Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
On another contract for Giggs - "I haven't spoken to Ryan about it. He's an incredible human being. We know how to manage him now - he doesn't play every week, but when he does he makes a contribution that helps the team. He was fantastic against Liverpool."

Се шпекулира дека ќе потпишат нови договори стариве, hell yeah, ќе начукаат 40 а трчаат како да имаат 20 :)

Уште нешто плус од пресот

- "Rooney and Vidic have been training and should be fit for Sunday. Edwin should train today. We've got a good squad available for a really big game." "It's a big challenge for us. We've got few tough away games in the second half of the season, but you have to get through them."
On Gareth Bale - "He has tremendous speed and is a great crosser of the ball. He's made some exciting contributions this season. It's not just about him though, Spurs have some very good players like Modric and Van der Vaart."

Ова е првпат по којзнае колку време Ферги да збори за противнички фудбалер на прес конференција. Сигурно е заинтересиран за него, зошто бе стари, Лукица ни треба, не овој :)

--- надополнето ---

За Бекам

"I didn't expect David Beckham to be playing on Sunday," said Ferguson.

"You cannot all of a sudden come in to train for a few days and expect to play in the Premier League, even less so against Manchester United." :pos2:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Aко Бекам сакал само тренинг, тогаш зошто не се понудил кај нас? Зар Ферги би го одбил?

Пред тоа тренираше во Арсенал, сега кај Тотенхем...битно изјавува дека Јунајтед е единствениот Англиски тим во кој би се вратил :)

A

apidrone

Гостин
Aко Бекам сакал само тренинг, тогаш зошто не се понудил кај нас? Зар Ферги би го одбил?

Пред тоа тренираше во Арсенал, сега кај Тотенхем...битно изјавува дека Јунајтед е единствениот Англиски тим во кој би се вратил :)
Ти си навивач на Манчестер Јунајтед? Мислам, вистински?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Шкотска гордост, Ферги никогаш не се погазува/ил себеси. Ако треба ќе испаднеме од лига ама играч што го продал не го враќа веќе :) Бекам избра друг начин на живот, почна да касни на тренинзи поради шетња на писти вечерта, се скараа и ајде чао. Сега ќе кажете и Роналдо си беше таков ама Роналдо еден тренинг не пропуштил за тие 7 години во Јунајтед.
А и малце нефер е кон Сколс, Невил и Гигс, тие останаа и во добро и во лошо со Јунајтед, сега да видат дека некој си правел екскурзии низ Европа и светов и сега пак назад :/

A

apidrone

Гостин
Шкотска гордост, Ферги никогаш не се погазува/ил себеси. Ако треба ќе испаднеме од лига ама играч што го продал не го враќа веќе :) Бекам избра друг начин на живот, почна да касни на тренинзи поради шетња на писти вечерта, се скараа и ајде чао. Сега ќе кажете и Роналдо си беше таков ама Роналдо еден тренинг не пропуштил за тие 7 години во Јунајтед.
А и малце нефер е кон Сколс, Невил и Гигс, тие останаа и во добро и во лошо со Јунајтед, сега да видат дека некој си правел екскурзии низ Европа и светов и сега пак назад :/
Копачката у аркада ја заборави :pos:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Ти си навивач на Манчестер Јунајтед? Мислам, вистински?
Не си ми ја сватил поентата....
А поентата беше дека Бекам изјавуваше дека само во Јунајтед би играл (ако би се вратил во Англија), а сега испадна дека отиде (очајно) во Тотенхем...

Инаку НЕ, не сакам да се врати. :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Ај нека пише ако има некој заинтересиран за гостување во Марсеј во ЛШ (картите би биле за трибината каде што ќе бидат гостинските навивачи) ?
Ај ако сакаш пиши колку пари бараат и што се е вклучено во цената. :)

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Не си ми ја сватил поентата....
А поентата беше дека Бекам изјавуваше дека само во Јунајтед би играл (ако би се вратил во Англија), а сега испадна дека отиде (очајно) во Тотенхем...

Инаку НЕ, не сакам да се врати. :)
Бекам е Лондончанец и е роден близу до стадионот на Тотенхем, а сега сака да настапи за нив за да ја исполни желбата на дедо му, кој бил нивни страствен навивач. Бар јас така знам. А во Ман Ју заиграл затоа што татко му навива за нив.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Бекам е клинкур кој си замина од најдобриот фудбалски клуб во светот ! Толку !

Причини,мотиви....жени...спајсици..шамари....дедовци..татковци... и сл. не се важни во прикаскава...особено не ,ако случајно заигра за тотенхем или друг англиски клуб.....Некако со Милан му простивме...ради green&gold шалот...ама можда тоа беше само маркетинг !

Го поштовам како поранешен фудбалер ,кој дал свој придонес за успесите на мојот клуб во тој период

...ама немора многу да зујат колку не сакат и како не би заиграл за никој друг клуб во англија, а зад грб да прави други работи....

Поздрав до Дејвид Бекам ! .....и женаму...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Не зборете така за легенда на клубот...тоа што Ферги го шутна не значи дека Бекам не го сака Манчестер, напротив, не го сакал Ферги :icon_mrgr
Јас и ден денес си шетам со беџот Бекс 7ца и сум горд што имавме такво играчиште !!!
А тоа во тотнем е гола вода...па има 260 години веќе и не е битно кај ќе игра, битно најдоброто го даде во Манчестер и тоа е тоа...Фала му.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Ај нека пише ако има некој заинтересиран за гостување во Марсеј во ЛШ (картите би биле за трибината каде што ќе бидат гостинските навивачи) ?
Јас сум заинтересиран, сметajте ме и мене ако има заинтересираност.
Се за Манчестер Јунајтед :)

--- надополнето ---

Бекам е Лондончанец и е роден близу до стадионот на Тотенхем, а сега сака да настапи за нив за да ја исполни желбата на дедо му, кој бил нивни страствен навивач. Бар јас така знам. А во Ман Ју заиграл затоа што татко му навива за нив.
Да знаеш за друг пат!

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Јас сум заинтересиран ,само некое инфо повеќе да ни дадеш ако можеш.
Поздрав

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не зборете така за легенда на клубот...тоа што Ферги го шутна не значи дека Бекам не го сака Манчестер, напротив, не го сакал Ферги :icon_mrgr
Јас и ден денес си шетам со беџот Бекс 7ца и сум горд што имавме такво играчиште !!!
А тоа во тотнем е гола вода...па има 260 години веќе и не е битно кај ќе игра, битно најдоброто го даде во Манчестер и тоа е тоа...Фала му.
Друже Манс, лупа глупости шатираниов, види низ годините што се нема кажано, ако самиот знае што збори и што мисли, глава сечам :)

http://therepublikofmancunia.com/exposed-david-beckham-and-his-lies/

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.825
Поени од реакции
5.634
го заболе таквото на Бекам за Тотенхем.... друга е приказнатаа барем според мене... тој сега е во состојба на Хари Реднап и да му го испуши.. еден од најсериозните кандидати за наследник на Капело е токму Реднап... така да Бекам со овој потег сака да си обезбеди колку толку сигурен повик во репрезенатцијата која што му е омиленото нешто во последно време и некако како опседнат ми делува со репрезентативната кариера..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom