Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ако игра Арбелоа лево, друга опција за десен бек и да сакаш нема. Рамос игра централен само кога Арбелоа оди на десната страна. За во одбрана не треба да има никаква дилема. Се знае: Aлбиол и Гарај централни, Арбелоа и Рамос лево и десно.
Средниот ред ќе видиме како ќе го постави Пелегрини..
Јас мислев во случај МП да се спобудали и да го стави Марсело лев бек, па Арбелоа да оди десно, а Рамос во средина. Што го знаеш Пелегрини, не му е чудно да направи некоја измена.
Со стандардната четворка ќе биде најдобро, Албиол и Гарај се одличен тандем во одбраната.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
има бе опција за десен бек... на олимпијадата со аргентина играше баш десен бек :pipi:
Aбе ако играме со ФК Кежовица не е проблем. Може и Игуаин голман да биде, ама со Барса мислам дека експерименти не се потребни.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
И пак Кака нема да игра.,ќе беше од голема корист.......:kesa::kesa:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Без Кака, 50 % помалку надеж иам, од тоа што имав пред тоа. :nesum:

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
И јас имам 50 % надеж...пред тоа мислев ќе ги скапеме со 8-0 .. но сега сум сигурен во 4-0 или 4-1... :baeh::baeh::baeh:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
25% :smir:

Тешко е сега... тешко... Ван дер Варт сам ќе треба да ја „размрда“ играта во средината, помогнат од Чаби секако.

Видовме која е разликата во игра без Кака против слабиве екипи а не сега против Барса. Али нема предавање, и другиве мора сеа да дадат се од себе, мора да се победи.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
И јас исто..се надевав на добра игра меѓу Кака и Роналдо...добри асистенции и повеќе голови...Мислам дека и повеќе ме нервира фактот што Кака утревечер нема да излезе на терен..отколку тоа дали ќе ,,изгубиме''..Се надевав дека ќе го видам пак на терен...наскоро и секако уште малку време до Ел Класико останува:vozbud:Знам дека утре ќе се почувствува многу отсуството на Рикардо...:pipi:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Брзина нема да има по средината со Вдв, по крилните позиции ај до некаде, али не и во средина. Роналдо колку толку ке пробива по страни, али повеке шпиц ке седи. Ајде, Пелегрини си ја знае најубаво работата, несмее сеа да утне.
Чаби и Гути ке ги решат, и Игуаин ке е на ниво. Ништо друго не ни треба.:back:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ќе иде некој утре да гледаме утакмица?
Ипак ќе има организирано..

VENOM