Евровизија 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Мене фаворит ми е Германија. Песната е ептен заразна, неможам да престанам да ја слушам :)
Башка тоа и девојката е многу убава (:

Лена ја започна кариерата токму во 2010 година, има направено 3 песни, до сега има освоено неколку награди и многу е позната во Германија. Евровизија и е голема шанса да се прослави, а тек има 18 години.

Еве што вели google за Евровизијава. Глејте нашиот Џоле на кое место би бил :pos:

Enjoy!

Еве што вели google за Евровизијава. Глејте нашиот Џоле на кое место би бил :pos:

Нема теорија Германија да победи, Азербеџан гарантирам за сите пари дека ќе победи. Од сите земји ќе земи поени плус 12 од сите екс советски и Турција. Германците се форсират за да постигнат некој поарен успех за разлика од другите години, ама нема теорија доволно земји да ги подржат.

Шо се тиче Ѓоко, нашиот успех многу многу не зависи од изведувачите. Се знај секоја година колку поени земаме и од кој. Секогаш сме биле 10, само шо последните 2 пати организаторите си ги сменаја правилата и место ние да влезиме во финале влегоја 2 избрани од жири.

Ние со Врчак ретардираниот и Гаџа прстот од газот шо го нема извадено поминавме без срам, па сеса за Ѓоко ич не се секирам.

A ustvari toa so beše na google glasanjeto na koj princip raboti jas pred nekoe vreme vidov i za fišo naš imaše 6 poeni sea gledam 0 !!!

Пропаганда и реклама како оваа на Азербеџан годинава, не сум видела во животов. Уште пред 3 месеци на фејсбук само таа песна се вртеше по реклами и групи. Барам на google: macedonia greece song reaction, МИ ЈА ДАВА ПЕСНАТА ОД АЗЕРБЕЏАН. Дефинитивен доказ дека и Мараја Кери да ја пратиме, парите си го прават своето. Сите вложени пари во кампањата, спотот... говорат дека е многу блиску до победата.

На правењето на спотот, кутрава замало не се удави:

Мене па ни Германија ни Азербејџан не ми се свиѓаат, многу тапа песни ми се... Особено коа ја видов пробата на Германија, но комент, исто ко XXL на времето коа излегоа цели уплашени на сцена немаа појма што се дешава, така и оваа, цела беше изгубена и тоа само на проба...

Јас планирам вечер за Србија да си гласам. Се надевам и нашиот ќе влезе во финалето :pipi:

Во колку почвит Евровизијава вечер?

Азербејџан со право се фаворити слушнете ја верзијата на Жељко Јоксимович што го замолиле да им ја сработи. :vozbud:

Kako e rasporedov za vecerva t.e koi ke nastapat na prvata polufinalna vecer?

Еве го списокот на изведувачите на првата полуфинална вечер:

1. Молдавија
2. Русија
3. Естонија.
4. Словачка
5. Финска
6. Летонија
7. Србија
8. Босна и Херцеговина
9. Полска
10. Белгија
11. Малта
12. Албанија
13. Грција
14. Португалија
15. МАКЕДОНИЈА
16. Белорусија
17. Исланд

Почна срањево, а?! хах епа ај со среќа нека победи подобриот :pos: :pos: :pos: Русинов ми е познат од некаде, гласот ми е многу познат :toe: немам поим од каде, јас не слушам Руска музика :raz:

п.с. многу среќа на рибата

Добро до мене е или ова до сега на се личи само на избор за ПЕСНА не личи? Па рипчето не е толку лошо! Да беше тоа песна на Русија на пример, би влегол без проблем во финале!
Финска сум многу разочарана. Оваа година немаше метал... Инаку Турција ми се фаворити, ама они се во втората полуфинална вечер. Ќе им сенднам некои воутс!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom