David Guetta @ Метрополис Арена - 9.5.2010

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што убаво ме изненади колешката од работа ... ем карта ем ВИП ... хуху ако рипнам од горе во публика вие кајганџиите доле имате морална обврска да ме фатите ... :pipi::kesa:

Вип картата е за делот што се наоѓа пред бината, а не за на бина колку што знам јас :)

Што убаво ме изненади колешката од работа ... ем карта ем ВИП ... хуху ако рипнам од горе во публика вие кајганџиите доле имате морална обврска да ме фатите ... :pipi::kesa:
Ок, лиги ќе праиш сеа? За инат ќе ти се тргнам.

vcera kupiv karta...ajde taman ke se skrpi kinta za do 9maj, ke bide najakooooooooo:vozbud:

29091_386340480974_717830974_4045975_3490229_n.jpg

До 6 саат човече :vozbud:

Викаат дека Гета ќе почињал накај 10 сат, до колку незнам.

29091_386340480974_717830974_4045975_3490229_n.jpg

До 6 саат човече :vozbud:

Викаат дека Гета ќе почињал накај 10 сат, до колку незнам.

Пази да не почне у 10.У 10 уште ќе спие у хотел не се секирај.накај 1 би требало да почне веруј.:smir:

ке биде јако коа ке се туриме директива у школо :)

ке биде јако коа ке се туриме директива у школо :)

И да се турите.Ја така пред 3 ипол години од саем на журката на Pete Tong директива на испит анатомија и од 100 прашања 98 точни.:smir:Има некоја магија у тоа:smir:

:pos2::pos2::pos2:
Леле лажење народ.... ццц... од 21 до 06 хаус журка :kesa:
Само за информација, журките на Urban Dance (претежно на трансовите мислам) никогаш не траеле повеќе од 5, пошто тогаш најчесто доаѓа обезбедување/полиција кај диџејот и му вика да гаси музика. Така да не се радувајте премногу. А тоа дека Гета ќе почнел од 10, а журката почиња од 9... Или е некоја грешка, или цела вечер ќе ве забавуваат резидент диџеи, пошто он да пушта повеќе од 2 саати - мало сутра :helou:

дап до 6 нема шанси да биде
али до 4-30 / 5 можe
:helou:

Јас само да наканам некој да дојде со мене, пошто ко за беља ми е колоквиумска тогаш(а кога не ми е колоквиумска упм!:nerv:) и трчам да си купам карта пошто ако не отидам ќе се каам до крај на живот:goggles:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom