Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Да прашам пошто се сум влезен на форумов два дена од кога се играат натпреварите во Шпанско утре?Не дека имам надеж но да ги гледаме дечките за последен пат сезонава и да ги бодриме до крај.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Да прашам пошто се сум влезен на форумов два дена од кога се играат натпреварите во Шпанско утре?Не дека имам надеж но да ги гледаме дечките за последен пат сезонава и да ги бодриме до крај.
Недела од 7 играме, во ист термин со Барса.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Која утакмица ќе ја даваат пацериве?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Пренос Барса - Ваљадолид....... а вклучување во Малага ако се деси нешо поинтересно. (ко минатото коло)

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
ВДВ ќе игра во Недела...Бидејки го видов на терен??:smir:Ќе биде добро да игра,да ги видиме конечно него и Кака во меѓусебна соработка,бидејки досега физички проблеми ги спречуваа во тоа...

Член од
11 април 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
абе знае некој што е со де ла ред дека негде читав дека ке ја завршел кариерата а потоа прочитав дека се чуствувал спреман за наредната сезона и дека ке играл

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.830
Момци, со оглед дека ми удрија тешка рецка у темана за финалето, ке може некој да ми даде линк асален за Сантијаго Бернабе, односно, сектори, трибини, редови, седишта и остали такви детали ...
Фала однапред.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Момци, со оглед дека ми удрија тешка рецка у темана за финалето, ке може некој да ми даде линк асален за Сантијаго Бернабе, односно, сектори, трибини, редови, седишта и остали такви детали ...
Фала однапред.
Ај види ова колку ќе ти помогне.
http://www.madrid-football-tickets.com/en/eur/categories/832

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Шо напрае Раул денеска бе, го преспа цел ден на тенис :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom