Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ауууу де бе друже тоа е само земјотрес одма мешаш баби и жаби,инаку чим велиш башми е гајле ваљда никогаш не си осетил здрав земјотрес да видеш срање у гаки.
2012та а богами и 2013та па и така натаму дефинитивно не ни бегаат... можеме ние да им избегаме од список.Леле луѓе, како шо тргнала работава 2012 не ни бега![]()
Не е до остеливоста школиве се ептен стабилни и добро изградени:baeh::pos2:сеа дознавам дека имало земјотрес :nesvest:
у школо ништо никој не изреагира...слабо осетливи сме изгледа![]()
добро бе зашо ја НИКАД неможам да осетам земјотрес???
овој додека се десил возев у кола... не ми е судено да осетам земјотрес изглеа.. а слушам у косово бил а?
ама осеќам у врзо време ке има уште некој и тоа у близина...
ај wиш да е некаде кај јужниов сосоед...
:zlo:
Не е до остеливоста школиве се ептен стабилни и добро изградени:baeh::pos2:
ма ја никад не сум осетил а мн сакам да осетам... да видам какво е чуството.. коа има земјотрес или возам со кола некаде или идам по пат и слично и никад неможам да осетам..Еј жити се....И јас ептен сакам да осетам како изгледа (како дрма под нозе) земјотрес...ама ваму во ПелагонијаВа нема такви работи бе...
A бе не многу силен....од 2-3 рихтери...Луѓе верујте ми нејќете да осетите земјотрес поготов не ако живеете високо.
Изгледа треба да појдиме во Јапонија или Индонезија....таму има скоро секој ден.ма ја никад не сум осетил а мн сакам да осетам... да видам какво е чуството.. коа има земјотрес или возам со кола некаде или идам по пат и слично и никад неможам да осетам..
kе има у брзо време верувај.. после многу вода логично е да има земјотрес...Дај не ја активирајте темава непотребно, нема земјотрес![]()