ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Утрово повторно имаше, накај 7:15 негде, не знам точно. Слаб и краток.

Ауууу де бе друже тоа е само земјотрес одма мешаш баби и жаби,инаку чим велиш башми е гајле ваљда никогаш не си осетил здрав земјотрес да видеш срање у гаки.

па никогаш не осеќам мали земјотреси,а ако е голем и нормално ќе има срање у гаќи сепак многу ми е гајле за светов нека оди у п...м..
пошо нема мир и никогаш немало мир само војни,лажни пропаганди,политички уценување и притисоци, лажни човечки права
и уште работи да не набројам и онака еве сега почна топење на мразот на јуж. и северниот пол и слични работи еее тука ќе има гооолемо срање у гаќи дури и пелени не помага

Леле луѓе, како шо тргнала работава 2012 не ни бега :D

Од 2-3 земјотреси крај на светот ли бе?Не бе не проклет да е режисерон на 2012.Маме му ебем.Е сеа рекоа у наредни 100 и кусур години јак земјотрес во Македонија ќе нема.Е сеа дали е вистина или лажат за да не паничиме а ќе паничат зашто веќе паничат на земјотрес од 3-4 степени е тоа веќе не знам.
Иначе денес читав у весник годишно во светот има 120 земјотреси над 6 степени споер Рихтер а до сеа имало 40 тина.Е сеа не мора ова ништо да значи може во текот на годината ќе нема толку земјотреси.
Мене нема да ми е гајле од земјотреси али у курац живеам на 10 ти и се усерувам на секој ебан земјотрес а да живеам у куќа мирна ти глава.

сеа дознавам дека имало земјотрес :nesvest:
у школо ништо никој не изреагира...слабо осетливи сме изгледа :vozbud:
Не е до остеливоста школиве се ептен стабилни и добро изградени:baeh::pos2:

добро бе зашо ја НИКАД неможам да осетам земјотрес???
овој додека се десил возев у кола... не ми е судено да осетам земјотрес изглеа.. а слушам у косово бил а?

ама осеќам у врзо време ке има уште некој и тоа у близина...
ај wиш да е некаде кај јужниов сосоед...
:zlo:

Еј жити се....И јас ептен сакам да осетам како изгледа (како дрма под нозе) земјотрес...ама ваму во ПелагонијаВа нема такви работи бе...

Еј жити се....И јас ептен сакам да осетам како изгледа (како дрма под нозе) земјотрес...ама ваму во ПелагонијаВа нема такви работи бе...
ма ја никад не сум осетил а мн сакам да осетам... да видам какво е чуството.. коа има земјотрес или возам со кола некаде или идам по пат и слично и никад неможам да осетам..

Луѓе верујте ми нејќете да осетите земјотрес поготов не ако живеете високо.

Луѓе верујте ми нејќете да осетите земјотрес поготов не ако живеете високо.
A бе не многу силен....од 2-3 рихтери...:vozbud:

ма ја никад не сум осетил а мн сакам да осетам... да видам какво е чуството.. коа има земјотрес или возам со кола некаде или идам по пат и слично и никад неможам да осетам..
Изгледа треба да појдиме во Јапонија или Индонезија....таму има скоро секој ден.

А баш би било интересно (мислам подалеку од згради и населени места) да осетиш како се треси под нозе...

е што јако маде ако осетиш земјотрес :toe: бегајте што ќе ни е. кога веќе започна нека си има онаму во јапонија

Дај не ја активирајте темава непотребно, нема земјотрес :)

Додека земјотресот не се предвидува ни секунди порано, оставете логиката на задолжените.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom