Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Би требало Каналес да дојде....во случај на повреда на некој што е важен...мислам дека би можел да го замени....детето има талент и тоа го докажува....иначе два негови гола беа голови на неделата.... :smir:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ќе го земат Каналес уше оваа сезона, да игра колку гранеро оваа година шо играше доволно, Кака под повреди нон стоп, Роналдо црвени картони :D, абе просто е ВДВ и гути заминуваат, Силва/Швајни/Рибери + Каналес +Де ла Ред, Mamadu out
Гранеро поголемаинутажа, Чаби + Лас, тоа е, се менува тимот :) :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Имаат теретана во Реал, ќе се развие :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Real Madrid Defender Christoph Metzelder Closing In On Wolfsburg Switch - Report

Трампа за Џеко ? :tv:

O

ob1

Гостин
Лелеее каков гол, дечково е ментален пресрекен сум што го купивме, едноставно мора и Нејмар да го купиме мора. Дали следната или после неа сезона ке дое не ми е многу битно ма да посрекен би бил ако дое следната сезона.

Иначе Мецелдер нека си иде, а Џеко никако. Шо ке ни е? Еве го Бензема заедно со Игуаин следната сезона ке бидат прекрасни не ни треба Џеко + не ни ми се свига тој играч, никогаш не ми играл убаво.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Real Madrid Defender Christoph Metzelder Closing In On Wolfsburg Switch - Report

Трампа за Џеко ? :tv:
Како прво таа не би се нарекла трампа,кога Метцелдер вреди само 7-8 М.Како второ ние играме со 1 напаѓач,како и повеќето клубови((тоа е модерно денес)),нас ни седи еден Бензема на клупа,па кај ќе најдеме место и за Џеко.Нас ни треба крило и бек и тоа леви.Може и некое изненадување да направи Перез само да не биде Рибери му се молам на Господа.А @ob1 за играта не треба да збориме,Џеко е ѕвер,но не би се снашол во Реал.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Иначе Мецелдер нека си иде, а Џеко никако. Шо ке ни е? Еве го Бензема заедно со Игуаин следната сезона ке бидат прекрасни не ни треба Џеко + не ни ми се свига тој играч, никогаш не ми играл убаво.
Абе каков Џеко, се заебаав за тоа.. :))

Како прво таа не би се нарекла трампа,кога Метцелдер вреди само 7-8 М.Како второ ние играме со 1 напаѓач,како и повеќето клубови((тоа е модерно денес)),нас ни седи еден Бензема на клупа,па кај ќе најдеме место и за Џеко.Нас ни треба крило и бек и тоа леви.Може и некое изненадување да направи Перез само да не биде Рибери му се молам на Господа.
Абре, сериозно ме сватифте за Џеко ? :nesvest:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не бе за сериозно него сакав да демантирам секакви шпекулации,да не почнат „овие„ да полнат непотребно страни.

O

ob1

Гостин
Како прво таа не би се нарекла трампа,кога Метцелдер вреди само 7-8 М.Како второ ние играме со 1 напаѓач,како и повеќето клубови((тоа е модерно денес)),нас ни седи еден Бензема на клупа,па кај ќе најдеме место и за Џеко.Нас ни треба крило и бек и тоа леви.Може и некое изненадување да направи Перез само да не биде Рибери му се молам на Господа.А @ob1 за играта не треба да збориме,Џеко е ѕвер,но не би се снашол во Реал.
Абе брат добар е али незнам некако не ми е играч за Реал, а иначе ако Расинг испадне од Лига тек тогаш мислам дека би требало да си го земеме Каналес, ако успеат да играат и следна сезона во Премиера, тогаш може да го оставиме.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Тенерифе,Ваљадољид и Ксерз испаѓаат.Тој си е наш,ако има место ќе си го земат ако нема на позајмица.Што коментирате за џабе.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Meсто за седење на клупа секако дека има.. Финтата е шо Каналес е многу млад и му треба играње за да се надоградува, а со самото тоа шо ќе седи на клупа може да се стопира неговиот развој како играч.
Да тоа, подобро е да игра константно, но еве земи го примерот со Педро да речеме, па и со нашиов Гранеро. Мислам дека ќе има толкава минутажа. Секако ќе е од корист. :)

Абе каков Џеко, се заебаав за тоа.. :))

Абре, сериозно ме сватифте за Џеко ? :nesvest:
:pos:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Мене желба ми е да го видам Каналес уште од наредната сезона во Мадрид, но ризик е да се дозволи покрај вакви играчи да се развива едно дете.
Игуаин успева совршено да се справи сезонава со овие играчи, повекето звезди ги нарекувате.

Доколку Расинг остане во прва лига, а верувам дека ке остане, би го оставил уште пола/цела сезона. И после си имаме оформен талент, со повеке искуство и повеке фудбалско познавање. Сепак не е исто да се развиваш во Реал и во Расинг. Ризик е во Реал да се развива, но ако успее тогаш без сомневање ке биде еден од најдобрите играчи.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Марсело: Играчите на Реал сакаат Пелегрини да остане
Одбранбениот играч на Реал Мадрид вели дека сите играчи сакаат тренерот Мануел Пелегрини да остане во тимот.
Синоќа Реал Мадрид славеше во гостувањето кај Реал Сарагоса со 2:1, а Марсело беше искучително радосен од победата.

„Ако Пелегрини продолжи со нас, јас ќе бидам среќен.“ - вели Марсело.
„Не затоа што играм многу, затоа што тој е личност кој е претпазлив со своите идеи. Не си дозволува избрзани одлуки.“
„Јас сум тука за да ја освојам лигата. Што ќе се случи ако Дунга не ме повика. Играм многу понапред или повеќе во средината затоа што тој ги знае моите карактеристики. Немам што да му докажувам повеќе, сега зависи од тоа колку играм јас за мојот тим, а тој тоа добро го знае.“ - вели Марсело.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom