David Guetta @ Метрополис Арена - 9.5.2010

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми се верува и нема шанси

:pov: 50 пати беше кажано дека е потврдена и сигурна информација и плус пишува на клаберсгајд и сеуште имам мудри фаци кои се избацуваат со вакви дебилни мислења. :pov:

Aко не е sky-high цената, би.
Поново, ми се допаѓа Acapella и Меmories.
Ако збориме за хаус, ѕвер е човекот, ако збориме за рап или секаков вид на метал, ок, геј е. Фатете му се. :)

Ок, комерцијала сум дека ќе идам на еден од најголемите имиња во хаус музиката.
Само затоа што е најпопуларно и најискомерцијализирано име во хаус музиката не значи дека е и најголемо име.
Не може ни вода да им носи на Marshall Jefferson, 808 State, Frankie Knuckles. :smir:
Сепак ќе одам бидејќи Bob Sinclaire ми докажа дека и комерцијалците можат добра журка да направат а и плус друштвото ми го отупе да идеме заедно.

Што сакате зборете комерцијали глупости ау факт е дека човеков е број 1 моментално и музиката му е топ....претесно ќе биде во Метрополис сигурно.

Што сакате зборете комерцијали глупости ау факт е дека човеков е број 1 моментално и музиката му е топ....претесно ќе биде во Метрополис сигурно.

Ко Tiesto у 2005-та ко дое на саем. :pos:

го слушам guetta и топ е што ќе доаѓа и здравје ако се биде ок ќе се иде yeye :D

Ќе одам. Ќе си ги соберам сите другари и другарки. И ќе се поминам лудница.
А за сите шо сакаат да бидат Ха Це немора да докажите дека сте со тоа шо нема да одите на Гета. get over yourselfs ...

Шо сакаш ти?! 200 ден карта за Guetta?!?!?!?!?!?!?!?! Човекот е вистински хитмејкер... еден од најбараните во свет!!! А и така натрупуваат цена да не идат разни клошари, да фаќаат по г'з онде девојки и да го дркаат кога ке идат дома! THE WORLD IS MINE! :vozbud:
ЉоЉ ...

Ја сум од тие хејтерите што слушаат тврда музика, и не му идам, чисто од инат.

да не го пишам истото ти објасна...

освен Боб Синклер никој друг хаус не слушам

Ќе одам. Ќе си ги соберам сите другари и другарки. И ќе се поминам лудница.
А за сите шо сакаат да бидат Ха Це немора да докажите дека сте со тоа шо нема да одите на Гета. get over yourselfs ...

:tapp:
Не сум Ха Це па пак нема да идам. Едноставно според мене типот е тешка тињарија за разлика од други хаус продуценти.
:helou:

у последно време ме нервира David Guetta
ме нервираат ваквите звуци
единствена песна што му вреди е

:tapp:
Не сум Ха Це па пак нема да идам. Едноставно според мене типот е тешка тињарија за разлика од други хаус продуценти.
:helou:
Е да. Ама има други тешки дегенерици кои сакаат да докажат нешто ама незнаат како. И заглавени се во тешки фрустрации зошто светот не ги перцепира како што тие сакаат.
И јас слушам псај и триста други ствари ама Geta има хитчиња кои се комерцијални и ми се бендисват и ќе одам.
Плус ниеден мој другар не слуша таква музика каква што слушам јас ... и нема одено на такви журки поради фактот дека слушаат ,,комерцијала,, . Така да сега е шансата да одиме заедно и да си поминеме супер by the way .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom