![]()
еми ти личи овој на некого? А ? А? А?:helou:
Ова све манијачишта на форумов бе, па уште и се пушта на сестра ми...абе :buum::pishtoldz
toa sto e najveren navivac i prva gi doznava site raboti bravo z nea emceto e zakonОва све манијачишта на форумов бе, па уште и се пушта на сестра ми...абе :buum::pishtoldz
--- надополнето ---
Валдано изјавува дека Гаго ќе остане, + и Мурињо дал зелено светло за Гаго да не се продава.
El Besiktas vuelve a la carga por Guti
Заинтересирани Бешикташ за Гути...моментално Бернд Шустер е тренер на Турскиот прволигаш Бешикташ.
Вистински не,онака ми е братче вамос_реал...хх...еми сестра ти е?
Па како ќе го третира раул кога цела репрезентација им е фарсаВистински не,онака ми е братче вамос_реал...хх.....
Инаку супер за Гаго....Само да дојде и Швајни сега,...
А,што бидна со Раул?
--- надополнето ---
http://www.realmadridzone.com/del-bosque-treat-raul/1709
Дел Боске-Можеби не го третиравме Раул онака како што заслужува...
п.с-Не можеби,туку така е...Ај да не го речам она што е,заради она време во РМ.,инаку..ц.ц.![]()
Доколку беше дозволено во Шпанија да има поголеми броеви од 25 (над 25 смеат да носат само играчи од Кастиља), ја би бил 7-та да биде тргната од употреба. Ама тоа е невозможно, така да не би имал ништо против. Не гледам некој од Кастиља кој би можел да ја наследи 7-та уште од оваа сезона. Можеби за некоја година Сарабија, доколку не го шитнат и него.Meне ме интересира-Доколку Раул си оди(не дај боже),се согласувате ли 7 да биде дадена на КР:?
Јас лично,не,,,,..но ме интересираат вашите мислење и ставови во врска со ова??