Искрено нема да ни фали многу^После ова Мамаду Диара 100% го напушта тимот ова лето.
Хаха се собраа фациве што во последно време се све почесто на клупа...највеќе ми е криво за Бензема таков ѕвер, а грее клупа:nesum:
Колку шо можев да разберам, Гранеро му се жали на Мамаду дека веќе 22 дена не игра, а овој пак, му вика дека у 11 месеци има одиграно само 6 натпревари.![]()
Што збориш бе? Мамаду е класа од играч. Единствена слаба точка му е што е спор, а за DM го има она што треба.Искрено нема да ни фали многу![]()
Епа баш затоа не ни е потребен,Лас таа задача ја извршува многу подбро..освен дефанзива што знае малку нема никаков осет за пас...ми иде да си ја удрам главата од зид кога ќе ја подаде зад некој свој соиграч па истиот мора да вложи дополнителен напор да ја стигне топкатаХаха се собраа фациве што во последно време се све почесто на клупа...највеќе ми е криво за Бензема таков ѕвер, а грее клупа:nesum:
Што збориш бе? Мамаду е класа од играч. Единствена слаба точка му е што е спор, а за DM го има она што треба.
јбг толку си изиграа цела сезона , ова е награда за трудот и придонеситеХаха се собраа фациве што во последно време се све почесто на клупа...највеќе ми е криво за Бензема таков ѕвер, а грее клупа:nesum:
Што збориш бе? Мамаду е класа од играч. Единствена слаба точка му е што е спор, а за DM го има она што треба.
Точно така сите имаа доволно време да придонесат за успех на клубот ова им се бонусот за нивната пожртвуваност:smir:јбг толку си изиграа цела сезона , ова е награда за трудот и придонесите![]()
на кој за што си му е :pos2: нигер бе нигер :nesvest:PILLADOS! Па и Гранеро нека оди ако му е малку ова.... :tv:
Нигава го заборавивме дека е жив.....
![]()
Бог да чува е овој.....
Сака да каже дека го боли тоа за фудбалот...тој ќе си биде Рапер4е!PILLADOS! Па и Гранеро нека оди ако му е малку ова.... :tv:
![]()
Бог да чува е овој.....
Колку добар играч е ова... само малку што се сложуваат со мене.PILLADOS! Па и Гранеро нека оди ако му е малку ова.... :tv:
![]()
Бог да чува е овој.....
Јас се согласувам со тебе а и ти мора да се согласиш со мене дека е дрвце и дека мора да работи на развивање на тие карактеристики што си спомена ти инаку џабе:smir:Колку добар играч е ова... само малку што се сложуваат со мене.
Брзина,експлозивност,пробивност, техника, шут. Едноставно речиси нема недостатоци кај него, но потребно е да ги подобрува горе наведените позитивни карактеристики.
Се согласуем со тебе дека е дрвце и дека мора да поработи за да ги усоврши тие способности. Но човек се раѓа со тие способности, и ретки се оние кој ги имаат, а уште поретки оние кој ги усовршиле до максимум. Затоа мора да ги искористи, иначе има огромен потенцијал и квалитет. Не за џабе освои најдобар играч на ЕП до 18 год мислам беше.Јас се согласувам со тебе а и ти мора да се согласиш со мене дека е дрвце и дека мора да работи на развивање на тие карактеристики што си спомена ти инаку џабе:smir:
уффф... добри потези особено од терен уууууууууааааооооо :smir:
Пазете ги вториот и третиот гол... и двата се дело на Хуанфран.
Ќе го биде и него![]()