Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Cristiano (12.05.10 – punto pelota):
Навикнат сум на критиките.... луѓето кои ме знаат ме обожаваат...... Не сакам да кажам дека сум лош губитник, но се лутам многу кога губам.... сакам да победувам и победувам повеќе отколку што губам.... учам од грешките.....
Обожавам кога ми викаат дека сум најскапиот играч во историјата на фудбалот.... јас имам свој персоналитет..... сигурен сум дека ќе израдувам многу луѓе додека сум во Real Madrid….
Дали сум нешто повеќе од фудбалер? ... Можеби....
Не се каам што дојдов во Real Madrid..... овој клуб е моја идентификација..... поради својата историја, поради играчите кои биле дел од него..... немам фаворит меѓу тие играчи, но ако треба да изберам некого тоа би бил Ronaldo.....
Елиминацијата од ЛШ беше најлошиот момент оваа сезона..... сакав да стигнеме далеку, но бевме многу нови играчи и нов тренер..... мораме да продолжиме да работиме со желба, оваа екипа ќе ја освои ЛШ......
Мојата врска со Ferguson е феноменална.... зборуваме по телефон понекогаш..... пријателствата не се менуваат само затоа што си сменил град..... имав добар период во Manchester.....
Пред натпреварите ми бараат автограми, а за време на натпреварите ме исвиркуваат.... не знам зошто..... можеби мислат дека сум најопасниот играч за нивната екипа....
Никој не е совршен, ниту јас.... понекогаш е тешко да се контролираш.....
Од трибини ми викаат “Овој Португалец.... колку добар е“....
Дали би играл во Barcelona? .... Не го сакам зборот никогаш.... Во овој живот не знаеме што ќе ни се случи.... сега мој дом е Real Madrid клуб кој најмногу го сакам.... би сакал да се повлечам во Real Madrid....
Имаме одлични играчи.... во соблекувална секогаш е забавно..... Guti е исклучителен играч, да работиш со него е чест.... Higuaín е добар партнер во напад.... Kaká ми е пријател и убеден сум дека ќе биде успешен во овој клуб.... Benzema можеби не се адаптираше лесно како јас, но ќе покаже што може.... Raúl е пример, професионалец, задоволство е да се работи покрај него, затоа сакам да остане уште многу години овде......
За мене натпреварот против Mallorca не е мојот најдобар натпревар.... имав и други добри натпревари оваа сезона.... не е доволно само да дадеш три гола, не е тоа секогаш најважното, но секогаш сум позадоволен кога ќе дадам гол.....
Real Madrid секогаш излегува на терен со почит кон ривалот..... но на неколку натпревари први примавме голови.... во овој клуб не треба тоа да се случува.... за среќа знаевме како да направиме пресврт на таквите натпревари.....
Победа секогаш е најважното нешто, но ако може да се спои со добар фудбал е уште подобро.....
Задоволен сум од мојата работа оваа сезона, но најважно секогаш е колективноста.... без колективност не се освојува ништо индивидуално..... мораме да продолжиме да се бориме, јас верувам во оваа екипа.....

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
25079_388988583684_34245328684_3852195_4360682_n.jpg :tv:

Од све по нешто, Албиол и Пике го бркаат Игуаин.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па ја сум за да им предложиме на овие од Реал, нашиве експерти од форумов да го водат тимов, најдобро ќе биде. Шо викате? Перез незнаел да го води тимот, Пелегрини незнаел ништо, играчите се курчеле на тренинг и не го почитувале Пелегрини, Перез не дозволувал на никој да му се меша, Перез го имал замислено тимот уште пред да дојде во Реал и точка...бре мајкуму, некој ќе помисли дека сте од управа на Реал. Како сте толку информирани, дај кажите ни и на нас неукиве да разбереме нешто, да не нагаѓаме само како улави...

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Марсело и Бензема не се повикани во ЈАР :toe: За Бензема до некаде можеби и се очекуваше,но чудното е за Марсело кој изигра константно,одлична сезона...но тоа е тоа

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
Ајде нека му е срекен 22-от роденден на Марсело.
бај д веј Ван дер Ваарт и Гути се вратиле на регуларните тренинзи а Раул и Пепе во теретана

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Со среќа нека му е роденденот на Марсело......но не сваќам зошто не е повикан за СП....изигра многу добри партии.....

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
Пријатели сме со Гетафе, ако навистина сакаат да го купат не би требало тоа да претставува проблем. Сити, Тотенхем, и Милан уште од поодамна се заинтересирани за него.

Иначе не, само десно крило игра, и знае добро да проигрува и да прави продори по таа десна страна.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Педро Леон еден од најдобрите десни крила во Примера според мене.....би сакал да го видам во дрес од Реал....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom