Kurtlar Vadisi - Долина на волците

Член од
22 јуни 2010
Мислења
36
Поени од реакции
7
Ej moze da mi odgovorite so ke se sluci sega slednava epizoda stvarno sefof ke ja zavrsi operacijata? Polat ke prodolzi sam ponatamu ili uste ke rabotat vo tim?

Член од
22 јуни 2010
Мислења
2
Поени од реакции
1
Нема да може да ја откаже операцијата, ама Полат ќе превземе се во свои раце зошто Аслан ќе го убијат во брзо време... Сега Баронот ќе побара од Зија и Агата да се ликвидира Тестере, ќе во наредните неколку епизоди буквално ќе има војна помеѓу Полат и Тестере и ќе загинат огромен број луѓе на Тестере, а потоа на брот ќе биде ликвидиран Тестере заедно со русинот Александар Иванов, поточно тестере нема да го утепаат, Аслан ќе го спаси, но кога ќе загине Аслан, ќе се активира бомбата наменета за тестере и ќе го убие... за понатаму гледајте па отом потом ;)

Член од
16 јуни 2010
Мислења
83
Поени од реакции
7
Леле, се газам од смеа кога го слушам Ипликчи како зборува на македонската синхронизирана верзија, или пак овој смотаниот, Ерхан, Ерхан само на друго мисли, ти ќе му дадеш мачка во кутија тој место да се израдува на мачката, ќе се израдува на кутијата, сличен е, а Ипликчи...чај од липа, чај од липа!

Член од
23 март 2010
Мислења
199
Поени од реакции
62
Леле Господе помагај овие од А1 скренаа :pop::pop: . Ма дај нека даваат нешто покабожно од овие волциве и не знам останати глупости. Одбивна ми е серијава од прв поглед, не можам да слушам а камоли да гледам :pos2: . Наместо да ги даваат на пример 7-мата и 8-мата сезона од 24 која е одлична серија тие даваат глупости, ама изгледа им е скапа 24 хехехе па се префрија на овааа никаква серија. ПА и Sargate ја ставиле еднаш во неделата и полсе полноќ:lud::lud: . Па оваа Долина на волците нека ја даваат после полноќ кога решиле веќе да ја даваат ( а и за тогаш е, бидејќи е многу крвава и не е за деца). А Stargate e многу итересен филм и џабе го купиле ако планираат да го даваат толку касно.
Готово пропаѓаат телевизииве во Македонија, не знаат ни филм ни серија добра да дадат. Ама фала богу кај што има интернет за да можеш да погледаш нешто навистина добро :) :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
^^^ Гледај си НАУЧНА ФАНТАСТИКА- 24 каде Џек Бауер(=Чак Норис) за 24 часа убива 50 луѓе,а ако не ти се допаѓа серијава не мора да ја гледаш.
И мене не ми се допаѓаат многу работи на ТВ :toe:
Инаку тоа за пропаѓањето на телевизииве не верувам,мислам дека има највисок рејтинг на гледаност моментално. Серии како 1001 Ноќ и Долина на Волците им донесоа на А1 огромен профит,а ги откупиле за ситна сума.

Член од
23 март 2010
Мислења
199
Поени од реакции
62
^^^ Гледај си НАУЧНА ФАНТАСТИКА- 24 каде Џек Бауер(=Чак Норис) за 24 часа убива 50 луѓе,а ако не ти се допаѓа серијава не мора да ја гледаш.
Инаку тоа за пропаѓањето на телевизииве не верувам,мислам дека има највисок рејтинг на гледаност моментално. Серии како 1001 Ноќ и Долина на Волците им донесоа на А1 огромен профит,а ги откупиле за ситна сума.
Јас само си го кажав своето мислење дека не ми се допаѓа што не значи дека некој не го гледа, ама голем е бројот и на оние кои не го гледаат :). И плус не требало да го синхронизираат и добро што почнаа да го даваат покасно наавечер бидејќи не е за мали деца.
:pos2::pos2: нашиве телевизии се добри и имаат добра програма :pos2: . Па дај не се заебавајте, немаат никаква програма и плус и во сабота и недела цел ден даваат реприза на сериите :tapp: Господе!!! Нека земат пример од NOVA и RTL (хрватските) и од германците за тоа што е програма и телевизија :)
А и веќе си ги изгледав 24 и е сто пати подобра серија од оваа што се гледа и на светско ниво ;)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.408
Поени од реакции
25.286
24 за тебе е научна фантастика, а Долина на волците е нешто маестрално? Аииииииии.
Разбирам секој со својот вкус ама...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Леле Господе помагај овие од А1 скренаа :pop::pop: . Ма дај нека даваат нешто покабожно од овие волциве и не знам останати глупости. Одбивна ми е серијава од прв поглед, не можам да слушам а камоли да гледам :pos2: . Наместо да ги даваат на пример 7-мата и 8-мата сезона од 24 која е одлична серија тие даваат глупости, ама изгледа им е скапа 24 хехехе па се префрија на овааа никаква серија. ПА и Sargate ја ставиле еднаш во неделата и полсе полноќ:lud::lud: . Па оваа Долина на волците нека ја даваат после полноќ кога решиле веќе да ја даваат ( а и за тогаш е, бидејќи е многу крвава и не е за деца). А Stargate e многу итересен филм и џабе го купиле ако планираат да го даваат толку касно.
Готово пропаѓаат телевизииве во Македонија, не знаат ни филм ни серија добра да дадат. Ама фала богу кај што има интернет за да можеш да погледаш нешто навистина добро :) :D
Oф топик сум ама нема да ме тепаат бидејќи убава информација ќе ти пишам :D Старгејт има и во сабота :smir:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Зошто пред почетокот на секоја епизода даваат и дел од претходната :( ме нервира тоа -.- иначе нај ѕверка е Внуче : )) ЕРхан легендата...вашата кола станала крш : ) Американски браник :)да не ви е името Мевљут? :pos:

Член од
16 јуни 2010
Мислења
83
Поени од реакции
7
Умрев од смеа кога ја гледав епизодата со убивањето на Томболаџи, Чакар-баце нонстоп мава со палката и се дери : „Немој да ми умреш, свињо дебела, бишко една!“

Член од
14 март 2010
Мислења
146
Поени од реакции
6
хм.. да не слушнам лошо за серијава :D, и ти не требиш да кажуваш шо требит како требит.. не сме ние овде да кажуваме, тие најубо си знает, не им требат нашите желби ;)

Член од
23 март 2010
Мислења
199
Поени од реакции
62
хм.. да не слушнам лошо за серијава :D, и ти не требиш да кажуваш шо требит како требит.. не сме ние овде да кажуваме, тие најубо си знает, не им требат нашите желби ;)
хехехе па што сакаат нека прават :D, на кој му е убаво нека си гледа, оној на кој не му е убаво нема да си гледа и така хехе

--- надополнето ---

Oф топик сум ама нема да ме тепаат бидејќи убава информација ќе ти пишам :D Старгејт има и во сабота :smir:
:D фала на известувањето

B

BooBojan

Гостин
Не можам да поверувам каков филм сум испуштил до сега.Но од пред 2 недели почнав да го гледам и од тогаш немам испуштено епизода верувајте филмот е одличен феноменален дефинитивно нешто најдобро што имам гледано.+

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Ми кажа еден другар од Турција дека глумецот што го уби Чакар во филмов , во реален живот некој го начекал и го прснал од ќотек дека во филмот го убил Чакар:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom