David Guetta @ Метрополис Арена - 9.5.2010

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Манга, се позамарав со тебе на темава, пошто си ми интересен. Се надевам не ти смета.

Немаш слушано? Тогаш како

?
Твоето познавање на неговата продукција се заснова на една .. ааа две песни? Гив ми а брејк шо би рекле енглезите.

Нормално дека не се дискутира, пошто ти наброи икс други „педери“ од (понизок) калибар на Гета.

Тие икс други педери прават многу подобра и поквалитетна музика од Гета.

И пак не пиша нешто со што би рекле .. еве овој е добар диџеј , тој и тој албум постигнал толкав успех итн. некој комплимент , според тебе во што е подобар Гета од другиве ...

За музика и стилови не се раправа така да убаво кажа Тончи...играј фудбал,баскет,џамлии :toe: ама не ни ја какај темата :helou:

Aбе не биди толку третоодделенец. За вкус не се дискутира.

Еdit: Побрз бил Zemzela..

Еrm.. што да кажам друго.. umm... имајте заштитен секс, you guys. Смртта е вистинска. :toe:

Гета прави многу подобра и поквалитетна музика од дел од тие икс педери. Скорот е:
Јас 1:1 Манга. Секој со својот вкус златен.

И пак не пиша нешто со што би рекле .. еве овој е добар диџеј , тој и тој албум постигнал толкав успех итн. некој комплимент , според тебе во што е подобар Гета од другиве ...
Не се водам по статистики па да пратам рејтинг на албумите и песните, или да споредувам диџеи. Шо ми влева у уво, слушам.
Гетамразач си. Фино. Тончи е Тиестомразач. Јас сум АрминВБуренмразач. Се дешава.
Ај на баскет додека не запрскало дожд.

Aбе не биди толку третоодделенец. За вкус не се дискутира.

Проблемот е оној мини феномен - не за вкус , никој не го спомнува Гета чат-пат некоја песна во Хит на денот и ајде ѕвезда у пм ..ко којзнае кој доаѓа.Исто ко фифти нигеров коа го слушаа сите и ставаа рекорди во лајкови на неговите постирани песни тие неколку дена.

Проблемот е оној мини феномен - не за вкус , никој не го спомнува Гета чат-пат некоја песна во Хит на денот и ајде ѕвезда у пм ..ко којзнае кој доаѓа.Исто ко фифти нигеров коа го слушаа сите и ставаа рекорди во лајкови на неговите постирани песни тие неколку дена.

Ако не е спомнат не значи дека не го слушат.
Види колку популарна беше темата за Слаткар. Колку пати беше спомнат. Треба да е тоа мерило за популарност и квалитет?

Ај поздрав од мене, убав помин, се гледаме.

Manga те сваќам брат и јас исто мислам али ај нека им биде.
Типов почнал да врти музика од 82 а овие на форумов што се палат на него го дознаа до пред максимум 2-3 години и наеднаш они го слушаат и им е омилен.
Немам ништо против Гета али ме нервира што преку постови им се гледа дека лажат,и влагаат у филмови.

Да? Ејси Диси од 73 свират, тоа значи дека само татко ми може да биде нивни фан?

Гета прави многу подобра и поквалитетна музика од дел од тие икс педери. Скорот е:
Јас 1:1 Манга. Секој со својот вкус златен.

На ти ја 3:0 службена , на крај краева не ни вреди да се дикутира толку за него.И онака се знае како ќе биде - за мене тапа .., за други премија годинава.

ми се бендисуваат неколку траки од Гетата, али ја сум поише за Дајк :vozbud:
мејби ќе атендирам мејби нот :smir:

И која е поентата шо тебе ке ти биде тапа на Гета?? Ми смени мене или на било кој друг на форумов тоа нешто? - Не... Така да дај не го тапшај незнам шо ти е филмот и ја сум дека сите тие се way better и поише ке се радуем на нив ако дојдат ама ете тоа го донесле и радосен сум на тоа што го имаме у моментов.. Стварно не фе сваќам со муабетиве.. Пишуваат дека Гета ке доел и коментирате како ке биде тапа...
:tapp::tapp:

Абе јас убаво си викам,за нас само клуб гранд и клуб арена со шабанеријата.Прво јадење гомна дека нема шанса да дое,после како у белград е бољи зашо имале београдска арена (голем ташак ако имаат),после како ќе е тапа на гета.преку такво веќе од такви фаци шо мрчат само и мислат дека се знаат (а од дома не излегле).Кој сака нека иде,кој не има уше минимум 10 места у градов кај да искочи.

Некој знае дали негде можат да се најдат постери како оние низ град?Или па да има и да сака да го донира/шитне?

Колку убава дискусија, од шупљо у празно.

Најдобар ДЈ. По кој критериум бе?! По свој личен критериум наречен вкус кој не е никакво мерило?!
Еве ако гледаме според листи (кокретно ДЈ Маг) не е прв туку е трет.
Ако гледаме според тоа колку луѓе пуни пак не е прв. Има у моментов фацки кои повеќе полнат.
Е ако гледаме по слушаност, тогаш можеби е прв, ама не значи дека е најдобар. Тоа едноставно се вика комршал мјузик, се праи за широката народна маса која ќе се попали, ќе го слуша тоа и ќе му ја дигне цената. Значи тоа никако нема врска со квалитетот.

Е ај сеа да видам по кој критериум Гејта е најдобар. :)

Мислам дека со доаѓањето на чичково веќе се исполнуваат добри 80% од сите коишто нешто значеле во клабингот да дошле кај нас...инаку цената мислам дека е во ред,а на сите коишто не им се оди ок,имајте убава вечер,сепак јас сум таму :vozbud: картата веќе во понеделник ја земам :je:
ни 5% не се дојдени

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom