Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да бе, сеа молчат утре насловна, убаво напишав прееска ако вечерва утре не се договорат со Валенсија. а нема никакви информации од нивната средба, можно е на враќање по телефон да го договорат Ди Мариа. :DDD Али чудно ми е АС и Марска шо ништо не објавија за тоа, некои веќе не само овде и надвор од мк шо читам го сметаат за наш играч, ама јас сеуште се надевам дека ке го донесат Силва.

Иначе на Ди Мариа и на википедија му пишува Реал Мадрид.

Моментално е сменето во Барселона до после можеби ќе направе уш некој трансфер зависи колку ќе си игра некој на Wikipedia :pos:

Како што гледам Силва ќе ни биде прво засилување.......:).....сега ни треба некој во дефанзива и се ќе биде добро.....

Моментално е сменето во Барселона до после уште многу клубови ќе смене зависи колку некој ќе си игра на Wikipedia :pos:

Како што гледам Силва ќе биде прво наше засилување.... :)

Моментално е сменето во Барселона до после уште многу клубови ќе смене зависи колку некој ќе си игра на Wikipedia :pos:

Да се надеваме дека ќе биде официјално Ди Мариа во Реал...ајде Перез израдувај ме пак како лани со Бенз:pipi:
Иначе Ди Мариа гол од 18м далечина од неговата лева страна со надворешна:vozbud:

Роберто Карлос потпишал пак за вас? Ајт честито. :)

28108_125614280790743_100000265162271_263638_4148107_n.jpg

Без Игуаин, NOT !

Ќе го шитнат : )

--- надополнето ---

g2505.jpg

Коа ви реков дека пропадна Силва...ама ме чуди шо и за овие се бара по 40, ако е за 40 толку е Силва...

--- надополнето ---

Golot od sinokja

Иначе го даваат Гарај и Дренте таму за Давид Луиз одбрамбен од Бенфика, незнам шо е толку подобар од Гарај

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom