астон вила веќе го купи бент,така да останува да видиме што ќе се деси со јанг.Manchester United youngster Etzaz Hussain is on trial with Valerenga.
--- надополнето ---
According to many news outlets, Manchester United are keeping a close eye on Aston Villa wingman Ashley Young. Some schools of thought are emerging that Villa are buying Darren Bent from Sunderland as a replacement for Young, who is rumoured to be on the verge of a £13 Million move to Old Trafford.
Betting odds have been slashed on a Young to United transfer... Watch this space.
Ако се деси ова ќе бидам пресреќен. Отсекогаш сум го сакал во Јунајтед.
кутрото црнче кај стаса се брука , не знај шо да кажи и сеа почнува со вицеви"Do United fans insult me? No, they stop me in the street and say: 'Mario, come to us',
:tv:
Зборувате за Петровиќ, тој високиот 2.07 деструктивец што игра?Брз или спор? Подвижен или непокретен? За тва ти говорам шипи. Џену го пита Миле, оти е гробар и често следе утакмици на Партизан, как на ТВ, така и у живо. А ти? Гледаш супер бинго.
Јовановиќ е црногорец. А и неговото време нема баш по добро да биде запаметено во клубот, зошто колку што знам јас за 2-3 сезони колку што бил кај нас, изиграл многу малку мечеви без некој голем ефект, ама ако гледаме така периодот во кој тој настапувал за клубот во глобала не бил успешен.Не купува Ферги срби-флопови (ко што беа љајиќ/тошиќ...)...едино Видиќ и Никола Јовановиќ се покажале како добри играчи во Манчестер, ама не биле гробари него Ѕвездаши devil3:
Абе сигурно веќе му викале, каква е мржњата меѓу фановите во Англија за играчите од ривалските клубови нека биде среќен овој што не го истепале. 2007 кога се повреди Гери и се појавија шпекулации за Мика Ричардс од Сити какви протести со транспаренти имаше да не се потпише со играч од спротивен клуб, па баш на некој ко Балотели му викале да дојде"Do United fans insult me? No, they stop me in the street and say: 'Mario, come to us',
:tv:
Со Јанг незнам шо ќе се деси....ама со Велбек претпоставувамастон вила веќе го купи бент,така да останува да видиме што ќе се деси со јанг.
не верувам стариов да го продаде...Со Јанг незнам шо ќе се деси....ама со Велбек претпоставувам
Нека му е со среќа
e kako srbi lop[ovi a vidic ne e lopov ne treskaj glupostiНе купува Ферги срби-флопови (ко што беа љајиќ/тошиќ...)...едино Видиќ и Никола Јовановиќ се покажале како добри играчи во Манчестер, ама не биле гробари него Ѕвездаши devil3:
Не купува Ферги срби-флопови (ко што беа љајиќ/тошиќ...)...едино Видиќ и Никола Јовановиќ се покажале како добри играчи во Манчестер, ама не биле гробари него Ѕвездаши devil3:
Им се извинувам на модераторите, ама...e kako srbi lop[ovi a vidic ne e lopov ne treskaj gluposti