Евровизија 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Португалската песна беше копија на една многу позната песна, не ми текнува како се вика во моментов. А нашиов беше добар, па и добра му е музиката.
Мене ме асоцира на
Не знам,можда грешам.

Иначе,добар настап на Ѓоко,мора да влеземе во финале.Конкуренцијава е за никаде.

Одличен настап на нашиве,особено Ѓоко.Фантастично отпеа,можеме само бурек да јадеме сеа..

Конкуренцијата е тесна,и глупо е тоа што во една вечер се и Албанија,Србија,Босна,Грција и Македонија.
Значи скоро сите балкански земји во едно полуфинале..
И тие што имале намера да гласаат за нас,ќе гласаат за нивните.
Па баш ако сите од регионов беа у другото полуфинале, никој нема да гласа за нас!

Баш моќно си испеа нашиов едноставно звер е ме наежи, џабе му мавате ремет.

Браво ! Многу ми се допадна настапот, се надевам на влез во финале после овој настап...Браво и за водителот со маичката со нашето знаме :)

Kако ја измкна мајцата, свака му чест :)

Браво за Ѓоко, супер настап. И браво за водителот шо не изрекламира малце со маицата. Мислам дека имаме големи шанси за влез во финалето. Словачка, Молдавија и Исланд имаа добри песни исто, другото не ми се бендиса.

Дефинитивно најмоќниот машки вокал после Тоше Проески кој не претставувал на Евровизија, а и не гледам во наредните неколку години некој кој би имал ваква изведба. Срамно ќе биде во ваква конкуренција да не влеземе во финале. Јас мислам дека ако се гледа според изведбите, треба да завршиме помеѓу првите три вечерва.

Па не беше лошо, важно е што немаше трема...
Беше малку престегнат у тоа костимот али океј...
Не ми се свиѓаше тоа пред да стапне на сцена шо изиграваше каратист њаааааааа ху на шо личеше смешно....
Мислам дека нема шанси за у финале...би сакала да сум грешка :)

Jas iskreno se iznenadiv od gjoko, ama pozitivno, da ne go sere stvarno dobar bese, negovoto sto trebase da go napravi da ispee dobro si go napravi a koreografija i se drugo treba drugi da se grizat

леле идиоти овие од мтв колку кратат по страните, нека го оставеа 16:9
и да и каже некој на таа од фолковизија шо презентира да не повторува по стопати, за иселениците од македонија да гласате, да гласате, да гласате - никој не гледа на мтв од нив.
и кога ги презентира песните на никој не му е гајле кога земјата прв пат настапила на евросонг

Забележавте, ке му паднеше микрофонот на Ѓоко ... хахаха ..

Арно е бе, може да влеземе ништо страшно. )

На муте ми е ТВто од оваа Каролина ебате, напнува до немајкаде.

Абе ние за англискиот му мававме ремет, за пеењето никој ништо лошо не кажа.

Епа ако де, јас да си кажам дека има контрабаси што ќе го вреѓаат пак.

Ај ако може да го ставите тоа и кога водителот излегол со маичка од Македонија дека не го гледав нашиот настап.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom