Пакистан: Го запалиле жив бидејќи не сакал да ја промени верата

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
И да е така како што велиш, тогаш ја негираш Библијата. Ама нејсе,ајде да не генерализираме и да сфаќаме погрешно ,уште еднаш отворено ќе потврдам дека јас како муслиман се оградувам од дејанијата на овие злотвори кои на ваков или онаков начин сакаат своите постапки да му ги припишат на исламот. Таквите и сличните на ним се рак рана и на исламот и на човештвото воопшто.
Ок јас немам коментар понатака:smir: Очигледно Омер го кажа тоа што би требало да го каже секој нормален човек :smir:

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.394
Поени од реакции
5.021
Казнувањето со оган во исламот е најстрого забрането.
Забрането за кого? Оди објасни му го тоа на тие муслиманите што го запалиле жив човекот само затоа што не сакал да ја смени верата во ислам.

Ова е доказ за тоа колку религиите не чинат! Да не заборавиме што правеше црквата пред повеќе од 5 векови, но тоа е надминато.

И уште нешто, баш би сакал да ти одговорам, како што ми одговори ти, со навреди, но не би паѓал толку ниско, на твоето ниво.

O

Omer el Faruk

Гостин
И уште нешто, баш би сакал да ти одговорам, како што ми одговори ти, со навреди, но не би паѓал толку ниско, на твоето ниво.
Добро е Human добро е! Тоа е сигурен показател дека морално напредуваш.

Sorry ако се почувствува од мене навреден. :smir:

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.394
Поени од реакции
5.021
Добро е Human добро е! Тоа е сигурен показател дека морално напредуваш.

Sorry ако се почувствува од мене навреден. :smir:
Е сега ме засмејуваш.
Значи јас напредувам морално а?
Велиш:

мозочето ти закржлавело

А зборуваш за морал...:tapp:

A

amco2009

Гостин
Е сега ме засмејуваш.
Значи јас напредувам морално а?
Велиш:

А зборуваш за морал...:tapp:
Namerite tvoi mi se jasni ko bel den ne zasluzuvas sto ja trosam tastaturava so moevo nemakedonsko tipkanje ama moram da ti kazam odi u p.m i oslobodija

Amco, aj ne si ti toj koj odlucuvas koj e za ban i koj ne. Ima takvi.
Oladi.

И аман, имате копче за пријавување на лоши мислења, поолзувајте го.
А, ти, знам дека не ти е најмајчин македонскиот, ама потруди се, кога не читаш, нас, другите, да копираш фрази, начини на пишување, граматика....
Abe ne li gledas deka nikoj ne te recka ni 2% si odgovaras sam na svoite prasanja pa nikoj tebe veke i ne te svakja za ozbilen sogovornik nego za obicen dupnat prezervativ ova na Makedonski li bese ???

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Amco volj, tolku ti sece.

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
lazgi so opaski samo da se jadelo govna protiv islamot
ova e fabrikuvana vest i temava treba da se izbrise

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.394
Поени од реакции
5.021
Знам, знам дека боли, знам какво е чувството кога ќе останиш без одбрана.... и тогаш се оди во крајности би рекол...темата си е баш добра...

И пак:
кога немате аргументи...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.006
Поени од реакции
83.388
Да бе, ова е талибан форум и Ал Каеда има главен збор, ако не све у воздух има да лета!
Сите вести кај што Муслиманите прават срања се фабрикувани, а све што ќе прочиташ на нет за некои попови и слично е гола вистина.

Него не се заебавај, провери си ги силиконите, дали е све у реду, дали е добро поврзано, за да не летнеш пред време (пред да полета авионот).

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2903793/Radicals-deadly-booby-trap.html?OTC-RSS&ATTR=News

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
Знам, знам дека боли, знам какво е чувството кога ќе останиш без одбрана.... и тогаш се оди во крајности би рекол...темата си е баш добра...

И пак:
ja ne kontram deka toa sto e napraveno e zasluzeno tuku veruvam u verojatnosta da taa informacija e fabrikuana, ti i samiot kaza deka tie luge se prosta masa a so ogled deka se raboti za pakistan mnogu e verojatno da im se prepise i deka go zapalile kutriot risjanin

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Добро, уште коментирате со говор на омраза? И едните и другите??
Ебаве рисјаните и ебаве муслиманите!
Дај, намалете со глупости, ве молам.
А темава, место да ги осудиме сите акти на насилие, ние се трвиме меѓусебно.

Член од
25 март 2010
Мислења
19
Поени од реакции
0
Насилни психопати? Е па во право си.....пола муслимани се такви...
Штом му ја силувале жената и тоа пред очите на полицијата, таквите луѓе не се во ред....со испран мозок од религијата.
Tokmu taka imas pravo isto kako pola na hristijanite se psihopati kako tebe. I ti ke mi pisuvas ovde deka moralno navreduvas. Aj sega odgovorot kako ke ti bide. Psihopat eden.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Osmanli, toa sto Human sere i navreduva, ne znaci deka ti, taze dojden vehabija so edvaj 13 posta, od koi koj od koj pomaloumen smees da navreduvas cela edna grupa narod koj veruva vo Isus.

Член од
25 март 2010
Мислења
19
Поени од реакции
0
Osmanli, toa sto Human sere i navreduva, ne znaci deka ti, taze dojden vehabija so edvaj 13 posta, od koi koj od koj pomaloumen smees da navreduvas cela edna grupa narod koj veruva vo Isus.
Gare ti ne bidi so dve obrazi. Pogore pisuvas deka nie treba da se postuvame i da podigame nasilstvo. A na ova strana mene me navreduvas so nekakov Vehabija. I za tie sto veruvat vo isus sum navredil. A toj sto navreduva pola muslimanstvo sto veruvat vo Muhammed A:S ne mu se obrati so slicni navredi kako za mene (poluumen, Vehabija) treba i nego ta si kazal (poluumen, krtonosnivojnik). Ama kaj ima takvi denes.
I nemoj da glumis nekoj sudnik sto igra uloga za edna strana. Zboruvas drugo a naadnuvas drugo. Jasno. I jas nemam 13 postovi ovde. Sega aj izvinise od Silber. I trk pak kako minatiot pat prijavi deka jas sum ovde. I AM SILBER. Jasno.

Kajgana Shop

На врв Bottom