David Guetta @ Метрополис Арена - 9.5.2010

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Неговиот настап ќе почне во 9 или пред тоа ќе има некој друг па он од 12?:toe:

Неговиот настап ќе почне во 9 или пред тоа ќе има некој друг па он од 12?:toe:

Има 3 други македонски дџ-и. Е сега како ќе бидат распоредени незнам. Дали 2 па Гета па уште еден, или сите 3 па Гета, врска неам.

Воопшто не сте ми јасни. Мрчите зошто го донеле Гета, после мрчите зошто имало толку многу подготовки, светла и такви ствари. Човек стварно неможе крајот да ви го фати.

Брат шо се замараш не знам.Глеаш дека само мрчат и си попија бан од темава и сеа на раат ќе си постираме тука до крајот на журката а и после тоа.Остај нели глеаш дека само нешо мрчат и мислат дека се најголеми фраери со тоа.:kesa:

Тоа за настапине кога ќе почне јас мислам дека дефинитивно Гета ќе е последен и негде кај 12 би почнал пошто ако остават од македонскине диџеи за на крај тој само на чистачките ќе им пушта пошто сите ќе се разотидат.

Тоа за настапине кога ќе почне јас мислам дека дефинитивно Гета ќе е последен и негде кај 12 би почнал пошто ако остават од македонскине диџеи за на крај тој само на чистачките ќе им пушта пошто сите ќе се разотидат.

Мој тип е дека околу 1 саат ќе почне да пушта,а со оглед дека погодив за картата и за ова ќе погодам.:smir:

А нема везе последен ако остане наш дџ,многу пати дос еа на крај нашите праат одлична атмосфера.:smir:

Мој тип е дека околу 1 саат ќе почне да пушта,а со оглед дека погодив за картата и за ова ќе погодам.:smir:

А нема везе последен ако остане наш дџ,многу пати дос еа на крај нашите праат одлична атмосфера.:smir:

Абе добро јас гледам од страна на тоа што понеделник сите си имаме обврски. Мене ми лупнаа лабораториски од 9 и 30 така да моментот што гета ќе се тргне од сцена излагам, а знам дека не сум единствен.

Знае некој до кога ќе трае отприлике ? :)

Знае ли некој до кога се 800 ден. картите?
Дали само уште денес или и за утре важи таа цена?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom