Пакистан: Го запалиле жив бидејќи не сакал да ја промени верата

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.394
Поени од реакции
5.021
Kako prvo za napadite vo vashington toa e izmislica na amerikancite koi baraa izgovor za vojna a terorizmot muslimanski mu go pastiraa na svetot za naivni kako tebe
ako gledame taka ova ne im e prv slucaj na amerikancite istoto go napraja i za vietnam i se tie vojni za pari gi prat amerikancite ako na to gledas taka be poremeteno edno trebit da sfatis deka terorizmot poteknuva od amerikanskite "hristijani" trebit poradi to i nas da ne narecet teroristi ??:uvo: slabo si upaten :helou:
Измислица?!:pos2::pos2::pos2: Ѕирни ја темата 9/11 во Мистерии...да не објаснувам тука...

Туууу докај стасале Зејтгејтс алуминиумите...:tapp: ах...

Кога би местел нешто прво што ќе направам е да никој не се посомнева дека јас стојам за тоа.....:tapp::tapp: ама некои не разбираат......добро, додека има будали ќе има и богати...

Туку, остај то, што правиме со фактите погоре?

Хуман, не гледаш дека овој Скорер е Сиријан Спирит, кој пак е Тоекатер?

Стана модерно да се отвораат тројни јузери дека администрација спие.
Опааа, во мода е отворањето 2 јузери? Да си креирам јас уште еден...:vozbud:

Фан на Интер

Rasturac na ZABAVI
Член од
26 јануари 2010
Мислења
612
Поени од реакции
22
Измислица?!:pos2::pos2::pos2: Ѕирни ја темата 9/11 во Мистерии...да не објаснувам тука...

Кога би местел нешто прво што ќе направам е да никој не се посомнева дека јас стојам за тоа.....:tapp::tapp: ама некои не разбираат......добро, додека има будали ќе има и богати...

Ti ko da si nemashi :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Scorer

Set Your Spirit Free
Член од
30 март 2010
Мислења
63
Поени од реакции
4

Ste se naucile samo za 2 juzeri da kazvite sigurno zs vie imate po 10 koj fakti be kakvi fakti vo sve vervis ?? aj ja da si nacrtam ko so mi pasirat pa ke kazva tuka nemat tuka nikakvi fakti i dokazi javna tajna e deka to e amerikanska rabota :helou:

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.394
Поени од реакции
5.021
Ti ko da si nemashi :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Кога веќе обвинуваш, треба да имаш и докази. Твојот доказ, т.е. мојот втор јузер е ........?

Ste se naucile samo za 2 juzeri da kazvite sigurno zs vie imate po 10 koj fakti be kakvi fakti vo sve vervis ?? aj ja da si nacrtam ko so mi pasirat pa ke kazva tuka nemat tuka nikakvi fakti i dokazi javna tajna e deka to e amerikanska rabota :helou:
Важи истото од погоре. Докази!

Kajgana Shop

На врв Bottom