David Guetta @ Метрополис Арена - 9.5.2010

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj deka vujko mi e pojak od vujko ti!

Mojot vujko enajak ako taka gleame.

А ако не глеаме така, баграта која не знае дека цел балкан доаѓал у Скопје у провод, нема да знае дека тоа што нејзиното омилено МТВ бенд4е не настапило во Борис Трајковски не значи дека нас никој не не есапи. Кој разбра, разбра. Кој не, нема јак вујко.

Тупаџии, мрчатори, хејтери & генијалци, сите можете да ги најдете на едно место-форум :)

Кој сака нека иде, кој не сака нека седи дома и крај на причата...

Big Sound and Octopussy entertainment proudly presents: David Guetta @ Metropolis Arena - Skopje (9 may 2010)

28 офтопик мислења избришани!!!

Ако ви се муабети за клабинг и идеална возраст за клабинг отворете тема, или барајте меѓу старите теми, мислам дека се дискутираше на тоа поле во минатото исто така.

Ако ви е за позерство на журки, мислам дека и за тоа се муабетеше во минатото, ако не отворете нова тема.

Што друго да ви кажам, со ум и разум.
И без офтопик ќе ве молам, 28 мислења избришав.

Шуќур ете доаѓа иако бев песимиста дека ќе дојде,како и да е кој сака нека оди кој не нека седи дома за мене има подобри дееџеи од него ама не тупам ќе одам можеби.Одам да се разденсам,убаво да си поминам и да се изнаслушам музика а за другото кур ме боли:toe:

Не е тоа што беше дефинитивно. Гледам баш сеа клипови на youtube во живо од журки негови, и стилот ама ич не ми се бендисува. Онаква музика јас лично во животот не би пуштил.
Сепак голема ѕвезда е, али јас ќе го пропуштам, а тие што ќе одат им посакувам убав помин.
Така да, Not attending :toe:

Баш и не верувам дека на 9 Мај ќе дојде. А и не го респектирам многу многу,пошто не е мој стил:toe:

Што друго да ви кажам, со ум и разум.
И без офтопик ќе ве молам, 28 мислења избришав.

За сите деееца , да биде сооонце , да биде љуууууууубов нека биде сјааааааааај !

да го донесат овој ке плакаме карта по 3000 пошо не е он нај зафатен ди-џеј во моментов епа знаеш кој е Панчо-Шорти

А каде може да се најдат информации за цената на картата?? Или уште ќе треба да чекаме за тоа? :)

Ме стопиле на темава, паметно.

Ако дојде 90% сум таму, дали е тоа што бил порано или не е уште го слушам, уште му ги знам песните и не би пропуштил прилика да го видам. Чекаме повеќе инфо.

А каде може да се најдат информации за цената на картата?? Или уште ќе треба да чекаме за тоа? :)

Уште нема официјално инфо дека сигурно доаѓа типов, ти за карта прашуеш. :pos: :pos: Ма ово нема ни у Београду. :pos:

Уште нема официјално инфо дека сигурно доаѓа типов, ти за карта прашуеш. :pos: :pos: Ма ово нема ни у Београду. :pos:

Јас во Белград не живеам, живеам во Скопје. Сега што правиме? :)
Ако нема тогаш ок, се зачудив зошто погоре некои луѓе искоментираа дека „конечно доаѓал“ и затоа и прашав за цената.Ништо страшно... :)

Пишува на 9 мај дека доаѓа, сега сме 16 март, и да е официјално очекуваш сега да има карти?:)

Guetta doagja sigurno, nedela e deka drug den ne e sloboden i deka momakot kosta TON pari....taka da mesto da se mrci tolku, mozete bar blagodarni da ste sto voopsto nekoj se osmelil da go donese. Ako ne vi e po terk i ne slushate toa, bunete se da vi gi donesat Metalica, Eminem na potrebnoto mesto. Guetta dali bil komercijalen ili ne, vo momentov e eden od najdobrite DJ i deckoto rastura. Jas licno ke idam da go gledam, go cekav dolgo vreme da go cujam, sea ke idam da se iznazurkam kako covek:)
A sto kako karta ke bide nemam pojma, ova e organizirano kako sto razbrav od Octopussy. Karta sto kako ke kazat naskoro se nadevam.

Pozdrav do site

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom