Нема да намалат, викаат 4Mb но пуштаат 6Mb (понекогаш и повеќе).Neznam zaso ali kaj mene brzinata e 6Mbita/512 a treba da e 4Mbita spored novive paketi.Sea bas go restartirav modemot i pak e 6 a verovatno i kaj drugi imaat zaboraeno da namalat na 4.
кај мене е се ок веќе 2 и пол години-за мене е па најстабилен во државава.Телекабел имаат најнестабилен интернет во државава! Само наутро го бидува, потоа жими 6те мегабита. Не можам на јутуб да отворам.
да да така е , ова ми се дешава и мене од овој месец...предтоа и zulu и youtube и торент и нешто ситно од rapidshare симињаш, нема гајле а сеа чекаш тоа од youtube да се напуни па на раат да глеаш/слушаш.Од кога излезе новата понуда и зголемија на 15ГБ, сите удрија на спуштање и се е.а брзината:baeh:.
Озбилно, ова со брзината веќе станува неподносливо. Пред Нова Година пичев на zulu.mk без никаков проблем дури не го потрошев лимитот, сега не можам да вчитам а камоли да глеам на зулуто.
Druze ne e logicno TK da se reklamiraat so 4Mbit brzina a da pustaat 6Mbit ili vise a toa da go znaat samo tie sto vekje imaat TK internet, reklamite se pred se za novi korisnici.Нема да намалат, викаат 4Mb но пуштаат 6Mb (понекогаш и повеќе).
Се согласувам, но јас веќе 1 година имам 6MbitDruze ne e logicno TK da se reklamiraat so 4Mbit brzina a da pustaat 6Mbit ili vise a toa da go znaat samo tie sto vekje imaat TK internet, reklamite se pred se za novi korisnici.
Јас веќе 6 месеци имам и 6 мегабита, и 15 гига download, не знам што беше финтата.Се согласувам, но јас веќе 1 година имам 6Mbit![]()
Можеби си ја тестираат мрежата за во иднина, па нејќат да трчаат ко прле пред магаре.Druze ne e logicno TK da se reklamiraat so 4Mbit brzina a da pustaat 6Mbit ili vise a toa da go znaat samo tie sto vekje imaat TK internet, reklamite se pred se za novi korisnici.
Не знам за тебе, ама брзината ја покачија на 6 Mb/s во јуни 2008.Се согласувам, но јас веќе 1 година имам 6Mbit![]()
Прво земи јави се во ТК прашај таму да не имаат проблем ,не се срамиВчера ставив кабелски на телекабел, пакетот 500ден, 4Мбпс ама брзината не е ни приближно 4М, сурфам со 512кбпс и помалку
ај ве молам за мислење??
имаат проблеми деновиве или ??
го мерам на speedtest.net i speedtest.on.net.mk и еве моментално додека пишам на форум измерив 228кбпс/308кбпсПрво земи јави се во ТК прашај таму да не имаат проблем ,не се срами
и второ како пресмета дека ти е 512 кбп/с брзината?