Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ја би играл со ВДВ и Кака во средниот ред, зад нив Чаби и Лас, во нападот Игуаин и Роналдо.

Марсело во првиот натпревар беше изгубен, впрочем и улогата тогаш му беше да му помага на Арбелоа при удвојувањето на Меси, ама за овој натпревар нема потреба од тоа, Арбелоа е доволно силен и самиот да го сопира Меси, во првиот натпревар НИТУ ЕДНАШ Меси не помина покрај Арбелоа.

А и Гранеро ако игра, и тој ќе има подефанзивни задачи, ама нема потреба од тоа, затоа што во средниот ред имаме двајца дефанзивни играчи, кој исто така се доволно за да ги запираат противничките играчи на Барселона. Пример земете го Мурињо, испадна со тројца дефанзивни играчи во средниот ред против Барселона, па знаеме што им се случи. А истиот тој Мурињо испадна со двајца дефанзивни играчи во средниот ред против Челзи, и четворица напаѓачки ориентирани играчи, па знаеме што тогаш им се случи на Челзи.. Добро Челзи не се Барса, ама пак нема потреба од бранење, двајца дефанзивни играчи во средниот ред се доволни.

А јас за овој натпревар сум песимист, и тоа огромен. Секако дека многу сакам да ги победиме, јас во овој момент не ја гледам таа можност. Зошто не ја гледам ? Затоа што преку кур ми е веќе од лажниот оптимизам. Говоревме дека ќе ги растуриме на Камп Ноу, не ги растуривме, говоревме дека ќе ги растуриме пензионерите од Милано, па не ги растуривме, бевме сигурни во финале на Бернабе, па не поминавме во осмина-финале. Као прво нема да јадам многу ремет на форум :) а како второ, во случај да победиме тогаш нека му ја мислат сите. :tv: Така да, еве и резултатот ќе го предвидам, Реал Мадрид 1:2 Барселона. :helou:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Дечки како се вика еден коментатор на канал5 секогаш реал го коментираше, млад со енергичен глас и спортски вести води исто

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Дечки како се вика еден коментатор на канал5 секогаш реал го коментираше, млад со енергичен глас и спортски вести води исто
Армине не ме изненадувај:nesvest:...хахаха шала:back:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Едниот (помладиот) е Златко Андоновски, другиот не ми текнува :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Јас мислам дека одлуката дали Гути ке биде стартер или резерва ке го решава Класико. Кога влага како резерва, а бркаме резултат Гути е феноменален, а од почеток кога сеуште сите се претпазливи, Гути го нема толку. Иако знае да изненади со некој негов пас. Тука мора МП да реши.
Кака прва постава ако сакате победа, ако несакате играјте го вдв.:tv:
Би посакал една од овие 2 формации, иако во првата Кака и Вдв од старт нема да се, а во втората, Роналдо не е шпиц:wink:
-------Кас-------
рам-алб-гар-арб
---лас--чаби----
--Вдв----Кака---
---игу--рон---
Евентуално:
-------Кас-------
рам-алб-гар-арб
---лас--чаби----
рон--гути---кака
-------Игуаин----

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
дете ти си одлепил... сфаќам празници, пијанки... :pos2:
Абе зборев со овие шо имаат carnet картички за официјален фан клуб летово да спремиме документации, за од другата сезона веќе да бидне нешто.
Ни требаат асални мадридисти, малце на долги стази размишљај :)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
А да биде
Чаби Мамаду
Роналдо ВДВ Кака
Бензема и Игуаин
Знам дека ќе добијам милион НЕ...ама јас сакам вака да играме:smir:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ја би Ван Дер Варт, Кака ми е уморан :)
Биче посла пуне мреже :pos:

Без Ван дер Варт во први 11 никако, човекот си игра супер, мора да игра.
Најголемата дилема на Пелегрини е дали Кака, Гути или Марсело, Чаби и Ласс сигурно ги одбрал, а ако почне пак Гранеро, значи МП е шутрак. :jaj:

Мојата желба се Чаби, Гаго, ВдВ и Кака или Марсело.

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
А да биде
Чаби Мамаду
Роналдо ВДВ Кака
Бензема и Игуаин
Знам дека ќе добијам милион НЕ...ама јас сакам вака да играме:smir:
Еве го првото Не. Не е ова ПЕС па толку отворено. Со тројца одбранбени :nenene::nenene::nenene:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
А да биде
Чаби Мамаду
Роналдо ВДВ Кака
Бензема и Игуаин