Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Ке ви помагам ја бе, иам 5.......... .... кеца.

Кака по натпреварот изјавил дека ке има борба до самиот крај.
Колку ме исполни неговиот гол, немате претстава. Во гради се мавав ко ментален.
:Real:
А,јас..да загубевме ќе бев разочарана.Победата е и причина што вчера беше топ-вечер..
Алонсо-Со својот гол Кака ни даде живот..Влезе и го реши натпреварот..:vozbud:Еве го и голот..
http://www.youtube.com/watch?v=SAgDoDiVfxc​

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ке ви помагам ја бе, иам 5.......... .... кеца.

Кака по натпреварот изјавил дека ке има борба до самиот крај.
Колку ме исполни неговиот гол, немате претстава. Во гради се мавав ко ментален.
:Real:
Хххх си требал со виљушка и во гради:) Хехехе

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Погодокот на Кака беше оргазмички...можам да си ја замислам Емилија што е правела:pos2::pipi:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Погодокот на Кака беше оргазмички...можам да си ја замислам Емилија што е правела:pos2::pipi:
ЛоЛ,биди среќен што сум добро расположена и прифаќам шеги на моја сметка ама до доредени граници..:pipi::smir:
п.с-Имало и подобри негови голови...:baeh:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
А тек па што ќе прави понатака....:kesa:

Гол на Каналес за Расинг...

Вечер Парехо vs. Негредо! :tv:

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Каналес стрелец на гол против Виљареал:pipi:
Детево има големи шанси да игра за нас во следната сезона..

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Каналес стрелец на гол против Виљареал:pipi:
Детево има големи шанси да игра за нас во следната сезона..
Сигурно е наш,завршена работа е таа.Вакви играчи се бара,наредниве години ќе ни биде џокер,и замена во случај на повреда.За околу 3-4 години детево ќе биде во врвот на светскиот фудбал,извонреден талент има.

iggo_s

Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Сигурно е наш,завршена работа е таа.Вакви играчи се бара,наредниве години ќе ни биде џокер,и замена во случај на повреда.За околу 3-4 години детево ќе биде во врвот на светскиот фудбал,извонреден талент има.
Знам дека е сигурно наш, но се зборува дека може и наредна сезона да остане у Сантандер на позајмица. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Ќе тренира со нас летото, ако ги докаже квалитетите ќе игра наредна сезона кај нас, ако не ќе биде позајмен уште една сезона во Расинг. Иначе многу слични играчи ми се со Силва.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ќе биде од корист ако го имаме малиов во тим наредна сезона. :)

А и на Хуанфран од Кастиља треба да му се даде шанса на подготовките.

iggo_s

Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Да, ама ќе нема место за него во првиот тим и ќе влегува само по потреба (доколку се повреди некој или во последните 15-тина минути). Е сега у случај да си заминат Гути и ВдВ, а да не се купи играч на таа позиција, би можело и него да го игра тренерот, мада мислам дека уште му е рано. Најпаметно ќе биде да изигра уште една сезона како стартер во Сантандер, па после да си го земеме назад.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
^ Па ако замине Гути, доаѓа Силва место него, а Каналес после ВдВ ти е како трета резерва. Ма да јас би го трампал со Гранеро :tv:

А и сезонава играме со 23 играчи од можните 25... значи има место за Каналес. :)

iggo_s

Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
^ Па ако замине Гути, доаѓа Силва место него, а Каналес после ВдВ ти е како трета резерва. Ма да јас би го трампал со Гранеро :tv:

А и сезонава играме со 23 играчи од можните 25... значи има место за Каналес. :)
Meсто за седење на клупа секако дека има.. Финтата е шо Каналес е многу млад и му треба играње за да се надоградува, а со самото тоа шо ќе седи на клупа може да се стопира неговиот развој како играч.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Каналес во секој случај би бил од голема корист,но со самото тоа што е многу млад мислам дека не е потребно да се форсира толку. Може летово да тренира со нашиве, ама како што кажа некој погоре барем уште една сезона да седи во Сантандер. Така ќе се доразвие уште повеќе, ќе има прав осет за топка и мислам нема да има проблеми. Ако го земат сега и фала богу го буткаат да биде напред ќе дојде и до некои компликации кај другите што во овие моменти е најмалку потребно, затоа нека си седи таму кај што си е бар уште наредна сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom