Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аман бе пак фативте за Снајдер и Робен? Доста е, не се више наши играчи незнам што толку се палите. Па толку играчи заминале од Реал што заслужуваат да го носат дресот, вие за нив двајца се фативте. Голем к*р!

Нека си останат кај што се, ништо не им фали таму. Гледам среќни се двајцата и нека им е со среќа!!! Крај на муабетот!!!

Најнова вест: Барса и Реал прават трампа, во Реал ќе одат Валдес, Алвеш, Пике, Пујол, Туре, Чави, Иниеста, Меси, Ибрахимовиќ и Педро, а во Барса Касиљас, Рамос, Пепе, Албиол, Арбелоа, Ласс, Алонсо, Кака, Гранеро, Роналдо, Игуаин

Едно топло добредојде за Каналес..Ќе ме потсетува многу на Гути,и така многумина го споредуваат со него.Јас се уште се надевам дека Гути ќе остане..Дека Раул ќе остане.Инаку за Робен и Снајдер-Така ни треба нам.Тоа мозокот на Перез и на сите др.е за преработка.Нереални одлуки.Снајдер имаше лоша сезона и го продадоа божем криза доаѓа,а потоа купува Перез доста скапи фудбалери.-секако задоволна од нив,но не требаше баш Снајдер да плати за тоа.За Робен-не знам,супер си беше,али Снајдер ми беше посебен како и Гути,ма сите....Небитно..Се се враќа-се е плаќа.Тоа беше одмаздата на Снајдер....Искрено,мене ми е мило.Секако дека сакав оваа ЛШ да биде наша,ама немам ништо контра Интер :):)Добро ќе беше Снајдер се тоа да закитеше со гол.....
Мало освежување.....
Кака на медицински прегледи за Мундијалот..
2u3z5v8.jpg

Пепе заедно тренира со Роналдо за Светско(претпоставувам ве извести Спорт Денес).
Мала ретроспектива со една фотографија....Ги нема сите али феноменални се во секоја смисла
vg5rx1.jpg

Ова со Меси..мала шала :):)
smdj7d.jpg

The champions
27xo3kw.jpg

Најнова вест: Барса и Реал прават трампа, во Реал ќе одат Валдес, Алвеш, Пике, Пујол, Туре, Чави, Иниеста, Меси, Ибрахимовиќ и Педро, а во Барса Касиљас, Рамос, Пепе, Албиол, Арбелоа, Ласс, Алонсо, Кака, Гранеро, Роналдо, Игуаин
daj link

Се исплашивте, па ај сега трампа :):) Е нема :)

Ај со среќа Мурињо вечерва пристигнува во Мадрид,ваљда ќе има некое видео,или поточно петок од презентацијата би требало да има.Сега пред СП само Силва сакам да потпише и ништо да не се чепка.После ќе работи Мурињо...

Не сакаат да го дадат....копиљаци.....
Давање играч плус кеш, ќе видиш како ќе го даат:tv:
За 40 мил. и некој играч пола сезона на позајмница...некоја комбинаци ќе се состави, ако го сакаат толку Ди Мариа во своите редови.:smir:

Се уби од плачење Мурињо, ко војска да оди :D

A ако доаѓа Силва, па и Ди Марија, кој ке седи на клупа ? Мурињо игра стандард со двајца деструктивци, напред Кака и Роналдо се стандард, 1 напаѓач и едно крило, не гледам зашто би имале потреба од Силва во ситуацијава, башка и Игуаин по потреба може да изигра ко крило, нешто слично ко Ето, плус и Ван Дер Варт е сеуште тука, топ алтернатива уз оној пиратон.

Со Мур тежиштето во Шпанија по повеќе од 15 години ми се префрла во Мадрид, башка тоа е и градот каде Интер се закити со тројна круна и градот каде живеат убедливо најубавите девојки у Европа, рај за очи е у тој сегмент градов (:vozbud:) ..... Хала Мадрид и остајте го Маикон. :tv:

^Па нема двајцата да дојдат, еден од нив, или еден од сите споменувани за таа позиција, ова го кажувам за сите шо мислат дека ќе купиме 40 играчи. Значи не, се бара профил за некоја позиција и сеа повеќе се во игра, и ЕДЕн од нив ќе се купи. Незнам колку ви е тешко да сфатите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom