- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 36
- Поени од реакции
- 7
Ej moze da mi odgovorite so ke se sluci sega slednava epizoda stvarno sefof ke ja zavrsi operacijata? Polat ke prodolzi sam ponatamu ili uste ke rabotat vo tim?
Јас само си го кажав своето мислење дека не ми се допаѓа што не значи дека некој не го гледа, ама голем е бројот и на оние кои не го гледаат^^^ Гледај си НАУЧНА ФАНТАСТИКА- 24 каде Џек Бауер(=Чак Норис) за 24 часа убива 50 луѓе,а ако не ти се допаѓа серијава не мора да ја гледаш.
И мене не ми се допаѓаат многу работи на ТВ
Инаку тоа за пропаѓањето на телевизииве не верувам,мислам дека има највисок рејтинг на гледаност моментално. Серии како 1001 Ноќ и Долина на Волците им донесоа на А1 огромен профит,а ги откупиле за ситна сума.
24 за тебе е научна фантастика, а Долина на волците е нешто маестрално? Аииииииии.^^^ Гледај си НАУЧНА ФАНТАСТИКА- 24 каде Џек Бауер(=Чак Норис) за 24 часа убива 50 луѓе,а ако не ти се допаѓа серијава не мора да ја гледаш.
И мене не ми се допаѓаат многу работи на ТВ
Инаку тоа за пропаѓањето на телевизииве не верувам,мислам дека има највисок рејтинг на гледаност моментално. Серии како 1001 Ноќ и Долина на Волците им донесоа на А1 огромен профит,а ги откупиле за ситна сума.
Oф топик сум ама нема да ме тепаат бидејќи убава информација ќе ти пишамЛеле Господе помагај овие од А1 скренаа :pop::pop: . Ма дај нека даваат нешто покабожно од овие волциве и не знам останати глупости. Одбивна ми е серијава од прв поглед, не можам да слушам а камоли да гледам :pos2: . Наместо да ги даваат на пример 7-мата и 8-мата сезона од 24 која е одлична серија тие даваат глупости, ама изгледа им е скапа 24 хехехе па се префрија на овааа никаква серија. ПА и Sargate ја ставиле еднаш во неделата и полсе полноќ:lud::lud: . Па оваа Долина на волците нека ја даваат после полноќ кога решиле веќе да ја даваат ( а и за тогаш е, бидејќи е многу крвава и не е за деца). А Stargate e многу итересен филм и џабе го купиле ако планираат да го даваат толку касно.
Готово пропаѓаат телевизииве во Македонија, не знаат ни филм ни серија добра да дадат. Ама фала богу кај што има интернет за да можеш да погледаш нешто навистина добро![]()
![]()
хм.. да не слушнам лошо за серијаваЛеле Господе помагај овие од А1 скренаа :pop::pop: . Ма дај нека даваат нешто покабожно од овие волциве и не знам останати глупости. Одбивна ми е серијава од прв поглед, не можам да слушам а камоли да гледам :pos2: . Наместо да ги даваат на пример 7-мата и 8-мата сезона од 24 која е одлична серија тие даваат глупости, ама изгледа им е скапа 24 хехехе па се префрија на овааа никаква серија. ПА и Sargate ја ставиле еднаш во неделата и полсе полноќ:lud::lud: . Па оваа Долина на волците нека ја даваат после полноќ кога решиле веќе да ја даваат ( а и за тогаш е, бидејќи е многу крвава и не е за деца). А Stargate e многу итересен филм и џабе го купиле ако планираат да го даваат толку касно.
Готово пропаѓаат телевизииве во Македонија, не знаат ни филм ни серија добра да дадат. Ама фала богу кај што има интернет за да можеш да погледаш нешто навистина добро![]()
![]()
хехехе па што сакаат нека праватхм.. да не слушнам лошо за серијава, и ти не требиш да кажуваш шо требит како требит.. не сме ние овде да кажуваме, тие најубо си знает, не им требат нашите желби
![]()
Oф топик сум ама нема да ме тепаат бидејќи убава информација ќе ти пишамСтаргејт има и во сабота :smir: