Јак гол маме му ебам, ке го биде детево.Имаат теретана во Реал, ќе се развие
Како прво таа не би се нарекла трампа,кога Метцелдер вреди само 7-8 М.Како второ ние играме со 1 напаѓач,како и повеќето клубови((тоа е модерно денес)),нас ни седи еден Бензема на клупа,па кај ќе најдеме место и за Џеко.Нас ни треба крило и бек и тоа леви.Може и некое изненадување да направи Перез само да не биде Рибери му се молам на Господа.А @ob1 за играта не треба да збориме,Џеко е ѕвер,но не би се снашол во Реал.Real Madrid Defender Christoph Metzelder Closing In On Wolfsburg Switch - Report
Трампа за Џеко ? :tv:
Абе каков Џеко, се заебаав за тоа..Иначе Мецелдер нека си иде, а Џеко никако. Шо ке ни е? Еве го Бензема заедно со Игуаин следната сезона ке бидат прекрасни не ни треба Џеко + не ни ми се свига тој играч, никогаш не ми играл убаво.
Абре, сериозно ме сватифте за Џеко ? :nesvest:Како прво таа не би се нарекла трампа,кога Метцелдер вреди само 7-8 М.Како второ ние играме со 1 напаѓач,како и повеќето клубови((тоа е модерно денес)),нас ни седи еден Бензема на клупа,па кај ќе најдеме место и за Џеко.Нас ни треба крило и бек и тоа леви.Може и некое изненадување да направи Перез само да не биде Рибери му се молам на Господа.
Абе брат добар е али незнам некако не ми е играч за Реал, а иначе ако Расинг испадне од Лига тек тогаш мислам дека би требало да си го земеме Каналес, ако успеат да играат и следна сезона во Премиера, тогаш може да го оставиме.Како прво таа не би се нарекла трампа,кога Метцелдер вреди само 7-8 М.Како второ ние играме со 1 напаѓач,како и повеќето клубови((тоа е модерно денес)),нас ни седи еден Бензема на клупа,па кај ќе најдеме место и за Џеко.Нас ни треба крило и бек и тоа леви.Може и некое изненадување да направи Перез само да не биде Рибери му се молам на Господа.А @ob1 за играта не треба да збориме,Џеко е ѕвер,но не би се снашол во Реал.
Да тоа, подобро е да игра константно, но еве земи го примерот со Педро да речеме, па и со нашиов Гранеро. Мислам дека ќе има толкава минутажа. Секако ќе е од корист.Meсто за седење на клупа секако дека има.. Финтата е шо Каналес е многу млад и му треба играње за да се надоградува, а со самото тоа шо ќе седи на клупа може да се стопира неговиот развој како играч.
Абе каков Џеко, се заебаав за тоа..)
Абре, сериозно ме сватифте за Џеко ? :nesvest: