Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ризично е да го продадеме Рафа, пошто Гути си иде знаеме, кој ќе игра на таа позиција? Кака сам? ок и Каналес ама ипак

M

Mario Gómez

Гостин
Да и јас сакав сега да ви ја постирам новоста, или оваа шпекулација. Колку што го гледам Реал годинава знам дека Чави Алонсо има потреба од партнер, кој знае да подаде, Швајни годинава прерасна во еден од најдобрите DM/CM во европа и 100% сум сигурен дека со Алонсо би царувале на средина на теренот. Всушност за 4-2-3-1 формацијата, нема место за класични деструктивци што не знаат да подадат. Само колку Швајни сака да го напушти Баерн/Германија, тоа незнам. Ама знам дека и Челзи се заинтересирани, а лани беа и од Јувентус.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
А све мислев дека Швајни е лево криво до сеа хаха

M

Mario Gómez

Гостин
А све мислев дека Швајни е лево криво до сеа хаха
Играше лево крило за Баерн, не се чуди, ама пред да дојде Рибери, играше и AM и крило и во репрезентација, а има и способности за квалитетен пас и дриблинг и многу ретко губи топка, јас него го прогласувам најдобар играч во Баерн годинава. Од кога дојде Ван Гал го стави CM/DM.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Може Швајни.. Ни треба играч со таков (германски) менталитет за у средина. Јас би им ги дал Мецелдер и Рафа и done deal.
ВДВ да се продаде????? Тој е во супер форма...има постигнато голови и ни има донесено важни бодови....знае да подаде....јас мислам дека тоа би било глупо....
BTW:
Би било убаво Швајни да дојде во Реал....со Чаби би правеле растур....

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Ризично е да го продадеме Рафа, пошто Гути си иде знаеме, кој ќе игра на таа позиција? Кака сам? ок и Каналес ама ипак
Епа де.. Швајнштајгер би можел да игра малце понапред и да има улога на плеј, а Алонсо позади него. Роналдо и Кака десно и лево, и напред дотогаш уиграниот Бензема заедно со Игуаин. :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Силва, Силва и само Силва!! Играч што го познава шпанскиот фудбал и пред се многу помлад од Швајни. Шо ќе ни го да игра CM/DM, имаме играчи за тие позиции. Лас го исклучивте тотално, не чини тоа. Брзо заборавате некои работи.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Силва, Силва и само Силва!! Играч што го познава шпанскиот фудбал и пред се многу помлад од Швајни. Шо ќе ни го да игра CM/DM, имаме играчи за тие позиции. Лас го исклучивте тотално, не чини тоа. Брзо заборавате некои работи.
А Силва на чие место ќе игра? Ако тој игра АМ заедно со Кака и Роналдо по страните, ќе треба да играме или со еден дефенсив мидфелдер, или само со еден шпиц. Значи или за Лас ќе нема место, или пак за Бензема..

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Силва е печен веќе за во Реал,тоа е факт.Е сега,во случај еве како оваа сезона Кака скоро пола беше повреден,Гути се шпекулира дека ќе си оди(ма да јас него никако не го давам) тогаш ќе се остане пак на Рафа.Мислам дека со Ласс и Чаби не сме многу офназивни,па добро би дошол Швајнштајгер ако се согласат во Баерн.Метцелдер+Мамаду Диара+15М=Швајни.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А Силва на чие место ќе игра? Ако тој игра АМ заедно со Кака и Роналдо по страните, ќе треба да играме или со еден дефенсив мидфелдер, или само со еден шпиц. Значи или за Лас ќе нема место, или пак за Бензема..
- Икер -
- Рамос - Албиол - Пепе - Лам/Кол/Таиво -
- Чаби - Лас -
- Роналдо - Кака - Силва -
- Гонзало -​

Ова би го сакал за наредна сезона. Нормално ќе има многу ротации, ќе играат скоро сите исто како сезонава, зависи кој во каква форма ќе биде. Само ПРЕГОЛЕМА грешка ќе биде ако се продадат Гути и Бензема. За Бензема верувам дека ќе блесне, т.е сигурен сум во тоа, а Гути и самиот знае дека не е играч за од 1 мин. така да мислим дека не би се бунел да изигра уште една сезона како резерва. Знае да реши натпревар со неговите пасови, и не би се мислел многу за да му понудим нов договор.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Како и да е, не очекува ново бурно лето.
:tv:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
- Икер -
- Рамос - Албиол - Пепе - Лам/Кол/Таиво -
- Чаби - Лас -
- Роналдо - Кака - Силва -
- Гонзало -​

Ова би го сакал за наредна сезона. Нормално ќе има многу ротации, ќе играат скоро сите исто како сезонава, зависи кој во каква форма ќе биде. Само ПРЕГОЛЕМА грешка ќе биде ако се продадат Гути и Бензема. За Бензема верувам дека ќе блесне, т.е сигурен сум во тоа, а Гути и самиот знае дека не е играч за од 1 мин. така да мислим дека не би се бунел да изигра уште една сезона како резерва. Знае да реши натпревар со неговите пасови, и не би се мислел многу за да му понудим нов договор.
Замени:Гарај,Гути,Гаго,Марсело,Рафа и Бензема.Секако в година ќе го имаме и Каналес.Ова ако остане вака ќе бидам најсреќен.Битно да останеме со овој состав,за тренерот и не е толку важно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom