Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е добро,сети се како е името на песната:tv:Па не беше лошо, важно е што немаше трема...
Беше малку престегнат у тоа костимот али океј...
Не ми се свиѓаше тоа пред да стапне на сцена шо изиграваше каратист њаааааааа ху на шо личеше смешно....
Мислам дека нема шанси за у финале...би сакала да сум грешка![]()
Па не беше лошо, важно е што немаше трема...
Беше малку престегнат у тоа костимот али океј...
Не ми се свиѓаше тоа пред да стапне на сцена шо изиграваше каратист њаааааааа ху на шо личеше смешно....
Мислам дека нема шанси за у финале...би сакала да сум грешка![]()
smeni kanal , pusti rts i drugi zemji imaat prenos + i bolje slika imaНа муте ми е ТВто од оваа Каролина ебате, напнува до немајкаде.
Гласот на Белгискиот пеач, дечкото со гитара страшно ме подсеќа на некој пеач, а и песмава исто, може некој да помогне неможе да ми текне моментално![]()

Утре го полнам со кредит.
Дај бе не зезај, без врска е песната, а и пејачката врска немат од англиски.Боби[Мкд];3580629 напиша:Каков Станковиќ геј, или рибана наша.
Немачка најуба песна има, цел ден ја слушам.
Телефонот спремен за гласање.Утре го полнам со кредит.
Гласот на Белгискиот пеач, дечкото со гитара страшно ме подсеќа на некој пеач, а и песмава исто, може некој да помогне неможе да ми текне моментално![]()

На другата песна од Мараја, Christmas нешто беше...Мене ме асоцира на
Не знам,можда грешам.
Иначе,добар настап на Ѓоко,мора да влеземе во финале.Конкуренцијава е за никаде.